На 4-ия си рожден ден принц Арчи получи специален подарък - велосипед, доставен ръчно от самия собственик на местния магазин.

Докато по-голямата част от света се подготвяше да наблюдава коронацията на крал Чарлз на 6-и май, собствениците на магазин за велосипеди в Монтесито, мислеха за малкия наследник. Шефката Дженифър Блевинс разказа пред "People", че нейният британски партньор и съсобственик Мартин спонтанно е пожелал да направи специален подарък за рождения ден на малкия син на Мегън Маркъл и принц Хари. "Той отиде и взе един от нашите специализирани детски велосипеди и каза, че е идеален подарък", споделя Блевинс.

"И така, Мартин купи балони за Арчи и цветя за Мегън и закрачи към дома им."

След като пристигнал, Блевинс разказва, че иззад портата на къщата се появила охраната, която го попитала дали има покана да влезе. След щателна проверка на Мартин му било позволено да остави подаръците.

Месец по-късно в магазина за колела пристигнала изненадваща пратка. "Един куриер дойде и остави писмо", споделя Дженифър, която допълни, че вътре били написани благодарности от херцозите.

"Не бях очаквала това."

А текстът вътре гласи: "От името на принц Хари и Мегън, херцог и херцогиня на Съсекс, моля приемете искрените им благодарности за подбраният подарък, който изпратихте на принц Арчи за четвъртия му рожден ден. Велосипедът донесе много радост и е високо оценен от семейството. Те помолиха да предам благодарността им за прекрасната изненада."

Целият персонал на магазина бил шокиран.

"Всяка знаменитост в този град си е купувала велосипеди от нас и никой от тях не е изпращал благодарствено писмо", продължава Блевинс, която се надява велосипедът да остави следа в семейството и принцеса Лилибет също да се възползва от него. "Малката му сестра Лили също ще може да му се радва, когато порасне", казва тя.

Припомняме, че принц Хари замина за Великобритания за коронацията на баща си крал Чарлз на 6 май, а Мегън остана в Калифорния с двете им деца, тъй като Арчи тогава празнуваше рожден ден.

"Това ще бъде скромно парти у дома", каза източник пред "People" преди важното събитие.