17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да смуча и облизвам големите и стъпала

А, тази бамбина омъжили се или още е честна!

Известна и много богата айде не чак много но.... И все пак я вкараха в затвора. В БГ И Русия само кокошкари

Поредната дето е известна, защото е известна... Беше съдена, но сте готови да й простите щото има кинти. Ако някой без кинти е осъден, тогава вече ставате големи моралисти и адски безкомпромисни.

Си е празноглава!

Самичка.Абсолютно. Тя и наследените милиони. Пфу, за това ги мразят, заради лицемерието им.

Ей, отживя си тая пичка! По добре здрав и богат отколкото болен и беден. По добре на колене пред бара, отколкото прав пред струга.

Между бедните и богатите? Бедните ги възпитават (обществото, родителите) да бъдат роби, да бачкат за насъщния, да ги е страх, че могат да останат без господар. Богатите нямат този страх, не се боят за насъщния, защото не знаят какво е да нямаш хляб, учат как се прави капитал и могат да направят капитал от нищото, какъвто е случаят с Парис Хилтън. Историята й е поучителна.

дори и докато е била в прословутото ТВУ за богаташки деца (Прово) е имала часове по икономика и финанси. Докато колко нас може да се каже, че сме грамотни по съответните теми.

Пич, ти ми дай нейните връзки. От парите няма нужда... Бачках в една голяма компания и интернет връзката ни трябваше да става през един сателитен канал с един специален софтуеър... Така и не успяхме да го подкараме. Нито ние на нашия край, нито немците, нито англичаните, нито японците, нито австралийците, нито бразилците, но бяха платени един кинти, щото собственика на едната фирма и собственика на другата фирма играят заедно голф... Та, ако това е от нищо нещо да правиш, можеш да си го задържиш...

застаряваща катярица ...не се намери някой да и зареди фурната

Не е решила, не си платила, не се е намерил някой млад и силен жребец. Може пък да има основателна причина да не иска да пръква наследници. Знаеш ли, понякога има такива причини, при това сериозни?

Замръзила си е яйцата. Ако някой ден реши, даже няма и да го износи детето. Най-вероятно ще плати на някого да го направи, за да не си развали фигурата. Иначе на 40 има външен вид, за който 20-годишните могат само да си точат лигите. Недей да съдиш другите по ленкавите си пръсти. Даже не искам и да питам защо са ти лепкави...

Добре ги е подредил дядото преди да пукне ... :))) Целия отзад, на цялото им семейство !!! Браво на дъртака ... отрезвил ги е !

40 години безсмислено съществуване. Браво на медиите, които налагаха такива индивиди като модел за подражание! Успяхте, формирахте така желаното консуматорско общество.

се подмладяваш...от миналата година са ти пораснали мускулите и оная работа хахаха. Не е лесно до си такъв нещастник. :)))) продължавай да се подмладяваш :)))

Тва по тежко от хои едва ли е пипало през живота си, но да кажем че с тежък физически труд е пробило в живота. А и от пестене от банички.

На тази още й имам мерак. Но да се ориентира вече ако ще ми пристава, защото всяко нещо е с времето си. Ще ми отпадне от плановете и ще го закъса :)

Да, наистина сама си проправя пътя- ходи по партита на богаташки и им взема хилядарки за появата си и да се появят някъде с нея като уж приятелки - голяма лисичка е!

Еби баце колкото и да си млада и стегната, все някога идва момента в който ти висват цицките.

Ти нали ще си стегнат и в следващите 20 години, какво си зяпнал другите. Гледай си аполонското тяло и си де възхищавай на приказната гледка :)))

Малииии, тая имаше колекция от супер яко собствено порно. Някои клипчета съм изгледал, трябва да ви кажа, че професионалистките в бранша могат само да и дишат праха.

Къде може да се види!?!

В порно тубата или xvideos, напиши само Paris Hilton и готово, компилацията е около 1 час

даже и за това не е бива - като го намериш, ще я видиш каква умяла риба е.

Заглавие ли е да го опишеш? Тотален син екран.

Тази бабичка вече толкова се е издигнала сама колкото Пеевски със къртовски труд

Бабичка?

От безразборни алкохол, наркотици и секс сериозно се остарява преждевременно. Е - геронтофилията и нея си я има.

Вие представяте ли си Пеевски да се снима и да ни се покаже гол?

може да ми омаже кочана.

Може ама няма. На въшльовци не духа.

Проправила си пътя сама ама мъдя...То всеки може сам да "си проправи" пътя с огромен капитал. Само глупости пишат еййй.

Ами статията точно това казва - за да стане известна тя пари не е давала, на нея са давали. За да можеш успешно да правиш толкова много неща се иска мозък. Докати ти явно можеш да правиш само 2 неща - да копаш, и да не копаш.

възрастна е вече

Нали ти вървиш на обратно....сигурно жените като те видят искат да им пратиш порно със себе си.