17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tози формат е хубав но има неща които трябва да се премахнат. Отпадналият от дуела посочва фермер и това е. Във тази глутница имат мнозинство, останалите са без шанс. На въпросите със лампите. Бягат като луди кой знае и не знае ТОТО 1.Боби ще е първият финалист, но заради дискриминация няма да може да спечели форматът. Тойе доста силеуи уравновесен. Стоян отдавна трябваше да си тръгне. Но тази вечна война между жените го спаси. А сега си отидоха двама по забавни от него. Митака си е кошия но не е Икона както го определят. Тепърва престои интересното. Късмет на всички.

Ти си свидетел, ама на Йехова. Стоян е единственият добряк и това кара мижитурките да го нападат. Не е нормално големи хора да си показват злобата така. Айде ямболлийката е със спрени хапчета явно и изпада в кризи, ама тия пу..и Калоян и пилота са тотално сбъркани. Калоян особено е тотална щета, като мъж и няма грам достойнство. Явно е свикнал до мама, а баща му не е ясно какво му е правил, като малък... Друго обяснение за държанието нема бате. На финала мощно който иде да пее калояне-к..воо. Тва заслужават.

Стоян може да е добър, но е също лицемерен, интригант и непрекъснато се извинява, обяснява, опитва се да "разделя и владее", също като Милена, която в повечето случаи сама не вярва на думите си - много й личи как като говори глупости и се подсмихва. Иначе останалите също са отвратителни, подмолни, злобни и тн. Може би тази година състезанието трябва да е за най-противен участник. Все още не си е показъл рогата само Боби, или поне не са давали.

Това е игра, а не вечеринка с приятели. Явно тези горки човеци не са го разбрали илине могат да го осъзнаят.Даже Боби по добре се справя от войничето мрънкач и пилотчето потеглило към другия бряг.

Надявам се с подкрепата на Милена,Стоян най-после да си повярва,че може да ги преодолее,да не се поддава на провокациите им и да ги мята подред.А ако стигне до финала,ние ще помагаме с гласуването. Моята проекто-тройка:1.Боби 2.Йордан 3.Стоян

Милено, стига писа в тоя форум, разбрахме че са те изгонили от фермата...

Това с "чичото" кой го измисли? Надежда е на 41г,Ванчето в навечерието на 40-те ,а Митко е на 48г.

1.победителя не става автоматично фермер? 2. защо скътават боклуците от двубои? Как може нпкои да участват в нялкоко двубоя при положение,че други нямат нито един? тези неща показават и положението в държавата -глутница боклици си прави своите игрички с другите избушвайки ги поединично

С тоя алхохол братче, на 48 изглеждаш, държиш се и другите те възпроемат сякаш си на 60. Не мога да повярвам, че е на 48 години.

Ако наистина е на 48, значи е набор на Венелин Петков от съседната новина. А изглеждат като дядо и внук!

Стоянчо е глуповат и лесно манипилируем. 2 поредни пъти го пращат на дуел. Сринаха го психически. Естествено че ще избере по лесен противник. Правилата ,а и логиката са такива. Та, единствения виновен ,че Митко си тръгна е Мара първичната.

Единствено съжалявам че не избра Пепи контето за втори финалист. Стоян щеше да го унижи брутално.

Това трябваше да направи, но го беше страх от тандема Калоян и Петър.Не от силата им- от отношението. Въпрос на глава и топки.

Мария е комплексарка. Първо да се научи да говори правилен български, а не да се налагат субтитри, че да разбере зрителя какво иска да каже. От злоба, че Илиан отпада сътвори това шоу. Прати Стоян на дуел и той отвя иконата на фермата. Ама каква икона? Участник като всеки друг.

Преди да го изпрати го пита дали ще може да иде на дуел. Не беше длъжна да го пита- прегледът не откри контузия.Не го е отвял- имаше късмет.

Най-скапания сезон благодарение на опосумите.

и д'Андрей ли?

Отвратителен формат тази година. Иван и Андрей, как можахте да сътворените нов прочит на Биг брадърс?

какви роднински връзки имат и защо ги държът на хранилка като онзи "бивш" наркоман с белата коса

Да,опосумите напълно се изчерпаха след 6 сезона и общо взето творят глупости.

