Волен обиди Мария Игнатова, Рачков я защити

Долни и подли измекяри като тези от „Господари на ефира” се гаврят с „Атака”. Това обяви председателят на формацията Волен Сидеров в предаването си „Студио Атака” по партийната си телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Волен обиди Мария Игнатова, Рачков я защити | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

искаме предаваме за господарите и продузентите им, с подигравки,хихикане ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Господарите се самозабравиха и си го изпросиха. Какъвто и да е Волен, в случая е прав, но трябва да е по-тактичен. Това е...

Четейки коментарите виждам че бая безработни блондинки има...Като чете човек се чуди от къде толкоз народ е намерил време да свети и на единия и на другия..

За Мария Каас и прекрасните й изяви има по-малко от десет коментара. А тук, в темата за идиота и мутресата няма спиране. Народът е пощурял нацяло!

Всеки знае сам за себе си какъв е, а за Сидервов всички знем че не е за шеф на Парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика. Неговото изказване е поредното доказателство за липса на морал!

еДНА ТЪПА БОЛШЕВИШКА ПРОДАЖНА СВИНЯ - ДОЛЕН СИДЕРОГЛУ 1 ...

Все още се чудя как този събра 7% ! Явно наистина си заслужаваме политиците! Този е един клоун.

То е време и ние от протеста да го съдим този комплексиран пигмей. То се видя кой на кого плаща.

Човек просто губи ума и дума при този изказ на Сидеров!Е това да го назначиш за.....по етика!Боже, пази България!

Точно това назначение показва разбирането за ЕТИКА в България! Погледнете около себе си и ще видите, че това е масовото поведение! Волен е оставил толкова стресиращо "впечатление", защото си е позволил да ко каже в ефир, сам и на популярни и неслучайни хора (президента). Наистина речникът му е ужасен, но казва самата истина - ВИНАГИ!

Реалисте, ти да не си дрогиран? Сидеров е демагог. За какви истини говориш? Той е толкова ялов откъм можене, че освен да вдига шум и да сътворява скандали, май за друго не го бива.

Няма ли психиaтри в тази държава да си свършат работата...... Сидеров е луд за връзване. Болните хора- в болницата!!!

Ако беше само той за ПСИХОТО - да го закараме ние! Но те са толкова много - и политици, и така нареченото гражданско общество, че и актьори, музиканти, певци и всякакви там духовно бездуховни екземпляри, които са объркали протестите със сцената на Народния театър!

крие под плот от маса на протести , а после се сърди, че медии го иронизират!Сам си е виновен! Истинският лидер не се излага по този начин! Прав е Рачков - да го съди! Волен не си мери думите, няма критерии за себеоценка, няма поведение на достоен лидер-политик и сам се нахендри така,че да не присъства в бъдещ Парламент!

Що не си мълчи Рачков ??И той е за освидетелстване!!! С колко народ се подиграха в "това предаване"!!

Волен - ти си една емоционално нестабилна, долна к..ВА!

Смешници!

Те с предаването "Пълна лудница"са си точно за лудницата.Толкова изпростя ,сякаш е сценарирано от малоумни,или от хора които искат да правят хората на такива.Те и от "нова" ще ви изгонят и да видим тогава къде ще си бръштолевите глупостите.Волен и да се прави,си казва истината,за разлика от лигавите ви предавания.

ТОЗИ, ОСВЕН,ЧЕ Е БОЛЕН ПСИХИЧЕСКИ, Е И МАЗОХИС. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГО МЛАТИШ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ КАЗВА : ОХ, КОЛКО МИ Е ХУБАВО. ДОБРЕ Е,ЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ДЪРЖАВАТА ОТ НЕГО, И СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ОТИДЕ В ПСИХИАТРИЯ. ЕДВАМ СЪБРА ДВАТРИСТА МАЛОУМНИКА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!

Абе наборе ти да не би да си някакъв любител психоаналитик та така навлизаш дълбоко в материяла.Той Волен обича да си плещи едни такива все право куме в очи и за това си пати понякога.Защото ние живеем не само в бедно но и достатъчно фалшиво общество.Не е ли така?Кои според теб са най голямите рушветчии?Не са ли тези които им плащаме за да защитават закона.Ами само това ли е.Ха да се разберем така.Личи си че верно си набор 41 и обичаш често се мешаш в играта която не ти е дотам позната.На изпаднала и загиваща България точно изцепките на Волен ли са голямият и проблем.И какво ще реши неговото отстраняване от политиката.Предлагам да преосмислиш някой неща и да се съсроточиш в главното.А то е-каква получихме България от бащите си и каква я оставяме на децата си.

Я па тоя! Ще учи баща си да прави деца! Разбирач...

