Силвия Петкова се сбогува със сцената

Звездата от "Пътят на честта" благодари на колегите си за хубавото време заедно, в сериала влиза Дария Митушева

Обратно в новината

Коментари - Силвия Петкова се сбогува със сцената | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато комбинацията е безлична и бездарна...

А защо решихте, че се сбогува с театъра????? Вие като кажете на някого "Благодаря!" това раздяла ли е? Странни "журналисти".

нея не съм я гледала. На мен ми харесват Зуека и Рачков. Много смешно играят и това е хубаво.

Като човек и на мен ми е по-скоро симпатична, но това не значи че е добра актриса. Има такива, които са неприятни в живота, но се справят по-добре с актьорската игра, това е истината

Винаги съм се чудил на кастинга за някои сериали или филми. Всеки актьор си има роли които му отиват и такива за които не става. Силвия Петкова има добра роля в Революция Z и донякъде в филма "Никоя", другото като "Под прикритие" и "Пътя на частта", просто не и пасват.

Силвия коя...?

Тази жена не стсва за актриса.Да си намери ново поприще.Наистина има говорен дефект.

Ти пък щото много ставаш за нещо! Кой или коя си, че да поставяш оценки?

Поставят й оценки тези, които се опитват да гледат "Пътя на честта" и си късат нервите като я слушат да заеква и да мънка опитвайки се да изрази някаква емоция. И в първия сезон и сега във втория тя си остава с едно изражение и с един тембър на гласа, то е мъка да я гледа човек.

Някой й завидя за сцената, за киното...разни хора, разни вкусове и разбирания . Аз пък я харесвам, защото не е някоя ,,кифла" и се държи естествено. Срещам такива образи и такова поведение в живота. Успех и смело напред ! Умееш го !

WTF?

Кераааа, нееее, моля те баби, не давай некоа друга да ти вземе героинята!

'Друга много готина актриса', това бива в приятелски разговор, ама в статия

А къде отива, да играе, не че разбирам от театър?:)

Отива да играе някъде като дърво,защото за друго не става.

Харесвам тази актриса. Невероятно естествено и приятно излъчване. Играе ролите истински. За разлика от екранния и партньор - като изкуствено китайско цвете за един лев - от километри личи изкуственото преиграване.

Правилно е решила - не става за актриса - толкова е изкуствена и преиграва, че е мъка да я гледа човек, аз не го и гледам този филм, но от малкото което съм гледала тя е една рецитаторка, която се превзема като говори и/или има говорен дефект. Иначе може да е много готина като човек, не я познавам, но си е сбъркала професията, тя и самата тя си знае, защото беше казала веднъж че била най-голямото дърво от целия клас в НАТФИС

....ФИС?Звучи като джинфис,а може би ...ФИЗ?Нека да дава мнение,който е грамотен и знае къде учат актьорите?Иначе сме големи капацитети по всичко.