Пацо: Боби ме удари в гримьорната

Задкулисен скандал се разигра снощи след финала на "Big Brother All Stars". Изгоненият преди време Панайот отишъл в гримьорната, за да поздрави бившите си съквартиранти. Той твърди, че там бил нападнат неочаквано от ръгбиста Боби.

Обратно в новината

Коментари - Пацо: Боби ме удари в гримьорната | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боби е тъпак. Играе в някакъв селски отбор, неизвестен никому. Държа се като цървул с македонката. Рева за миризливите си маратонки....Абе чеп за зеле не става от него! С Панайот са доста еднакви.

Този Боби ако го хване някой в неговата категория дето да е тренирал даже малко бокс или боен спорт ще го счупи от бой. Пълен тюфлек със тоя шкембак не знам какъв ръгбист е.Ако го накарат да избяга 200 м спринт после ще трябва да идва линейка.

toni

браво боби и аз щях да му счупя главата той за това е отворен къщата защото е защитен но вън има по врата и пак браво

Боби МАРАТОНКАТА сега като му спретнат едно наказателно производство за престъпление против личността(телесна повреда,заплаха и то с умисъл)свят, ще му се завие.А всички, които одобряват физическото насилите , не си ли задават въпроса ,че утре може и на тях някой да посегне,как ще се чувстват тогава.

Добре де ако не е успял да те набие да ми помогна тогава. :)

Откак гледах Боби да СИ МИЕ МАРАТОНКИТЕ НА КУХЕНСКАТА МИВКА С ГЪБКАТА . Измекяр! Все ми е тая за него. Какъв трябва да си за да си миеш маратонките на мвката в кухнята, където си мият чиниите за храна и самите продукти преди готвене?!

Като си такъв, че не можеш да измислиш някакво нормално отмъщение, малко те е бил. Що за малоумничедтво е да съсипеш всички маратонки, за които не знаеш какви суми пари е дал и дали не ги е правил по поръчка, заради големия номер. И аз бих те ритал за подобна идиотия.

Едва ли има по проста от тебе, можеш само да се учиш от Пацо

Това дърво дебил се разтрои за обувките си:), колко тъп трябва да си да се разплачеш за някакви залепени обувки. На мен ако ми бяха дали мисията, щях да му залепя кирливите джапанки на носа и щях да го целя с другите обувки

Борислав се разплаща заради мисията "Залепени обувки", която е под ръководството на Панайот!

Еми като го е яд, че не спечели Биг Брадър, Борислав трябва си го изкара на некой... Няма как такъв скучен тип като Боби да спечели нещо...Треторазряден спортист..

Малко го е бил! Трябвало е да го пребие сериозно този селяк Пацо. Немога да повярвам, че хора като него и тризначките се визприемат на сериозно и демонстрират толкова високо самочувствие.

По-гнусни са онези катили, които се възползват от хората като Панайот и Тризначките, внушявайки им , че са СУПЕР! Аз изпитвам съжаление към Пацо, Тризначките и Стойка дори, които са много яко подведени!

Тогава що правиш тъдява в тоз форум бе моме като хал хабер си нямаш от телевизия

Колкото и да го е бил - малко му е ! Този Панайот е типичния гнусен бай Ганьо. Драйфа ми се от такива човекоподобни изчадия !

Боби няма елементарно чувство за хумор и не може да разбере,че Пацо не може да влезе в къщата , без съдействието на БИГ БРАДЪР.Чудя се, колко ли елементарни трябва да са жените които му се връзват. Но , дори и да има заблудени,такива като Лили, въпрос на време е да го напускат и този катил да си остане сам.

Абсолютен катил!

Боби е един влюбен в себе си. След това ,което е направил на Пацо ,той не заслужава нищо друго освен презрение.

Искам повечето българи да имат държанието и поведението на българите от Вардар. Евала и на двамата, че тая наша Биг мърша стана зарезил на фона на тяхното ниво.

стига му дигахте рейтинга на тоя изруд,4е то го плюеш той мисли 4е дъжд вали

Щом Пацо и Митьо са ни виповете - стигнали сме дъното на интелекта.

Боби е страхливец. Защо не удари Пацо в къщата, когато Пацо му каза в лицето директно какво мисли за него ? Защо не реагира на момента, а изчака да излезе извън къщата ?

