17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джони Халидей

Моите деца са с 10год. разлика.На големия му давам постоянно пари и вещи/намирам си поводи,климатик,телевизор,печка и т.н./На двете му деца открихме сметки и също постоянно им давам,за дрешки,за море,за...А малкия не е женен и никога нищо не иска.Естествено купила съм и на двамата жилища,те си купиха коли.Понеже съм с доста болести няма да доживея и на малкия да давам толкова колкото на големия...гадна ситуация.

Българинът е прецакан и в тази история...

Французите недолюбват Летисия и изглежда има защо. А Давид е много сладък, мил и безхитростен. Много благороден жест от негова страна. Да дадеш своето на две корейчета, които нямат кръвна връзка с никой от тях.

как се е отказал от нещо, което не съществува. Няма пари- действай.

Тия франсета ... много са ми смешни кат се правят на рокзвезди, а фъфлят иди.от.ски на скапания си език.

Хахахахаха така си е, мек им е езика. Може да е езика на любовта и да е супер за шансони, но не и за рок. Но... ти трябва да им чуеш рапа, това вече е откровение. С онова закръгленото меко Р като почнат да се карат са много смешни.

Добре че никой не ми е оставил ни наследство....ни претенции, дори за 1 стотинка. Но съм.богат с ДЛЪЖНИЦИ.

Мисля, че Джони Холидей може би е прав в решението си, колкото и да е нестандартно. Ако се замислим и си зададем екзистенциалният въпрос - защо наследниците се чувстват ощетени и онеправдани, ако състоятелните им родители решат да не им оставят наследство, а вместотова ги оставят да си разгърнат потенциала и да създадат нещо стойностно сами. Реално погледнато в повечето случаи наследниците нямат никакъв принос към състоянието , за което претендират, нещо повече, в болшинството от случаите са се възползвали активно от облагите му през по-голямата част от съзнателният си живот. Ако децата са невръстни , а не вече възрастни индивиди, нещата стоят по съвсем друг начин вече, защото стои на дневен ред родителският дълг да осигуриш стабилност и възможности за развитие, докато поемат по своя път. Другият вариант за справедливи претенции от наследници, би било в случаите , когато наследниците участват активно в семейният бизнес и поддържането и подобряването на семейното богатство. Колко много дрязги, омраза и съдебни дела биха се спестили..

''В средата на юли Летисия, вдовицата на Джони Холидей, каза пред сп."Пари мач", че певецът е оставил "наследство, малко пари и много дългове". На това му се вика алчност и наглост до дупла... Защо тогава се е дърпала от оспорване на завещанието след като са щели да се намерят и други ''да му плащат дълговете''... За това на жена наследство не оставяй.....цял живот те е цицала и след смъртаа ти ще те оплюе..

направо недейте да умирате - да се мъчат тез жени!!!!!

ми щото, в повечето страни като умре някой, наследниците наследяват и дълговете му. Много хора затова декларират отказ от наследство, щото може да се окаже че ще плащат цял живот..В конкретния случай става въпрос за популярна личност и пари могат да се спечелят от авторски права, продажба на лични вещи и тн..и да се покрият дълговете или поне част от тях, други да се предоговорят и пак да остане нещичко за тебе..те затова. И как точно цял живот някой ще те цица , ако не даваш доброволно да те цица. Айде сиктир горките "жертви" са само "жертви" в очите на некадърните и мързеливите си наследници

Колега, само в България се наследяват дълговете.