Коментари - Синът на Владо Каролев отново ще става баща, помислил, че положителният тест на жена му е за Covid | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах интервюто им по БТВ. Тази жена се държа, меко казано, все едно е на субстанции- превъзбудена, повече от нормално нахилена и неадекватна в повечето моменти, предвид ситуацията в която се намират и най-вече мъжът й. Той изглежда да е премерен и е симпатичен. Показаха ги, защото няма какво друго да показват.

Колко трябва да си замаян........същия елемент, като тетьо си.

бахти грозника е тоя

Защо наистина пишете за тези хора. Аз не ги познавам и ми е все тая,но провокирате лоши коментари и може би хората са прави за това. Напишете за добри и успели деца в България. А иначе този е отишъл в Англия,благодарение на баща си.

Значи женската на тоя ше роди щото е син на Владо каролев, така ли!?!

Тука новината е , че тоя скопак е успял да го вдигне .....

С какво синът на Владо Каролев е известен? С това, че е син на Владо Каролев. Какво ме интересува някой са, който живее в Англия, че чак има новина за него.

Защото ако са много лоша работа. Ако са удържали на натиска, могат да си имат нормално, здраво детенце. И все пак - честито!

Познавам две ваксинирани родилки, родиха си здрави дечица.

Да го местим ли? Ае ше го местим..

Кой е тоя ?

Този пък с какво е допринесъл за Страната, айде баща му си беше червено леке, а този си е просто никой като мен и останалите от коментарите.

WTF?!?!?!? Шибани истории! Смятах, че съм мома, а излязох, че съм травестит с тръбааааа

Местя си го в другия крачол.

И аз си го барам през панталона.

В калната и грозна афера по открадването на българския плаж Корал има намесени няколко човека. Досега от намесените платиха Детето на педероско педерплевнелиев, заради греховете на страхливия си и крадлив баща Лично един от крадците - каролев. Да се готви крадливото ко.еле, кмета на Бургас! ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН!

Унизително и обидно е непрекъснато да те представят като "синът на...", "внукът на...", "трети братовчед на лелинчото на...". След като няма за какво да те представят със собственото ти име и постижения, защо ги канят такива да се изявяват по медиите?!?!?!

С каква мисъл е тази публикация? Да ни напомнят за продажен човек? Да се тестват и бодат колкото се искат!

дано не се опитват да го налагат като баща му по телевизиите, като капацитет по всичко и срещу всички.

Нормално, полудебилен като баща си!

И какво толкова... син на един човек, който няма с какво положително да запомня. Дано не прилича на баща си, че онзи беше подлога и лъжец. Нямаше да го споменавам, ако от тези лъже не страдаше целия народ. За всичко си има граници, но явно някои хора няма и грам такъв и затова ги помним по този начин. А колко хора избягаха и измряха заради ГЕРБ и подлогите им....... направете една статистика за най-големия геноцид в историята ни. Цар Самуил е получил инфаркт и е умрял при вида на ослепените си воини, а нашите изроди в политиката се радваха, че народа страда и измира.

Значи...може да са "бягали" някакви хора през най-комунистическите години. Тези, които се местят да живеят другаде сега, не бягат, а се местят да живеят другаде. Дали от Долно нанагорище към София или към Лондон - разлика няма.

И тоя ли е известен??? Или като баща си , лъжец и крадец?!?!

Бащата -идиот Синът - полуидиот

Безделен сельо, как пък един път не написа за някой или нещо положителен коментар. Озлобен, нереализиран хейтър с комплекси и хемороиди.

Веднага се коригирам: жена ти го лапа перфектно, а пък дъщеря ти ... хиперперфектно

Заслужават само щастие след всичко, което им се случи и на двамата. Изглеждат земни и позитивни хора.

Какво им се случи?

Изгубиха родителите си без време.

Живи и здрави и да се ваксинират, ако още не са!