Коментари - Синът на Майкъл Медсън се самоуби в Хавай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...са най -добрите приятели на самоубиеца. Става безстрашен...

Разбрало момчето , че ще го пращат да защитава Окрайна и си теглило куршума.

След като е бил до жена си в толкова трудни моменти, е разбрал за разни нейни афери с други мъже, които са се случвали зад гърба му.

Мир на праха му, баща му е голям актьор. Явно не му е било лесно на психиката-армия, жена оперирана от рак, "не могат да имат деца", както е написала. Не е ясно кой-и двамата, той или тя. Това донякъде ми напомня изказване на бившата (коте, бъди щастлива) ми жена: "купихме кола", въпреки, че не беше дала една стотинка за колата.

Ваксина и изтрещяваш

Не бе, тиквеник, като пиеш белина, тогава изтрещеваш...

Напротив.Ти си изтрещелият...

От 30 години само путьовци растат по земята.

с коуя ръка го е държал?

У сащ ветераните са оставени на произвола. Повечето имат отклонения, защото те си знаят какви са ги вършили в ирак, афганистан, и още много. Сам се е записал. Там няма наборна служба! Виетнамски синдром!

Дирчета, това ви е "ЛАЙФ" секцията, спрете да пишете за умрели в нея!

Моите учители ме научиха така. Оцеляването е сложен процес и не всеки съумява да го овладее. Не бъди върхът на острието на ножа. Той или първи се пречупва, или първи се изхабява. Бъди ръката, ако можеш. Ако не можеш, опитай да бъдеш, поне дръжката. Защото накрая, дори при тотална загуба, дори и ръката да бъде отсечена, дръжката оцелява. Все ще остане нещо за музея.

на клишета е лесно. действителността е друга.

Трагична история ,да срещне войната очи в очи, тумор на гърдата за жена му, не могат да имат деца, …за съжаление не могат всички да се преборят с поредици от неприятностти. За съжаление твърде млад….жалко ….Тези холивудски знаменитости всички имат сериозни проблеми,алкохол, наркотици ,изнасилвани като по малки и какво ли още не….замислям се ,дали от всички тези проблеми стават големи артисти, певци и т.н.

Ки са тия наркумански наркумани дет занимаати Хорта Американска турска СМРАД

Гръмни се !Малоумник!

Натовски зелени барети.....Умре Рамбо и Командо ахахахахахахаа

Афганистан му е взел акъла !

Войната е нещо ужасно пич! После има последствия за психиката!

Така е пич, ама първо доброволно се записал в армия чието командване праща войниците си да обслужват политически и финансови интереси: Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Кувейт, Виетнам, Фолкленски острови.. и т.н САЩ за разлика от израел няма съседи опитващи се да воюват с години с тях, така че нямат нужда от такава армия. И какво значи видял война? Да не би от обратната страна - талибани, иракчани те да не са? Всъщност на Сталоун синковеца и той се самоуби. От скука, дрога или кой ти каже кви причини още. Скоро четохме и на тая О'Конър певицата и нейния. Та зависи до какви субстанции се е докопал и като е бил "ветеран" от Афганистан, може да е бил в логистиката в базата само..