Коментари - Синът на Петя Дикова конкурира усмивката на майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЙДЕ ЗАПОЧНА СЕ С ЧЕТВЪРТИТАТА ГЛАВА. ЧАКАМЕ И ОСТАНАЛИЯ ИЗМИСЛЕН ЕЛИТ В КОЧИНАТА.

Харесвам ги много и двамата.Млади хора,щастливи,малко бебче ...какво по-хубаво.Да са живи и здрави.И аз имам внуче малък бебок и за това им се радвам.След години осъзнаваш,че по-важно от семейството и децата за една жена няма.Имам висше магистратура,реализирана съм професионално,но най-горда съм с прекрасните си синове,които възпитах и изучих!!!

Ама много ви обработени естествените снимки, Дикови! Да не ходите на курс при Андреа?

Дано бебчо да прилича на татко си.

Много са сладки и тримата, едно щастливо семейство !!! Бъдете здрави и все така влюбени !!! Нека малкият Александър расте щастливо и добро детенце и много да ви радва !!!

Харесвам Петя, лъчезарна и женствена. Илиян също не е въздухар, приятен, симпатичен младеж.Да са живи и здрави и все така щастливи!

Твоята може и да е кръгла , но има в нея две мозъчни клетки, едната от , които не работи..

Тази още ли не е станала народен представител с такава майка и такъв баща!

То бива-бива филтри, ама тук не е останало абсолютно нищо от оригинала.

Бе не ви ли писна да ни занимавате с тези смешни, мамини неудачници?! Толкова проблеми има за решаване, вие продължавате да пишете за някакви пълни малоумници!

Поне не изглеждат просташки, като чалгаджийките Преслава, Галени, Андрея...

"Ама същата широка усмивка"

Това момиченце ако не беше дъщеря на известни хора щеше да е на някоя сергия за домати. Цял живот я бутаха къде ли не, и все не ѝ се получаваха опитите за ТВ кариера. То се иска да имаш поне малко харизма и излъчване.

абе хора, стига сте ни рекламирали разни нищопровци. И децата у нас да питате, и те ще ви кажат, че с погнуса гледат изявите на тази смешна щерка на Дикофф. Тя няма нито визия, нито дикция, нито излъчване, нито обща култура, нито професионализъм... И защо, бе хора, защо по дяволите трябва дечицата на разни уж ВИП (в същност само те самите се кичат с това) да вървят по стъпките на родителите си??? Няма пример за идентичност в изявите на поколенията и принципно, ако един е постигнал нещо значимо, то никога неговите деца не могат да повторят същото, колкото и да ни ги натрапват!!! Спасете ни от фамилията Дикови!!!

Хубава мама, морална, лъчезарна, бебчо ще се промени, той е само едно бебе, а те се променят всеки миг. Вярвам, че гените на Аня ще се проявят в годините и малчо ще стане красив като мама Петинка и Аня Пенчева. Тя е катедрала, не остарява и все така красива. Браво.

Ко и е хубавото на Петя бре ?

Ъхъ натурално изглежда , кат тюлен

Ужасно са ви промити мозъците от ежечасното натрапване на джукести чалгаджийки, разкрачени, разчекнати, като еталон за красота. Петя е пищна, естествена и чаровна. Не е голяма красавица, пък и не е нужно.Образована е и не е кур..а. просто е чудесна, млада жена

Колко по комунистически звучи - Дикова и Любомиров.

си

миришеш!

Бащата е секси сладур!

Просташки не изглежда! Изглежда проста... каквато си е!

Га сколаса да го заформи? Нали се гевези с разни вип-чета в "Хладно-Те", ха-ха-ха. И защо Дикова, да не е женена за свой близък? Само да питаме ако може, нищо лично. М/у друото, тато й съвсем откачи, да му оди на госке со торбичка протокали и лемоне за мезе.

След колко шишета грозданка измудри това велико мнение?!

като няма друго до усмивка го докарахте ама да се пише за нещо за тия хора

Престанете! Всички деца са еднакво сладки, добри, чисти, умни!. Това, че някой родил бебе, че бебето се усмихвало, не е толкова важно. И бебетата на обикновените хора са същите - красиви и сладки и не са виновни, че родителите им не са "известни" хора, макар че нито Петя Дикова, нито Илиян Любомиров са направили кой знае какво, просто работят! Или като на Диляна Попова синът й бил помнел раждането си; с риск да бъда груба, а зачеването си помни ли? Не прекалявайте, всички деца са еднакви и си ги обичаме!

Семейство?! Те имат ли брак?!

Какво пречеше надписите на тениските да са на български?

Така е за нас, обикновените земни хора. Тези, които се считат за полу- богове, мислят другояче.

В лицето е откровено постна.

заприличала е на Ваня Червенкова

и аз това питм

това, че не търгуват с бебето си, както други. Но не ми харесва, че фамилията Дикови-Караньотови все се бута по телевизиите. Петя що не е преводачка? А пък Августин Господинов - май така се представяше поетът Илиян, що се уреди и той? Т. е. новата рода/или по-точно тъща/ що го уреди и него? Не им ли е поне малко неудобно пред хората? Ама Августин-Илиян така е свикнал. Нали преди разчиташе на доста по-голяма дама от него и твърдеше(в "Черешката на тортата") , че харесва такива жени... Абе, латиносериал!