Снощи ми стана мъчно за Стоян,най-свестният от всички във фермата.Никой от останалите,с изключение на Милена ,не вярват,че е искрен,защото те самите не са.Тъй като до края на тоя тъпизъм Стоян ще бъде бъде номиниран все за ратай и изпращан на дуел, ще се радвам ако може един по един да изхвърли от играта останалите от глутницата.Неприятната и злобна Нада,нервачката Мара ,инфантилната Ваня и актрисата с шизофренично поведение Даяна се надявам взаимно да се изхвърлят.Ще се радвам ако накрая Стоян е победителят,защото доброто винаги побеждава.

Милена също не вярва, че е искрен, просто няма за кой друг да се закачи и да манипулира. Първо беше Асен, сега Стоян. И да, Стоян не е искрен, поне за болката в крака, играл съм футбол и след такава инжекция не усещаш болка с часове

Милена беше добра с Асен защото я е страх от неговите,,откровения и дърводелски способности,, но тя не спечели Ангел. Някои любови не минават през стомаха. А и Ангел си имаше фаворитка- Надя. Със Стоян се държи добре за да се покаже в друга светлина- колко е загрижена и как му помага.

За мен, като зрител, Стоян е всичко друго, но не и искрен. В този сезон не виждам нито един свестен човек. Отделно че и превърнаха хубавото предаване в помия, тип Биг Брадър. Вместо да наблягат на български занаяти, традиции, игри, грижа за градина и животни, както беше преди, продуцентите решиха да заложат фокуса върху грозните взаимоотношения на хората вътре. Нищо фермерско не остана от "най-позитивното предаване в българския ефир". Нищо позитивно също. Жалко.

PARROT

Много тъпа”Ферма”тая година!Отвратителни персонажи.Надка нали си е пчелата майка и взе та си направи и там един кошер!Май забравят, че това е игра!Чичо Митко бил”икона” и не трябвало да го пипат.Ама иконите не ходят във Фермата, а си стоят у църквата!Отишъл е там, значи трябва да се бие!Калоян каза, че Митко му е като баща и никога няма да се бие с него.Да, ама,ако му се наложи да избира от Петър и Митко, кого ще избере?Келеш малоумен! Сигурна съм, че Милена и Стоян пак ше са ратаи, защото Надка ще е фермер.Едни и същи фермери и едни и същи ратаи!Правилата са отвратителни тази година.Вече знаем, че Надка, Мара, Калоян и Петър ще са финалисти.

Извинения че отново "вземам думата" . В дуела Стоян -Димитър има моменти които биха могли да са "черно тото". Не твърдя че са НО-на последния двубой хвърлянето към торбата с чука от Димитър още от първия път, може и да е случайно , както и откриването на ключа още в първата тухла, /особено ако е била маркирана торбата / естествено също може да е късмет. Продуцентите не показаха такова положително отношение към Стоян за да се усъмним в неговия късмет. Не обвинявам Димитър в нищо, ако има хора за бесене това са екипът на предаването.

Оформени са две групи-Голяма, на Калоян Петър, Мария, Надя, Ванчето, до някъде и Боби, към тях гравитират но с условности Данчо и Даяна /условностите са защото хем им се иска да са с" Големите", хем не им се разбира Кой с кого да спи най общо/ и Малка-Милена и Стоян. Тези групи имат значение за гласуването накрая за участие в самия финал. Тогава ще е от значение коя страна ще заемат вече излезлите играчи. Голямата група демонстрират ненавист към Стоян /не е много ясно защо, различен е, но не пречеше на никого, докато не го качиха на арената/ и Милена която е най стойностния от човешка гледна точка участник.Изразявайки ненавистта си се стига до дебилни твърдения и искания- Стоян да избере най силния противник. Това би било против природните закони и може да се роди в главите само на стратези-умници като Калоян.Играта е за оцеляване, прилага се закона "срещу най малкото съпротивление". Разрешени са всякакви способи и начини за заблуда-вкл. да се правиш /а не е доказано че се прави/ на болен, или водиш заблуждаващи разговори с опонента-това разконцентрира противника. Преди всеки голям мач половината от важните играчи се оказват под въпрос, а на мача вкарват голове. Ако постоянното ратайстване на едни и фермерстване на други е редно от човешка гледна точка то да бяха запазили схемата "бедни-богати" от миналата Ферма от начало докрай. Вече писах че Поли напусна умишлено, с много голяма доза вероятност мисля че и Ангел напусна умишлено, м.б. и на Стоян са му минавали подобни мисли но ,шума който се вдигна и влиянието на Милена не го допуснаха. Общо взето и продуцентите и продукцията се оакаха яко и не е случайно, че собственика не показва признаци на удовлетвореност. Не трябва да забравяме че показаното по ТВ е редактирано и монтирано, а част от случките са режисирани т.е. по сценарии. Видимо някои /май доста/ събития излизат извън сценариите и ефектът е налице-тотално оакване.

