17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Партия бриидж" 2. С истински адвокатки и съдийки....те за друго и не стават.

Чалга , ама рап - чалга ! Милион гледания по 2цента всяко, ми не е зле. Не си струва звуците да ги наричаш музика, ма к’во пък ! Кинти и скандал, има !

Наркоманско или не, клипа показва до каква степен е корумпирана съдебната система у нас. Защо не направят клип в Американски съд? Никой няма да ги пусне без да минат през детектори за метал, камо ли да се кълчат пред камера . Не само този идиот шеф на палатата, а целия върховен съд да си събират парцалите и вън от властта. Какво има да дискутират 4 часа за явно уронване на авторитета на съда. Ами след тия идиоти, ще дойде ония с джипката на Карнобат и ще а вирне на муцуните на лъвовете забучена през решетките. Мутрите да вземат да се свестят, да махнат кпп-та, съдии, върховни съдии и да оставят образованите да възстановят държавата!!!

То па един авторитееееттт..реалността се сля с реалността и си паснаха.

Много глупав клип за съжаление .

Вайръл!? Вай, вай!

показаха че съдебната палта е бардак! епа ние си го знаехме! и кво е новото? епа то целата "държава" е бардак и ще остане бардак докато е под управлението на евопата!

Никой ли не прави връзка между посланието на тоя клип и инцидента с Милен Цветков!? Не слушайте оправданията тоя арменски боклук ! Тия мангалоиди за пари майка си ще продадат не йерба и не в Съдебната Палата ами в Сикстинската Капела ще го снимат клипа ако има кой да им се връзва ...

Това ли било? Боже, с какви неща се занимава ВСС!

Поредното нещо, което ще се забрави след 3 дни.

не можах да го догледам, доста гнусна история - грозни като смъртта мъже, тлъсти женски задници, въртящи се по часовниковата стрелка, аксесоари като за душевно болни и ...... проблема бил в красивия интериор и за това уволняват магистрат с име и престиж - иСССССключителен идиотизъм, ако идиотизмът може да е изключителен.

Има си хас да не е магърдича ,това арменца подушва келепира като муха фъшкия , ми нишо не казаха за други тарикати Бабикян, и Кеворкян!

Да е..а наркоманите ,джендърите,зозите и протестърите му да да е..ба няма ли канали и вагонетки за чакъл на тройна норма за тези западни паразити и тунеядци !

Много убав клип!

Клипа е от вида " наркоманска халюцинация".

Маги Халваджиян, певицата Андреа, рапърката Диона и други световно неизвестни

Баси простотията :)))))

Само като гледам тук снимката......НЕ МИ СЕ ИСКА И ДА ЧУВАМ И СЕКУНДА ОТ "ПЕСЕНТА"..........АКО ЩЕ И МЕНИДЖАРЪТ НА МАДОНА ДА ГО ГО Е ГЛЕДАЛ........

И тава е главна новина?