Скочиха срещу „Rolling Stones“ за още песни – звучали сексистки и расистки

Рок титаните обиждали в текстовете си и азиатките, и белите жени, особено в "Some girls"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На който не му харесва да не ги слуша. Толкова е лесно...

Който не ги харесва да не ги слуша.

Таа какво било - ти може да си либерален, а те не могат? HAHAHA :D ти да видиш.. Просят си бой вече...

Че света сега ли разбира, че рокаджиите са секс животни? Всяка вечер (особено на младини и по концерти) пият, друсат се и си лягат с различни. И търсят жените само за секс, а не за нещо романтично. Такива хора са. И момичетата, които се навъртат около тях го знаят.

Как стигнахме до тук???? Рок група на 60 години, символ на свободата е обвинявана в потъпкване на човешки права! Направо нямам думи!

Велика банда! Създадена през 60те и правеща все още хубава музика!!! Но, какво да обясняваш на хора без ценностна система, слушащи чалга или 50 cent, или принадлежащи към онези 48 вида хора. Ще продължаваме да ви слушаме Rolling Stouns!

А защо нЕма църни плувци?А църни скиори?А защо има само един църен голфаджия (и той направи Sигански изпълнения)?А в NBA защо е пълно с Nегри?Това НЕ Е ЛИ СЪЩО РАСИЗЪМ И ОТЯВЛЕНА ДИСКРИМИНЦИЯ???

Абе кво стана с нашите десертчета "нег/ърче"

В Англия във всеки български магазин ги има!

Ми да ги забраняват, кво ги бавят вече 50 години! Дебили!

Така е, като в световен мащаб се дава свобода на болни хора...

А на 50 cent кога ще скочат и на неговата песен candy shop, в която описва секс фантазиите си с бяла жена, която да му ... лолипопа и куп други неща, в които естествено жената е поинена.

Мерси, феминизъм, мерси, женски! Сега и рок класиките ще съсипете.

Сещам се за една чалга "ти само 8-ми клаааас, а какви ми ги въртииииш?"

САЩ и Бразилия е Боклук... Бака с Помия.. Там ИЛИ трябва да има ВЪТРЕШНА война и да ИЗГОНЯТ всички негри маймуни ИЛИ ще изчезнат като Югославия.. В песните трябва да пеят че - "" Като убият в ТЪМНОТО, китаец, арабин или негър- маймуна, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и САЩ""..

Сещам се за прословутия “хит” “Анаконда” на Ники Минаж. Няма такава простотия. Ама на, не е сексистка хич. Или на Марая Кери с Бъста Раймс “I know what u want”

Толерантността ще достигне такива нива, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите. И откога расите станаха поне 48 и още се увеличават? Утре всеки престъпник, ще казва в съдебната зала ; вие сте расисти и ще си излиза невинен. А за сексизма, че и това е простотия, да извикаш жена си в трамвая и то ще стане сексизъм. А песента "Девойко мари хубава" сексистка ли е????

А ако се пееше за гей любов песента щеше да е Ок предполагам

Винаги съм се чувствал горд реалист, когато ми кажат, че съм расист и сексист. Съветвам и Стоунс да теглят по една майна на обвиняващите ги. Стика поклон пред кривоноси и следване на извратената им визия за свят без бели хора.

Пич ако си мислиш, че им пука значи живееш в друг свят.

Както са тръгнали педалите и феминистките - нищо чудно на стари години да им заведат едни дела, да го карат да плащат, че и да ги канселират даже !

Още едно турне в Щатите и ще ги съдят както съдят сега стогодишни нацистки

Какви времена доживяхме... Неомарксизма и неговите производни течения джендърство, феминизъм, сексизъм, либерализъм(да не се бърка с либералите от 19-ти век!) и др. да управляват света... Джижения от типа BLM и по-горе споменатите са деца на Неомарксизма (да не се бърка с Марксизъм)... Мъка, мъка и.... пак мъка!

Като не ви кефи, не ги слушайте, бе!

Събарят паметници на велики бели хора, пренаписват историята, забраняват литературни и музикални произведения, унищожават културата - под претекст, че може да се обиди някоя маймуна, които ги внасят с милиони в белите страни. Белите хора нямат никакви права в собствените си държави, за разлика от малцинствата, които бързо се превръщат в мнозинства. И после ни убеждават, че не се води война срещу бялата раса, а сме расисти.

в светът на ЛГБТИ-тата. Подобни недоразумения на природата управляват светът. И сега, ние нормалните, вече сме ненормални. Тия бездетници и безродници, хич не им пука за всички останали. Те имат властта, и финансите, да се "снабдят" с "наследници., тъй като не могат да се възпроизвеждат.

Браво, пичове сте. И АсДс са пичове, и Леми беше пич, а не путка.

Stones отдавна не са пичове, а пресметливи дядки.

чудя се кога ли ще гледаме сцена как 007 го оправят отзад?

Скоро ще е, особено ако е негър.

От настоящата прогресивна ,североатлантическата ,еврогейска ,демократична и неолиберална цензура ,някогашната ,"тъмната ,социалистическата ,тоталитарната", може уроци да взема и пак няма да може да я достигне.Може би трябва да се пее за войнствуваща ,противоестествена педарестия ,за да бъде добре приета

Зеления сертификат е новата жълта книжка, идьотокрация в действие, Новото Нормално!

Ако продължават със тва накрая ще се появят хетеро терористи, които ще стрелят сам опо гейове.

Една от най-великите групи!

И сега какво? Химни за възхвала на обратни и трансджендъри ли трябва да пеят?

Чудно как сме станали хора, докато сме слушали тази упадъчна музика. ...пък за "милениумите", дето не могат дори да си вържат обувките и все са недоволни, им пречи?!?

Какво ни подкачаш нас Милениумите, я ни остави на мира, ние поне знаем кои са Ролинг Стоунс и сме слушали туй-онуй от тях! Мисля, че ни бъркаш със Z поколението - тея родени след 1995..

трай бе..со...пол ще ти затворят фейс акаунта и ще се хвърлиш от прозореца

съвсем се побърка този свят. Сега ако кажеш циганин, а не ром трябва да се срамуваш 100 години.

Абе не съм видял в немските супери да са спрели да продават "цигански сос" или заведенията да са спрели да предлагат "цигански шницел".

Комунистическата цензура едно време пасти да яде .

Глупости.Дреме им на рокаджиите.BROWN SUGAR!!!!!