Скарлет Йохансон заведе съдебно дело срещу Disney

Компания "Disney" обаче незабавно реагира и обяви, че искът на актрисата е неоснователен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са го пуснали за всички в Disney +,а само за тези с premier access за което се плаща допълнително.

Не са наядоха. И не мога да се сетя по-тъпа поредица от тази на Марвел. Младите чавка им е изпила акъля да гледат такива глупости.

Егаси. Лаком, лакоми, та няма спиране. С какво тази е повече от един актьор в театър? Бях редовен посетител на кината, но от сигурно 15 години холивудските филми не стават за гледане. А от сигурно вече 10 години дори спрях да се насилвам да ходя. Изгледаш трейлъра и то това е целия филм реално. За какво да ходя? За филми без замисъл и интрига, която да ти задържи вниманието ли? Или за елементарни актьорски умения? Само ефекти и лицето на актьора. Другото е компютър. Или за едни и същи артисти в 100 филма? Навремето гледаш филма ама с отворена уста от очакване какво ще стане. Може ефектите да бяха допотопни, ама актьорската игра компенсираше от всякъде.

се разхубавила тази Мария Бакалова бе! Направо не можах да я позная отначало, но после се сетих, че е тя. А на онази мелачката от север да кажем едно човешко "Шалом, Скарлет О`Хара, шалом!"

Жена иска повече пари! Нещо изненадващо...Не!

Мда работим повече за по-малко. Доказан факт. Подобни сексистки клишета от времето на баба ви не минават вече. Мъжете държат 80% от високите ръкодпвни постове в света и по-голямата част от ресурсите. Друг доказан факт. Та кажи кой иска пари?

Тя пропуска един важен момент - явно живее на друга планета Скарлет, или не вярва че има Пандемия. Та точно ТАЗИ Пандемия промени кино салоните ...затвори ги и фалираха, така че малко по-леко с алчността ...?! Ако може.... Договора с Дисни сигурно включва това - извънредни обстоятелства. Така че не се знае дали ще ги осъди за повече милиони отколкото вече е взела.

Неочаквано глупав филм. Не си губете времето с него. Явно е само за категорията недорасли, заблудени пубертети.

40-така чука на вратата и и рязко ще секнат предложенията за роли в скъпи продукции, затова трябва да се събират пари за пенсия. Щото само с тая муцунка и цицки не става. А и те са до време. А времето идва и чука на вратата.

Имуществото й се оценява на 165млн. долара и никога повече да не получи роля, пак има предостатъчно за няколко поколения напред.

Владо, голям чукач си бе, браво. Обувай чорапите и джапанките и марш в някой фонтан

Ние освен Мария Бакалова друга не ни интересува. Моля само за нея да ни пишете ден и нощ.

кинти бате, кинти... :) Кака иска кинти.

Кака Скарлет има кинти, мое да води дела. Ама голите тупани като мене не могат да разчитат на правосъдие. От нас тоя система само смуче от данъците ни за да се храни.

Така е навсякъде. Няма България, няма Германия, Няма САШ. Даже в БЪлгария е най --дообре. В Германия ако нямаш 20 000 евро в джоба или застраховка въобще не може и да си помислиш да заведеш дело.

Както се казва: Нищо лично, просто бизнес... Ако Скарлет Йохансон се чувства материално засегната, е в првото си и е напълно нормално да потърси правата си в съда. Тук нищо общо нямат някакви морални, духовни, междуличностни и др. подобни чувства. Всякаква симпатия или антипатия са неуместни в случая.

Според договора заплатата на Скарлет ще се определи от бокс офиса. Малко преди да пуснат филма, Дисни решават, че едновременно в салоните, ще го пуснат и в тяхната платформа. Това автоматично води до загуби в бокс офиса -> по-малко заплащане. Да не ги съди само защото е милионерка и си има достатъчно ли? Ами Дисни са милиардери, така че..

Ето пример за самозабравата на хората! И какво точно е заслужила? Дисни е компания колос, а отвън чакат десетки хиляди и по млади, и по талантливи и красиви жени: и Дисни го знаят перфектно. Трябваше и тя да го знае

Наша Мара ли визираш? Хахах.. Имали са договор, Дисни са го нарушили, защо да не си търси правата?

Значи нямаш нищо против, ако утре шефът ти ти ореже заплатата, понеже така му скимнало, пък ако на теб не ти харесва, помни, че там някъде има по млади и талантливи, от теб...

Абе, щом жена заведе дело = няма значение къв си колос. Питай Уайнстийн. Дори да не се докаже вина, пак го духаш.

Дисни не стига, че я накара да чака толкова години за собствен филм, а накрая ни поднесоха доста слаб такъв. Героинята й заслужаваше нещо много по-добро. Сега пък и са я ощетели, дано ги осъди и получи онова, което си е заслужила.