Коментари - Симона Милова навлезе в зрелищен дамски дуел, придружен от дъжд и гръмотевици, който загуби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност, ако гледам дори само един епизод, ще разбера кой гласят за победител.

За чий хой младо негрозно момиче ще извърши това с устните си?

за да се котира по-добре на пазара.

Загубата на Симона беше зрелищна, иначе дуела беше детска игра за Веселка.

Женицата от село ошамари брутално силиконената кифла.

Тази Симона е точно описание на своето поколение. Силикон и кухи кратуни. Тя била завършила право ама работела като офис мениджър (разбирай секретарка). Имала три сериозни връзки ама търсела голямата любов (или голямата банкова сметка)

Кифлата се сгъна като сопол. Няма нито сила, нито умения, нито психика. Да му мислят другите кухи лейки от Нови надежди.

Офисен сътрудник е доста повече от секретарка, но определено е ниска летва за дипломиран юрист. Ако е офисен сътрудник в юридическа кантора може да се предположи, че тази позиция е първа стъпка към влизане в голямата игра. Хубав пример за такъв тип жени е Лена Бориславова, която е била в Топ 30 до 30 на Форбс. Количеството паднали решения и закони на нейната партия показват колко тези претенции са с покритие. Интересно ще е да се гледа дуел между Веселка и Хепи Ванче.

Младите водят на старите с поне 2000 кубика силикон.

Дори не е в юридическа кантора. Работи във фирма за доставка на медицинско оборудване. Сам си прави изводите какво може и какво прави там.

Дебне да се лепне на някой с парички, който ще повярва, че тя е единствена и незаменима. Мъжете пък гледат коя е по-дащна и пет пари не дават за претенциите и.

От малкото което съм гледала, фермата пак заформя любовни драми. Като Ангел с тази синеока кифла и Яни който дразни всичко човешко в мен е май хвърлил око на Весето. Която за възрастта си изглежда доста зряла и мъдра. Може би най-стойностния играч. Хубав ден

Подредбата на точките нямаше никакво значение. 4:0 в игрите.

На пазара на порно актриси ли?

Тая помия гледа ли я някой? "Игрите" по Нова са сто пъти по-забавни.

И ВСЕ ПАК Е КИФЛА, МНОООО...ГО САМОУВЕРЕНА КИФЛА.

На пазара за чичко-паричковци

Веселка не даде възможност на Симона дъх да си вземе на игрите .Интерсно щеше да е за зрителите да видят как се справя с доенето Симона , която грозно нападаше Аксения . какъв ли ще е изхода от дуел между двете финалистки Веселка и хепи Ванче ?!

Миналата година се излъгах да ги гледам. Тази година, мерси!

Нищо не показа на битките, само джуки, задник и претенции.

като сте гледал/а най-слабия и най-скандален сезон - нормално.