Стига бе човек. Милена стойностна? Ти акъл имаш ли? Човека, който излъга най нагло и после се напи като свиня с откраднатото? И десетките други изцепки, които няма да изреждам, че се ядосвам... Намери двама кротки и наивни мъже и ги води за носа

Показаното е наистина с около две седмици време м/у станало и показване. От тук е възможно да е вярно твърдението кои ще/са финалистите. Манипулатори са всички участници. Всеки го прави по начин който разбира и може. Мария, с агресивността на многото неразбираеми /диалект/ приказки и масажи на голи гърбове, Надя с клюкарене, по често зад гърба, Ванчето със самопредлагане, Даяна с общ спален чувал /не само, в този смисъл/ , Милена с акъл. Милена не е казала нищо което да е подвеждащо, тя стимулира Стоян така, както би трябвало всяка жена да стимулира мъж за да стане той УСПЯЛ . Бяха я нагласили при чифтосването с Ангел, но тя не пое, не е легнала и на Стоян, за разлика от почти всички останали жени. Просто си личи по високото и интелектуално ниво. Дори професията и-да защитава слабите, я оправдава, а Стоян е поставен в положението на нежеланото от другите "деца". Какво по човешко от това да помогнеш на нуждаещия се, а не щом е в калта, дай да го доубием. Ако Милена е лоша то постъпката на Мария за дуела на Стоян каква е, била питала, а човещина-едното е манипулиране, а другото убиване. При това то не е в интерес дори на самата Мария, тя просто се подложи на Калоян и Петър. Вероятно и нея са я манипулирали. Просто форматът е за хора с интелигентност от средна и надолу и те веднага разгониха тези които не са в групата. Асен може ли нещо в една ферма, е може да се научи, но кога, Милена -също, ония хубавките пък не само че не можеха ами и много стърчаха визуално,и те вън. Единствения който имаше мястобеше Ангел но аз пак казвам той разбра как са нещата и се измъкна-мое мнение.

Милена явно е напуснала шоуто (нали нещата, които гледаме са се случили преди две седмици) и сега пише положителни коментари за себе си в дира...

Една нова тениска на тоя Стоянчо, че тази вече трети месец я носи.

Такова отвратително същество като Милена не бях срещал...отврат...

Въпрос към радио Ереван: - Каква е разликата между жена адвокат и доберман. - Само в червилото е разликата.

Тези сексистки “вицове” и “лафчета” би трябвало да са смешни, оригинални ли? Това ли бихте казали на дъщеря си ако иска да стане адвокат? А за мъжете адвокати нещо да кажете?

Надявам се тези с минусите да са просто слепи, защото иначе ще е ужас в какъв свят живеем. Тая долна манипулаторка да е успяла да заблуди толкова хора?

Не човек, тези с минусите просто са троловете на отровното трио, защото Милена още в началото се обяви за протестите. Пък и самото предаване се опитваше да манипулира в тази посока, насочено от вещата ръка на Божков ТВ

Това предаване се мъчат да го избутат, щото стана басси тегавато! Мъжете не показват нищо интересно, жените правят повече шоу, то пък те самите се изгониха. И двата гнома се чудят как да го направят по-интересно с тъпите си "това е прецедент" в шоуто, а това са го използвали поне няколко пъти, за да се гледа. Не става, не става :-)))))))))))))))))))))

Стоян не е лош човек, напротив, за съжаление обаче има много комплекси от детството, заради които действа неадекватно и даже дразнещо на моменти. Още по лошото е, че заради скромния си, свит характер не успя да се сближи с никой, от което се възползва най долното същество - мръсния манипулатор Милена.