Удариш ли по-силен човек от тебе значи си глупак, а удариш ли по-слаб човек от тебе значи си комплекс!

Такива като Пацо не бива да се удрят или удрят, защото изпускат лоша миризма..

Простите мъже юмруци раздават. Добре, че спечели това културно македонче.

Пацо може да се ежи само на жени и да ги обижда пример Стойка..ама иначе Боби висок му бил тежък му бил мръннннн...мъжка курва..

аз мисля, че и стойка да го хване ще го набие. но пък за шоуто предпочитам да гледам пацо, стойка, тризначките, найден, лестер... така и не разбирам защо такива като боби са в биг брадър? та той не е смешен, не е интересен... па за "миру дет' плачиши" да не говорим...

Лесно е да биеш по-слабите от теб. На Боби искам да му пуснат Багата да видим как ще се чувства.

значи Пацо може да напада и обижда по слабите,него защо по силните да не го смелят да се приземи малко тоя боклук

Пацо каза и на Миро, и на Боби какво мисли за тях, не само на по-слабите, но никога не е удрял никого. Плюс това Пацо казва само истини за другите хора и преценките са му много верни. Друг е въпроса, че е селски бек, но това не означава, че трябва да бъде бит и да бъде удрян.

му увиснала пацата, нещо, а. Боби му е завъртял сопола около врата. Сега майка му и мутрата премиер ще го изкарат политически арентат, а Цветанов ще извади за Боби, че е наркодилър, сводник и се занимава с контрабанда. Така е, дацата на наште хора, са ВИП персони, па макар и нагли, неграмотни и тъпи до мозъка на костите си.

биг брадър е шоу. какво търси боби в биг брадър? боби не е шоумен, а пацо е шоумен

незнам за тези двамата, но най-много се зарадвах, когато елиминираха стойка. по-гнусно същество и като външност и като човек най-вече, да ви кажа нямам спомен от кога не съм виждала. истински отвратена бях от нея. накрая си го съвсем si показа характерчето като не излезе да поздрави победителя.

Ми що не се омъжиш за него?

Невероятно е колко идиоти има по света. Хора работете нещо не мрънкайте и не пъшкайте по всякакви тъпанари.

пацата му беше ако като малтретираше педерасчето,а сега реве кат жена е пацо готино ли ти беше сега а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боби си мислеше, че ще победи и е умрял от яд и завист снощи, след като загуби. Затова е ударил Пацо, защото е трябвало да си изкара яда на някого. Боби е уникален комплексар и злобар, не знам защо му се кефите. Пацо е просто един селски бек, селско момче, но не е толкова злобен като Боби.

Подобни малоумници и тъпите предавания ме накараха да не гледаме Нова, както друг нагъл тип ни изгони от БТВ.

Че то не остана телевизия, която да гледаш. Опитай със СКАТ, че канал 2001 го спряха, ако не можеш да си направиш собствена.

Ей, много биячи имало тук - как щели да го ударят, какво щели да му кажат. А оня бизон се наср*, като му казаха да си хваща пътя, ако не го кефи цирка

Пацо, много си ми сладък и такъв един нежничък...

Кои са идиотите дето плащат да създават фалшиво самочувствие за звездност на подобни социопати !!! Малко подсказване - хората с излишни пари за SMS-и и ....

Пацо, изкарай си медицинско, хвани си свидетели и го осъди. Ще изкараш добри пари от това. Никой няма право да бие човек, който не му е посегнал физически! Запомнете го това нещо. И един съвет до Боби, колкото и да си як и мускулест на мен нищо не можеш да ми направиш, защото няма мускули, които да са по-силни от пистолета ми. Така че ще си намериш майстора, ако продължаваш да раздаваш тупаници.

мишо пробвай аз лично ще дойда да ти донеса кутия шоколадови бонбони в затвора :):):) Май не си наясно с правосъдието защото закона казва друго ако той то скочи с юмруци можеш законно да се защитиш единствено и само с юмруци ако използваш газовия си пистолет ще си пазиш гъзягата в панделата хи хи хи

маринския, ако ме бият и се чувствам застрашен за живота си имам право да защитавам живота си с всички възможни средства и даже Господ не може да ме осъди.

