През годините в холивудските продукции сме виждали какви ли не забавни ситуации, през които влюбените двойки, стоящи в центъра на сюжета, разбират, че са на път да станат родители, но нито една от тях не може да се мери с реалната история на Александър и Валентина Каролеви, които очакват да се сдобият с нов член на семейството си след няколко месеца. Двамата разказаха интересния случай тази сутрин, по време на гостуването си в студиото на предаването "Преди обед" по bTV.

По думите им тяхното второ дете, което ще бъде момче, би трябвало да се появи на този свят приблизително на рождената дата на първородната им дъщеря Изабела, навършила две години на 21 март т.г. Радостната вест дъщерята на журналистката Весела Тотева научава във Великобритания, където семейството живее, при това едва два месеца след смъртта на бащата на своя съпруг, претърпял инцидент със сноуборд в Пирин планина. Когато разбира, че съдбата ще ги дари с още един наследник, тя решава да съобщи новината на мъжа си веднага, изпращайки му снимка с положителния тест за бременност, показващ две черти.

Той обаче не успява веднага да проумее какво точно е получил, като първоначално дори се притеснява, че изображението е на бърз тест за коронавирус, отчитащ наличието на болестта, затова ѝ връща съобщение с въпроса какво означава това. Тогава тя мигновено му се обажда, за да го успокои и да му обясни всичко.

"Там много често си правим тестове за Covid, дори само някой да кихне", обясни в ефир Валентина, която също така разкри интересния и специален начин, по който в миналото е съобщила на Александър за първата си бременност.

Снимка: Стопкадър bTV

Това се е случило след края на двайсет и първото издание на Световното първенство по футбол през 2018 г., когато Франция спечели купата и стана шампион. На следващия ден след решаващия мач с Хърватска, тя купила множество шоколадови топки, които наредила като пътека в дома им, отвеждаща до малък спортен екип с прикрепена бележка, чието послание гласяло: "Още един фен на Манчестър Юнайтед расте в мен".

На въпроса дали вече имат представа как ще кръстят отрочето си, те отговориха, че все още нямат. Освен това обясниха, че това съвсем не е нова практика за тях, тъй като през първите три дни, след пристигането на дъщеря им, са я наричали просто "бебе Каролев", понеже до последно не са могли да ѝ изберат име. Съпрузите казаха, че в самото начало са мислили да я нарекат Ангелина, но после стигнали до извода, че това название не ѝ подхожда, затова сега смятат да изчакат.

Снимка: Стопкадър bTV