Копеле!!!

Волен е плашипутарник.

Вярно,доста е пиперлив езикът на Сидеров, но пък има истина в думите му. А и Господарите си служат с подобен език, затова да не му връзват кусур.

Езикът на господарите е мноооооооого далече от този на Сидеров.Кажи сега 1 истина ,която Сидеров е казал ,че не се сещам...

Ееее, бива ли да си толкова недосетлив?! Но мога да ти кажа една НЕИСТИНА - че Волен говори лъжи!

И този човек ще оглави комисията по етика!!!! На него думата "етика" трябва да му се обяснява с тълковен речник в ръка и нагледни материали....

Преди доста,ама доста време му симпатизирах.Казах си,ето един наистина борбен човек,такива хора са ни нужни.А то какво излезе? От човека по скрито НЯМА!!!

.....гледах го когато препускаше с ордата си по улиците придружаван от "спътницата", която кой знае защо не беше пратил в къщи да пере, да готви и др. все"женски" дейности (както посъветва Л.Крумова и дамата от президентството). Ами той се държеше, както каза внука на съседката "сякаш са му сипали бензин в задника".

То се оказа даже, че не е и човек, а ибрик!

Той дойде при мене за да го освидетелствам. Получи се обаче,че той започна да говори и да ми поставя диагнози. Накрая му прсснах една инжекция за да млъкне и написах спокойно следната диагноза: Мъж на видима възраст около 50-55 г.Тяло -съсухрено. Пациент с ярко изразена мозъчна недостатъчност ,умствена несретност и аграрно поведение.

И след инжекцията стана ли още по-агресивен и неадекватен? От опит знам, че такива изроди не им действа даже и азотна киселина да им инжектираш!

Докторе, ти ветеринарна медицина ли си следвал? Защото ако си хуманна, хомосапиенсите ще те пердашат здраво и няма да си мислят дори какво значи думата ЕТИКА!

ТОЗИ БОЛЕН СИДЕРОВ Е НАЙ-ГНУСНАТА КУРВА,ЗАЩОТО СЕ ПРОДАВА НА ДПС И ПРЕДАВА РБ ЗА ПАРИ....!!!! ГНУС !!! ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ В ПАРЛАМЕНТА НИ НЕРАЗБИРАТ ЛИ,КАТО ИМ ГОВОРИМ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ДА СЕ МАХАТ ОТ ТАМ...?! ЯВНО БСП И АТАКА ПРИЕХА ТУРСКИЯТ ЕЗИК ЗА МАЙЧИН....,ПРОДАЖНИ ЕНИЧАРИ НА ДПС,МАРШ Е АНАДОЛААААА...!!!

Абе сериозно неграмотен човек който се опитва да дава акъл на другите.Говориш за себе си в множестено число.Да не би пък случайно да си бил в миналият си живот кралска особа.Защото както виждам в тоя си само един скромен глупак с компютър.Има ги и такива.Приканвам да друг път да не ни натрапваш глупоста си пишейки коментари защото ефекта е отрицателен за тебе.

прави и минети от ляво и от дясно

Не е на ДПС и турците, а на Русия на Путин. Ако това не го разберат хората, все ще има протести...

Ако живеехме в нормална държава, този вече щеше да бъде осъден. Недоумявам как може да се изтипосаш по някоя телевизия и да наречеш друга публична личност "проститутка".

Aко бяхме в друга дърvава и тоя дето се подиграва с някоj криеjки се зад "шоу" щеше да е зихвърлен от тази сфера..Не защитавам Сидеров, но и тези дето си мислят че можеш да усмиваш безразборно и вулгарно трябва да си вземат поука.

Извинявам се, но освен, че сте пропуснали часовете по български език, покрай ушите са минали и часовете по литература. Има различни изразни средства - хумор, ирония, сарказъм, сатира и пр. Ако някой очаква от хумористично предаване да бистри обективно политиката, то определено очакванията на задмониторното устройство са погрешни. А липсата на възпитание и налудничавият брутализъм на лицето Сидеров, по никакъв начин не могат да бъдат оправдани с обитата от "осмиването". Бих казала, че въпросното лице полага доста системни усилия да бъде възприето именно в това амплоа от обществото.

Напротив. Във всички държави има такъв тип шоу. Сатирично, иронично, за гафове. В крайна сметка в Господарите, просто акцентират върху изцепки. Нито е забранено, нито е подсъдно. Но да наричаш една водеща проститутка си е за граждански иск отвсякъде. Да не говорим, че наистина не е етично да се коментира личния живот на когото и да е по такъв долен клюкарски начин. И защото видиш ли ходела с много мъже (ако, не казвам че е така) нямала право да му коментира изцепките. И защо да няма право? Да не би тя да крещи по митингите цинични изрази. Да не би тя да е лъгала избирателите си че ще се бори срещу нещо, пък после да го подкрепя. Между другото в Господарите са давали и много изцепки на предишни управляващи, Бойко примерно най редовно си го бъзикаха, ама никой не си е позволил да обижда водещите.