а да хра4иш и да се гавриш по безащитни може,да го беше пребил Боби

Срам ме беше като ги гледах сутринта по Нова двамата "мачовци " Пацо и Пищова- на единия предаване ще му търси жена /богата !/другият "красавец" Пищова търсел по- дърти жени да му помагат и издържат....Мъже , докъде стигнахме ?!А аз упреквах колежките ,че се изпоомъжиха в чужбина......

И вие, нещастници, търсите сметка на Катрин? Няма такава простия ...

В тоя Пацо- тъп, селски бек, няма нищо мъжко, освен това, че пИка прав.. Добре го е смотал Боби. Аз дето го видя ще го и наритам.. Да не излиза от Гълъбово, по- добре. Тоя боклук стана първообраз на комичния герой Жоро Бекъма.. Пазо Боже народа ни от такава измет! Такива са за патологична психиатрия! Освен смях, буди и силно съжаление..

Имам предвид вси4ки. Просто ми е болно. Имам 4увството , 4е вси4ки са малоумни. И тези в къ6тата и ние.

Себе си сложИ най- отпред, моме :) Бързо на лекар..

- специалист при това.

Защо ръгбиста не шамароса тези,които накараха Панайот да възложи мисията"Залепи гумЕНЕТките на Боби"?Този самовлюбен мачо е свикнал да живее с паричките на богати жени и да се грижи САМО за мускулите си.То Лилянка затова избяга от него .Завистлив,злобен и отмъстителен страхливец,който мачка,унижава и бие само жени и по слаби от него-това е мачото Боби.Снощи го доказаха със себеподобнатз Стойка,като се скриха като МИШКИ и не поздравиха победителя Никола.

с мозъка имаш проблеми,не с ухото,кой ще съдиш бе боклук,да не започнат теб да съдят,4е няма да излезеш от съдебната зала от дела.

Жалко, че е оцелял. Спрете да правите простаците известни!

Имаш предвид княжевския бастун ли ?

Стана като в политиката! Наказателен вот! Много жалко 4е та са извадка от реалния ни живот.

Мила родна картинка. За съжаление простотията е неизлечима! Бог да ни пази от тези паразити!

от сега на татък само това те чака от мъжете бой и е...не,за всички храчки,обиди и д..билското ти поведение,да те спукат селяндурски измет.

Ама Пацата си го бият редовно. Въпроса е,че тоя Боби е мега безличен,комплексар.

Лично за мен победител наравно с Лестер снощи стана и Цецето. Едно прекрасно македонско девойче дойде и ни показа какво значи възпитание,доброта,гордост и искреност, и което е най-важно осмели се в едно такова шоу да покаже чувства.Показа с женска мекота и финес как трябва да се държи една жена към мъжа който харесва, ненатрапчиво и с мярка.Това е жена, безрезервно даваща подкрепа на мъжа до нея, визирам рождения ден но Боби, та тя бе във вихъра си , като едно истинска домакиня,която очаква гости, та кой ли мъж с ума си не би я харесал...е, само Борислав разбира се... В очите и видях сълзи на обида когато в студиото обсъждаха поведението на Борислав,когато му задаваха въпроси за нея, а той се гънеше и не даваше конкретен отговор, стана ми жал за нея, видях я сякаш хваната в капан, в капана на собствените си чувства, в капана на Боби и не на последно място в капана на сценаристите на ББ,в борбата за по-висок рейтинг.И се запитах каква е вината на това момиче, и защо се чувства така неловко, та тя просто искаше да даде любов на един мъж, който обаче копнееше за ПОБЕДАТА. Кураж Цеце, ще срещнеш мъжа за теб, но това не е Борислав, просто той не е от твоята класа. Но това което най-много ме изуми са сълзите и емоцията, които показа при победата на Лестер,та тя се радваше сякаш самата тя бе спечелила,пълната и безрезервна подкрепа, която показа към сънародника си, подкрепа,която двама българи в чужбина не биха си дали един на друг, което е много жалко за нас...нали българи?

Малко му е било.

Тоя Панайот и аз където го видя и аз ще го бия... да знае да не се показва този ... изтърван селски тъпунгер.