пък му оказа единствен подкрепа и застана на страната на онеправдания Стоян, който "мъжкарите" и най-големия мъж - мара селяндурова, избраха въпреки че го видяха как куца.. а чичка мите как са разплака, че Стоян го бил подценил... ама чичка митка не каза, че му е под достойнството да се състезава с някой контузен... а това, че боклуците от неговия отбор никога не го биха пратили на арена не означава, че го подценяват :)

Тя не му е подкрепа - просто няма за кой друг да се закачи. Преди беше Асен, сега Стоян. В момента, в който намери нещо по добро ще му забие ножа в гърба!

Конкурс за наемането на 50 гвардейци и девет младши шофьори ще се проведе днес и утре. Заповедта за попълване на вакантните войнишки длъжности в Националната гвардейска част (НГЧ) в София е на министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Кандидатите трябва да отговарят на специални изисквания - ръст между 175 и 185 см, тегло до 80 килограма, да издържат изпита по физическа подготовка и теста за обща култура, да се представят добре при събеседването. Физическата проверка включва качествата им за сила (лицеви опори и коремни преси), бързина (бягане совалка 10х10 м.) и издръжливост (крос 1000 м.). Тестът за обща култура е с 100 въпроса. Допълнителните изисквания са кандидатите да имат поне средно образование, да не са по-възрастни от 28 години, да са годни за военна служба, да не са осъждани, както и да нямат друго гражданство освен българско. Друго важно условие е да нямат татуси и белези по видимите части на тялото, както и да не носят очила. Проверява се и още едно качество на желаещите да облекат гвардейската униформа - да чуват шепот на разстояние от 6 метра. Изискванията винаги са били високи за Гвардията и в нея са най-красивите и най-мъжествените момчета, които вдъхват респект, коментират военните. Новоназначените гвардейци получават заплата над 1000 лева чисто, както и допълнителни бонуси - за наем, за извънредно положен труд и пътни пари за придвижване до родните места през платения годишен отпуск. Въпреки това все още има текучество и свободни позиции в Гвардията. Една от причините е голямото натоварване.

Калата е извървял голйем път с рейс 4 от Панчарево до 4 -ти километър , т.е до площада на авиацията в тех парка ,където набират гвардейци то и откраднат живот снимаха в тех парка , не случайно харесва пилоти к к

1040 лева чисто взима един новоназначен гвардеец след увеличението на заплатите. Въпреки това 132 позиции за гвардейци остават свободни, като през последната година са напуснали 60 души. Натоварването на състава е основната причина за текучеството, заяви пред Дарик командирът на Националната гвардейска част бригаден генерал Илко Йорданов. В същото време все повече деца искат да станат гвардейци. В пловдивската детска градина „Мая” през 2015 г. е създадена детска гвардейска част. Ученически гвардейски отряди има в Кърджали, Плевен и Смолян. Създават се и ученически гвардейски оркестри.

Причината да отпадне чичо Митко е Мария.Няма да изпадам в подробности,защото който гледа предаването знае за какво става дума.Малко статистика:Пчеларката е злобна.Мария е неориентирана.Петър и Калоян изпростяха с тяхното"мъжкарство".Милена е най-издръжливата психически.

Мария нямаше как да знае кого ще избере Стоян. Милена го накова да избере Митко защото според нея е по- слаб от Калоян и Петър.И Стоян понеже е послушко я послуша. Победи защото имаше шанс- не защото е по- силен и по- бърз от Митко.Милена е манипулатор а Стоян е лесно манипулируем защото няма друг освен нея зад гърба си.

да бе, Стоян ще избере калоян, еле па като е контузен ще избере пъргавият плъх, който успя да отстрани Ангел - Гризлито :)))))))))))) много да си просто ама прекаляваш :)) логичен избор и логично последствие от злобата на цялата глутница крастави хиени

Прегледите показаха че няма контузия. Именно- просто го беше страх да посочи Калоян. И не страх от силата на Калоян- а от това да не си навлече конфликти и пренебрежение. Страх от отношението на участниците.

