17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се убиват амбициите и желанието у младите.ЖАЛКО! Един компромис винаги може да се направи.

Силвена Роу да се научи да говори правилно и да се облича с повече стил.За кулинарните й умения нямам забележки.

Причината за сълзите по-скоро е хормоналния дисбаланс характерен за тази възраст.

Знаете ли кое е най-доброто средство за увеличаване на мъжката потентност? Прочетете на --- Senstos.Com

Приятно е за гледане Има динамика, а и човек може да научи по-нещо.

Що изгонихте момчето, а не дъртите мазни лелки ?

Не знам русата баба ревала ли е, но бях принуден да гледам част от това снощи. Егати фалша и неестественото държание! Монтажът е трагичен. Една от набедените за готвачи "плейтваше" и сервира "френч рак" с "ко сло" и десерт от "нещо като" "стики пудинг". Това, последното, приличаше на суров кекс и тук съм щедър. Глетаво, та глетаво. Беше турено върху "бед ъф сос". Изкарах докато русото бабе не се разкрещя, че "мисото" не се режело така в ресторант, защото "соковите" му щели да изтекат. После кучето намаза разходка, защото човек не бива да се подлага на тая гадория, ако може да се разкара.

"Сашко,твоят път свършва тук" ужас, да кажеш на едно 18 годишно момче това е нещо ужасно!!!!!!!!!!!!!!Но Сашко не й обръщай внимание на госпожата!!!!!!!!!!!!! Тя се мисли за велика!!!!!!!СМЕЛО НАПРЕД,ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

хелоооууууу! ила кака да та щипне!

Като чета коментарите на повечето писачи се ужасявам от манифистиращата простотия и вулгарност на този народ. Тъжна история!

Думата идва от манифЕст. Иначе съм съгласен.

И когато по телевизиите манифестира тотална простащина, ние какво, да сме толератни и да викаме ура, ли? Ти чуваш ли я тази мадам вав, какви глупости плещи и с какво самочуствие се лигави, като го прави? А визуализацията, която колегата и манифестира? У нас "по дрехите посрещат" и татуираните му врат и теме, на мен специално ми идват в повече, за да му кажа добре дошъл, без да съм лицемерен.

Резко ме заболе набора

беше му ударила поне една пу.ка :)

Александре, следвай мечтите си и ще успееш!!! ... и малко подсолени мисли - шеф г-жа Силвена Роу артистичното име на Силвето ли е? ... и като невежа питам още шеф ( "chef", може и "cook") в превод не е ли готвач, защо тогава шеф?

Нали трябва да сме "модерни"? Това за името де. Иначе, "шеф" идва от френски и означава "главен готвач". Нали трябва да сме модерни? Да се върна отново на първото си изречение, а и се водим франкофонска страна.

Нищо франскофонско и европейско няма в нас. Руснаците ни разказаха играта нация от колхозници станахме а ние им дадохме и език и религия и азбука

Баце нали каза на Макрон че тук всички сме парле ву франсе :)

Циркове разни! Постановки!

ще го хване за моркова след предаването

БРАВО МОЕТО МОМЧЕ ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ ИМА ТАКИВА МЛАДИ ХОРА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ДА ГОТВИШ

Браво се казва на мъжко магаре.

Браво и на теб тогава!

че има талант. Успех в живота!