Коментари - Синът на Петя Дикова конкурира усмивката на майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това, че не търгуват с бебето си, както други. Но не ми харесва, че фамилията Дикови-Караньотови все се бута по телевизиите. Петя що не е преводачка? А пък Августин Господинов - май така се представяше поетът Илиян, що се уреди и той? Т. е. новата рода/или по-точно тъща/ що го уреди и него? Не им ли е поне малко неудобно пред хората? Ама Августин-Илиян така е свикнал. Нали преди разчиташе на доста по-голяма дама от него и твърдеше(в "Черешката на тортата") , че харесва такива жени... Абе, латиносериал!

заприличала е на Ваня Червенкова

Какво пречеше надписите на тениските да са на български?

Престанете! Всички деца са еднакво сладки, добри, чисти, умни!. Това, че някой родил бебе, че бебето се усмихвало, не е толкова важно. И бебетата на обикновените хора са същите - красиви и сладки и не са виновни, че родителите им не са "известни" хора, макар че нито Петя Дикова, нито Илиян Любомиров са направили кой знае какво, просто работят! Или като на Диляна Попова синът й бил помнел раждането си; с риск да бъда груба, а зачеването си помни ли? Не прекалявайте, всички деца са еднакви и си ги обичаме!

Така е за нас, обикновените земни хора. Тези, които се считат за полу- богове, мислят другояче.

като няма друго до усмивка го докарахте ама да се пише за нещо за тия хора

Га сколаса да го заформи? Нали се гевези с разни вип-чета в "Хладно-Те", ха-ха-ха. И защо Дикова, да не е женена за свой близък? Само да питаме ако може, нищо лично. М/у друото, тато й съвсем откачи, да му оди на госке со торбичка протокали и лемоне за мезе.

След колко шишета грозданка измудри това велико мнение?!

Бащата е секси сладур!

Колко по комунистически звучи - Дикова и Любомиров.

Хубава мама, морална, лъчезарна, бебчо ще се промени, той е само едно бебе, а те се променят всеки миг. Вярвам, че гените на Аня ще се проявят в годините и малчо ще стане красив като мама Петинка и Аня Пенчева. Тя е катедрала, не остарява и все така красива. Браво.

Ко и е хубавото на Петя бре ?

Ужасно са ви промити мозъците от ежечасното натрапване на джукести чалгаджийки, разкрачени, разчекнати, като еталон за красота. Петя е пищна, естествена и чаровна. Не е голяма красавица, пък и не е нужно.Образована е и не е кур..а. просто е чудесна, млада жена

и аз това питм

абе хора, стига сте ни рекламирали разни нищопровци. И децата у нас да питате, и те ще ви кажат, че с погнуса гледат изявите на тази смешна щерка на Дикофф. Тя няма нито визия, нито дикция, нито излъчване, нито обща култура, нито професионализъм... И защо, бе хора, защо по дяволите трябва дечицата на разни уж ВИП (в същност само те самите се кичат с това) да вървят по стъпките на родителите си??? Няма пример за идентичност в изявите на поколенията и принципно, ако един е постигнал нещо значимо, то никога неговите деца не могат да повторят същото, колкото и да ни ги натрапват!!! Спасете ни от фамилията Дикови!!!

си

миришеш!

Това момиченце ако не беше дъщеря на известни хора щеше да е на някоя сергия за домати. Цял живот я бутаха къде ли не, и все не ѝ се получаваха опитите за ТВ кариера. То се иска да имаш поне малко харизма и излъчване.

"Ама същата широка усмивка"

Поне не изглеждат просташки, като чалгаджийките Преслава, Галени, Андрея...

Ъхъ натурално изглежда , кат тюлен

Просташки не изглежда! Изглежда проста... каквато си е!

Бе не ви ли писна да ни занимавате с тези смешни, мамини неудачници?! Толкова проблеми има за решаване, вие продължавате да пишете за някакви пълни малоумници!

То бива-бива филтри, ама тук не е останало абсолютно нищо от оригинала.

Тази още ли не е станала народен представител с такава майка и такъв баща!

Харесвам Петя, лъчезарна и женствена. Илиян също не е въздухар, приятен, симпатичен младеж.Да са живи и здрави и все така щастливи!

Много са сладки и тримата, едно щастливо семейство !!! Бъдете здрави и все така влюбени !!! Нека малкият Александър расте щастливо и добро детенце и много да ви радва !!!

Семейство?! Те имат ли брак?!

Ама много ви обработени естествените снимки, Дикови! Да не ходите на курс при Андреа?

Харесвам ги много и двамата.Млади хора,щастливи,малко бебче ...какво по-хубаво.Да са живи и здрави.И аз имам внуче малък бебок и за това им се радвам.След години осъзнаваш,че по-важно от семейството и децата за една жена няма.Имам висше магистратура,реализирана съм професионално,но най-горда съм с прекрасните си синове,които възпитах и изучих!!!

АЙДЕ ЗАПОЧНА СЕ С ЧЕТВЪРТИТАТА ГЛАВА. ЧАКАМЕ И ОСТАНАЛИЯ ИЗМИСЛЕН ЕЛИТ В КОЧИНАТА.

Дано бебчо да прилича на татко си.

Твоята може и да е кръгла , но има в нея две мозъчни клетки, едната от , които не работи..