Тоя Долен бил голяма препикана пачъ на всякъде се вре само и само да говорят за него инак всъщност е едно голямо разводнено л....но

Няма ли най-накрая да се намери някой, който да го пита за неговите пари, които изнесе в офшорка на Сейшелите? Забравихте ли, че за тази цел беше използван вуйчото на Капка? Много ви е къса паметта! И журналистите спят.

Няма кой, Цацката е в поза партер пред мафията БСП-ДПС!

ТОЗИ ВОЛЕН Е БОЛЕН МОЗЪК. ТОЙ Е ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА КЛИНИКА.

Тия нехранимайковци оправиха обществените проблеми и взеха да обсъждат личния живот на хората. Такова ниско ниво, такъв резил.

Уважавам и гледам предаването.Харесвам и Мария и Рачков като добри артисти.Независимо от палячовските маймунджилъци с което е пълно то.А тоя ехиден и натрапчив смях зад и пред камера ми напомня тъпите американски предавания.И още по тъпите зрители на които постоянно им се напомня кое е смешно и къде трябва да се смеят.Връщам се в България и заварвам същата боза която буквално затъпи американците.Абе ако ще следваме тия американски супермени нека ги следваме в стандарта и качеството на живот например.А ние даже ги надминахме във всичко отрицателно.Никой обаче няма право да отрече че Волен може да отговори по адекватен начин на тая лоша шега с него.Че какво толкова е осъдителното в неговото поведение. За тия хора вековните морални и семейни ценности а някаква банална отживелица.Ха сега да видим като Рачков се обижда толкова заради правилните думи на Волен колко ще изтрае връзката му с Мария.Бас държа че ще е по малко отколкото си мислите.То зора му е веднаж да започнеш да се развеждаш.После е по лесно и ти става навик.

" Лидерът на Атака Волен Сидеров изрита журналиста на агенция ПИК Лъчезар Лисицов. За инцидента разказа пострадалият репортер. Причината, по думите му, е, че попитал Сидеров дали наистина е ходил с Деница Гаджева в Париж. След въпроса му Сидеров и Десислав Чуколов затворили репортера в стаята на Атака в парламента и захвърлил диктофона му в стената." "Искам да прекратя враждата си с Волен. Никога не бих се събрала с него обаче, каза още Капка Георгиева. Тя уточни, че той не е подал молба за развод. Също така не реагира на поканите на адвокатите да постигнат споразумение. Той бавно и полека се самоубива. Съветвам го да застане пред себе си, да се изповяда и да се сети защо е тръгнал по пътя си. Не можеш да тръгне за едната заплатка. В българската политика трябва да влизат подготвени хора, заключи тя."

Ако пък става въпрос за личния живот, точно Волен Сидеров по добре да си мълчи. Заряза жена си, заради младо бившо гадже на доведения си син. То не знам това какво общо има с моралните и семейни ценности. Мен лично въбоще не ме вълнува кой с кого живее, това си е личен живот. Важен е общественния. А там изцепките на въпросния политик са доста. Ама като ще коментираш (визирам Сидеров)морала на другите дали да не си видиш първо твоя.

Абе тоя нямали най-сетне да дойде от някъде доктор Димитров и да му хакне една инжекция в гърба та да се успокоят нещата.В този човек живеят много личности и всичките с характерните си особености.

тая пък кога стана актриса, да беше измислила някакъв софтуеърен продукт, ама ..... ама по добре е да си раб. купонджийка , и да си намира мъжленца кадето раб. за по успешна кариера

Подкрепям Волен, шегите на господарите понякога са много нелепи.

Тия дето подкрепят Болен след всичките циркове и скандали около него (започващи с Владо Кузов)са по-ненормални от него ...

Пич не обиждай стотици хиляди привърженици на Волен.Едно ненормално общество ражда и ненормални политици.Но това е по извинително отколкото да си крадец и мафиот какъвто Волен не е.

Болен е с разширени зеници защото употребява упойващи вещества и виагра!

ти предполагам си му личния лекар

То си му личи от 100 км...

А, бе кой беше тоя Волен Сидеров?...........Сетих се, това е оня актьор от турския сериал "Великолепно луд", който се излъчваше от една умряла телевизия "Седем дни в ефир-стига толкова"

Просто трябва да го игнорираме тоя. Ще повика, ще повика.. па ще дойдат избори и повече няма да го виждаме. Ще иде да си харчи милионите от Серго някъде на юг..