Едно е да си прост- друго е да си просто простак.

кк

Май единственият шанс на опосумите е бързо да пуснат епизода, в който пилотчето опъва актрисата, ама само отзад щото тя не знае от пред дали не е още обвързана и не иска да се излага. И се крият за да не разбере Калоян

А фокусника дали бута пилота по ханша , да му помага в темпото , за да клати по добре Дайчето. Нали това е безусловната любов

Тъй като бсп предлага деца, стоян да направи деца множко във фермата. Да му кажем, евалла гайдарю, Стоянчо.

Спрях да го гледам тоя бълвоч. То не са морални излияния от тотални интриганти, не са надуване и самовлюбеност от балони без покритие, поведение като на магистрална труженичка от една псевдо актриса. А капака е как никой не се срамува че не знае собствената си история

Вкъщи гледат фермата и понякога се налага и аз да гледам - уникално тъпо предаване от позьори, стойкаджии и селски пръчки. Предполагам, че е по-евтино да се направи фермата, отколкото нещо като Сървайвър и затова са избрали това Иван и Андрей. А най-жалки са като се напъват да направят интересна някоя от многото скучни сценки. За капак има някакъв самовлюбен Ром - предполагам са го сложили за да привлекат като зрители единия милион роми живеещи в България.

Стоян да издържи психически ! Няма да му е лесно сред тези злобари!

То голям рев за тоя чичо,то голямо чудо. Отношението като цяло на всички към Стоян е отвратитилно.Вярно е,че ние не виждаме и всичко,което се случва вътре,но така да се подиграват и да отхвърлят някого,ми се струва жестоко.Андрешко Арнаудов се държа ужасно със Стоян.Обвини го в интриги преди дуела и го покани да напусне.Искам да го попитам защо не направи същото със Пчеличката Надежда,когато каза,че щяла да избута Мария до финала?Защо не и каза и на нея,че това е липса на уважиние към другите фермери? Неможе да се насажда ,че едни са недосегаими и не се бутат,а други вечно но дуел .

е Калоян ., колко гей порно има с военни, гвардейци и пилоти

Твърдо съм за Стоян срещу тези, които го поучават и правят на жертва! Това не са хора, а зверове! Жените как си избират с коя да са на дуел и не им пука коя е била икона на фермата! Не е достойно да притискаш някой и да го правиш на маймуна! Всеки си решава за себе си и икони ли са кокони ли са все тая брат! Мачкай Стоянеее!

Калоян Карадая

Всичко започна с онези пликове със злобни реплики, които Андрей им докара. Защо го направиха? Да създадат интриги, да наранят Стоян! Беше злобно, безсмислено и единствената цел беше да станат скандали. Който сее вятър, жъне бури!

Пликове имаше и за други участници. Пликовете искаха да покажат колко е долно да говориш на човек зад гърба и да нямаш доблестта да му го кажеш в очите. Кустев го казваше и и на думите написани за него реагира по достоен начин- с чувство за хумор.

Браво на Стоян! Жал ми е за него и оправдавам всичките му действия, защото не може да те подискат толкова лошо психически и да не поддадеш по някакъв начин. Той просто е толкова изорилран от хората във фермата + продуцентите, че се чуди какво да направи! Само мога да си представя какво му е! Стискам му палци дано успее да победи и някой от тия женски полови органи Петър и Калоян!

И аз като Вас

ТОВА Е ИЗВАДКАТА НА БЪЛГАРИНА САМО ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА МОГАТ ДА СВИРАТ НА ГАЙДА

А ако сФириш на кавал или китара- НЕмаш... Дидо свиреше на китара, но явно е имал и много други качества та спечели. Райно- също свиреше. А сега сравни Стоян с Райно и Дидо.

БРАВО НА СТОЯН МЪЖКО МОМЧЕ

Отвратителено! Тоя Стоян да беше поканил на дуел Калоян. Той на възрастния човек да надвие иска! И как се правеше на болен!

Е защо пък най-младия? Защо не изправиха Калоян за ратай?

