Коментари - Синът на принц Хари и Мегън Маркъл получи специален подарък от собственици на магазин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се прави в цивилизованите държави. От цивилизовани хора. Непонятно за Ганю.

Повръща ми се от тия двамата и цялото лицемерие което ги заобикаля. Ооооо колко мило подариха коЛЛо на малкото Арчи щото мама и тати не могат да си позволят да му купят направо Ши сЪ разплача. Защо не подари колело на някое дете което си няма нищо …… покварено общество

Подарили са и на бедни деца.

Една от причините катунарката да се тръшка на пода пред мъжа си и да симулира рев и колко е депресирана от живота в злата Англия е правилото кралките особи да не задържат подаръците, които получават. Е, сега може да задържи велосипеда - каква класа! И в текст от 5 реда ТРИ пъти простакесата събщава титлата си, дадена и от злото расистко колониално кралско семейство.

Което дадоха преди няколко месеца по нетфликс говори достатъчно за тях каро хора. Колкото и да е глупав и дезориентиран Хари, което е факт беше поставян непрекъснато в неловка ситуация от профанското поведение на елементарната, но достатъчно хитра Мегън. Не беше нужно и да си специалист по език на тялото да ти стане пределно ясно всичко дори и при изключен звук. Пародия. Той е отчаян изключително объркан от глупавата си постъпка, а тя като всеки патологичен нарцисист няма филтър и дори третокласните и напъни по актьорско майсторство правят ситуацията да изглежда още по-зле.

Че известните, които са си КУПИЛИ, а не получили даром колело от тях не са им изпратили благодарности? Писмото от двата паразита дори не е от тях, а от прислугата в офиса, дори изпратено с огромно закъснение…голяма радост, че и шок - няма що!

dirлайнари са монархозависими третополови гниди

Ето тези коментари показват защо българският народ живее кофти и защо Пеевски ще му поправя Конституцията. Простото си е просто.

Никой не ти пречи да си фен на наркоман, който все още е на терапия с халюциногенни гъби и обикновена застаряваща, но ултраамбициозна безскрупулна бръмчалка. Както се вика - по идолите им ще ги познаете.

Е не е истина какво слагачество..даже не са отговорили лично. И този човек не е добре...какви херцози на Съсекс...Кралицата им забрани това

През социализма не се учи кралски протокол, явно... Те си имат офис, който тоговаря за това, миличка. Има си йерархия, правила, принципи, традиции. Не е социализъмът. И за това ще живеят по-добре, понеже има протоколи и традиции,

Тебе не те знам от кой строй си, ама си тъп. Тези двамата от две години НЕ принадлежат към кралската фамилия. И между другото, членовете на кралското семейство отговарят ЛИЧНО на писмата си, особенно ако са получени подаръци.

Те сами се отказаха уж

За подарък се благодари, за покупка не.

Навреме - лично, а не след месец и нещо със сухо писмо от секретарката ти. Поне да го бяха написали директно от тяхно име…писмото е по-скоро обида, а не повод за радост. Ако го нямаше щеше да е дори по-добре, отколкото от начина, по който е изпратено.

Така се прави реклама!

На кой му пука!? Дир.бг моля пишете статии за умни, успели и талантливи хора, а не за разни инбред-и, бездарници и хрантутници на една държава, които дори гъза не могат да си избършат без чужда помощ!

Ако беше талантлив, щеше да пишеш правилно. Онези са няколко хиляди пъти по-умни и по-талантливи от теб. Но си толкова ораничен, че нямаш способността да го видиш. И вероятно нямаш способността да осъзнаеш, че не виждаш.

Защо българската преса постоянно пише за английското кралско семейство с което нямаме нищо общо , а не за българското царско семейство?

дори не за тях, а за някакъв магазин за велосипеди - явно американците това четат, та трябва и ние.

И двете не ни интересуват.

Тези отрепки не са част от кралското семейство!