То според Болен и платените му писачи АБСОЛЮТНО всеки който е против Болен е или платен или човек на Бойко. Имам чувството ,че ако утре папата каже ,че Болен е луд ,ще се окаже ,че и папата е човек на ГЕРБ. А и "Господари на ефира" (хумористично предаване) какво толкова са направили? Болен сам си се излага ,те просто му се подиграват.Ако някой друг партиен лидер се държеше като пълен ненормалник и се криеше под маси и на него щяха да да му се подиграват...

Мразя комунистите, но Кадиев им показа мъжкарство, защо Волен се крие за мутри и маси, нека да застане лице в лице с протестиращите и да им отговори. Така правят мъжете..... Може да го псуват, да го полеят с вода и тоалетна хартия, но посреща всичко, а не се крие като мишка

Крайно време е психиатрията да се самосезира и този човек да го приберат на принудително лечение.

Тоз каква злъч и злоба храчи с пяна на уста.Дане говори за преминаване от ръка на ръка.Кой ли не го използва за санитарна принадлежност. Комплекси и изградено съзнание на парий в постоянна и чувство за превъзходство в постоянен конфликт с реалноста.С готовност приема и на-долната роля и най-голямата гадост е готов да направи само и само де е в парламента.

Топлата вода ли открихте и сега я пуснаха у вас?

Мили хора, НЕ му обръщайте внимание. Нека се държим така, сякаш НЕ СЪЩЕСТВУВА. Болен Сидеров отново е включил \"лаймета\" с надежда, че отново ще бъде център на внимание. На мен ми е жал за него-той е БОЛЕН ЧОВЕК!!!

" Добро пожаловать товарищ Маджо! Сикаджията Младен Михалев се появи на прием в руското посолство Капитал публикувана на 14 юни в 16:02 часа Основателят на силовата групировка СИК Младен Михалев-Маджо, който от години живее в Швейцария, е бил сред официалните гости на приема в руското посолство миналия вторник, научи "Капитал" от гости на събитието, организирано по повод националния празник на Руската федерация. На приема са били забелязани още членове на Конституционния съд, бизнесмени (сред които собственикът на АКБ "Форес" Николай Банев), лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев, членове на новото правителство, представители на парламентарната група на "Коалиция за България" начело с лидера на партията Сергей Станишев, партньорът на новото правителство Волен Сидеров. , бившият президент Георги Първанов, бившите НДСВ кадри Милен Велчев и Красимир Катев и др."

Ако бях на мястото на Мария, не бих се обидила. Моя личен живот си е лично моя работа и чужди квалификации там не играят. Когато обаче някой прави скандали в обществото, ще се набъркаме всички и никакви "диагнози" не бива да са извинение.

а познай защо се е обидила...

Много са ви гальовни коментарите. Български политик, парламентарист, шеф на партия, председател на комисият за МОРАЛ и етика обижда цинично (най цинично ) в ефир жена, артиска... Боже, що за народ сме да допуска ме това. И този човек ни води към светли бъднини.

Мили са им коментарите защото тази карикатура крепи смешното им "експертно" правителство. Също така мило гледаха и Сер Гей и Местан на срещата при президента, когато Болен за пореден път плюеше в лицето на своите избиратели. Само не ни казаха от коя банка ще са експертите. Колко жалко е да си червен боклук! ОСТАВКА на марионетното правителство на БСП, ДПС и Юруш!

тая пък кога стана актриса, да беше измислила някакъв софтуеърен продукт, ама ..... ама по добре е да си раб. купонджийка

Браво! с 2 думи точно в десятката. Колкото по-малко внимание му се обръща на този самозабравилият се - толкова по-добре. Моля, не пишете за него, #ignorevolen

Пхахахха! Кога ще спра да чета глупости? Този и Онзи се жалва,че еди-кой-си го "обадил на моля,другарката" :)))) Кво ме интересуват жалки махленски свади!!!

Какво толкова истина е казал Болен??Аре престанете с простотиите?Че Игнатова е проститутка - това ли е истината?Тя поне си изкарва хляба с достойнство ,а не като си продава г*за на Путин и Доган... Иличе навсякъде му се привижда Бойко и ГЕРБ на тоя параноик.Това ли е истината?? Или че над 20 000 млади българи ,на които им е писнало от олигархията и мафията били платени ,а неговите 100-200 над 95г. прости мутри ,дето се продават за 30лв. И парче пица били истински атакисти. Бил луд ,ама казвал истината.1 истина не е казал! #скрийсепакподмасатабе

Волене, освен ти, никой друг не те взема насериозно.