Скарлет Йохансон не си пести целувките

Актрисата Скарлет Йохансон беше забелязана страстно да се целува на публично място с новия си приятел френският журналист Ромен Дориак.

Обратно в новината

Коментари - Скарлет Йохансон не си пести целувките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На голите снимки, изтекли в нета, не личи, ама хич да е сексапилна. За "най-сексапилната жена на планетата" да не говорим. Не съм хейтър, или анти настроен, но да се пишат такива смешни обобщения, е нелепо.

Браво! Млади са - сега им е времето да се целуват, да се държат за ръце, да пушат на студа прегърнати, да се радват един на друг ... Да им е сладко!!!

Много силно аграрно излъчване има тази женица.

"двамата бяха прегърнати докато пушеха навън на студа". А тук бай Пешо и как Гина са прекалено префърцунени да запалят цигара отвън и затова протестират - искат да пушат вътре в заведението. "не сме народ, не сме народ а мърша" !

Най-сексапилната? Ама тва с грим и фотошоп или без ? Щото мрежата е пълна със снимки на звезди които са се издокарали на червения килим, ама ако ги снимат по крив ъгъл и им лъсват всички дефекти въпреки гримовете. Което доказва, че те са (много) красиви само с грим и обработка на снимките.

Абе не знам дали е най, но е много секси тая Скарлет. От снимките много не личи, но когато говори и наблюдаваш поведението и... просто крещи от секс!

"най-сексапилната жена на планетата" ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ НАПИСАХТЕ ТАЗИ ОЧЕ(из)ВАДНА ЛЪЖА?!?!

Тази девойка има снимка в мрежата, показваща вагината й! Абе, дамите...що така , бе ?! Разбираме, че искате да повишете увяхналото внимание към вас, но не става по този начин - напротив, ефектът е обратен. Въпросното момиче, дори и с ескимос да се коитосва, няма да стане по-интересна. и желана. Не се ли усещате, че ви използват... за да ви изхвърлят , когато вече не събуждате интерес. Какво следва след това? Вярно...има много глупави мъже, благодарение на които ви минават номерата, но тези времена изтичат...

Много чар и сексапил дал Господ на мацката, а е и талантлива актриса. Обаче забележете къде пушат двамата с гаджето и - отвън, на студа;)

Щом пушат са супер? Това не го казвам с ирония?Хубава и сексапилна!