Силвестър Сталоун планира да снима нов "Роки" - за мигрант

Този филм ще е различен, но аз няма да играя в него, заяви актьорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро и ,,Рамбо,,.По сценарий в който 15,000 полицаи в България гонили някакъв много време ама не го хванали.

Това ще нова версия на рамбо3 в друг афганистан - и там го гониха с хеликоптери, дронове още нямаше, и накрая им избяга в сащ, а талибанските милиции така и не го достигнаха

А ако Рамбо се беше сетил да си пусне и брада... Нямаше да могат да го открият за още десет филма

Бат Слай направо е сцепил растежния хормон. Кратуната му е станала огромна като фуражна тиква :)))

мигрантът трябва да е жена, лесбийка или транссексуална, търсеща пари за операцията за смяна на пола...Рамбо и помага, като използва големия си нож - "шат на пат....а главата"

Абе, каква е тая сбръчкана сушена слива?! Не го давайте отблизо, моля ви се, че трябва да се закуси. Щерката не е нищо особено, просто една млада плът, тръпнеща за своя принц на бял кон или направо за бял кон като нашенките. Жалко, но времето не прощава никому, колкото и пари да е насъбрал. в кенефа и на гробищата сме еднакви, не мислите ли? Само Доналд Съдърленд и сър Антъни Хопкинс изживяват достойно остаряване. Другото е все едно продукция на калъп от НАТФИЗ.

Така е от ударите в главата рано или късно изперкваш ...

нали бил изнасилил групово едно момиче - ще е достоверен филма

Тоя филм бай Сорос ли ще го финансира?

Роки е най- тъпия филм който са правили някога.

Аз залагам за Рамбо

Рaмбо е по тъп

Т.е. ще го прави сериал от типа "Пансионер на стара слава, има нужда от пари". Вече не остана някакъв филм от миналото на когото да не са се изходили. "Роки" за мен ще си остане пробив в бинарните спортове - нещо като "Таебо", но той беше "Федърбокс" - средно между федърбал и бокс.

Слай иска да изкара някой лев за зезстрите. Мисля че две или три дъщери ги беше наредил.

И няма да викате "Ура" и "Браво"? Вие къде се намирате, бе, чшшшш? Трииииий! Триииий! Мааааачкай! Сега ти е паднало, човече малко!:))))))

И няма общо да мигрират италианци, ирландци и французи в Северна Америка (те са, общо взето, с еднаква религия, раса и култура). И да мигрират мюсюлмани, от друга раса, с друга култура и друга религия. Нищо общо няма едното с другото.

Не ca мигрирaли зaкaрaли ca ги c пробити коритa дa бaчкaт зa 1% от нacелението (предимно мacонcкa пacминa). към днешнa дaтa cъщите предимно ирлaндци and other island nations кaт немa кинти cе товaрът нa корaби and liberate somebody. итaлиaнците ca предимно южни, които cеверните кaто ги нaдушaт бягaт дaлечко.