Той Стоян смля Калоян предния ден в борбите, за какво да го вика пак. А тоя Калоян ако баща му има капка достойнство ще се откаже от него чрез държавен вестник. Всичко друго, но не и достоен мъж е тоя.

Една от стратегиите при всичко е да знаеш КОГА да се биеш и кога НЕ. Стоян робувайки на егото си победи Калоян но получи мускулна треска преди важния дуел с Митко. Та кой е победител е въпрос на гледна точка. Требе и глава- не само сила.

Абе хра, тоя чичо ви е на 48, не на 88!! Аз съм на 43 и съм мега далече от усещането, че трябва да ме третира някой като по-възрастен, някой, който е на 30 и колко там е стоян. Да ви имам възприятията...

Е по тази логика, най-старият да отивам директно на финал?

И каква беше тази драма с крака на Стоян. "Ще ти набием една инжекция и няма да те боли" За едни пари ще го направете инвалид бе! И го питат ще участва ли? Много ясно, че ще каже Да. Той да не е някой като женчовците Петър и Калоян или като онези сплетни Надето и Мара. Браво, Стояне!

Браво Стоянчо. А Калоян май е незаконен син на Карадаир, защото е със същите речеви дефекти. Се бях виждал, ама толкова долни хора, като тия дето не харесват Стоян, защото е добър не вярвах че има.

Не съм успял да спя. Пандемията е нищо пред фермата.

Милена изглеждаше май лудата от тези. Сега си изглежда направо най-нормалната. Малка е странна на моменти и обича да контролира и командва, което яко ги дразни. Обаче, шапка ѝ свалям за силата да им издържа постоянните атаки. Егати злобните хора дето останаха!

БРАВО НА СТОЯН МЪЖКО МОМЧЕ

Иконата и баща на Фермата. Голям рев. Митака е супер, ама ... защо един път не го подкрепихте за фермер, а сега ревете? Лицемери! Евала на Стоян. Изкара им на всички истинските лица. Тия злобари дано тормозят Стоян!

*само Само тормозят Стоян!

Като ревахте, че Биг Брадър е простотия, а това било българско, на ви сега клюки в свинарника. Фермата = най-гнусните българи!

Мда, фермата този сезон стана като Биг Брадър :(

Не съм съгласна. "Фермата" винаги е било много по-зле и е разглеждало социалните конфликти от възможно най-дребнаво местно естество. Докато в Биг Брадър поне е нямало чак такава неандерталска дискриминация към жените.

Моите "любимци" Калоянчо и Петърчо. "Обичам" да им слушам малоумното, провлачено говорене и тъпотиите. Ама много самочувствие и на какво отгоре? Обиди, наглост, безочие и липса на елементарно възпитание! Петърчо, Калоянчо и Марчето моралните стожери на Фермата?! Ама наистина ли?!

Калоян вижда в Петър майка си и чувства някаква сигурност до него, а за него може да се каже... Ламята грабна момата, докато юнака си бръснеше краката. Медарката и тя много долна. Милена в началото не я харесвах, ама такива им трябват на тия шизофреници дето се имат за победители, а всъщност са пълни нещастници. Пълен цинизъм бе да пратят пак Стоян който спечели дуел и куцаше.

Мара го пита преди да го прати. За да се застрахова АКО падне започна да изтъква болки.Това не е достойно.Излъга за болките но в самия дуел болките наистина се появиха. От психическо напрежение може да се получат такива болки- затова и изследванията не показаха причина. Стоян е потискан и това му се е отразило жестоко на психиката. Затова е и безцветен- не изразява себе си. Слагачеството НЕЕ доброта.

за още по-тъпия и чалгаджийски български селски народ

Победител

Чак победител-не го виждам! Ама браво за мъжеството, което намери да намерите носа на тези злобари

Калоянчо или надка победители

Браво Стояне.Ти си достоен да стигнеш докрая.Не се отчайвай,а стискай зъби още малко,защото хората отвън са за теб.

Тъпо за тъпи.

На Калоян си личи, че заради психически проблеми истинско оръжие няма кой да му даде и става само да клечи прав, ама Петър ако го видя в самолет ще слезна веднага. Психопрофила му съвпада на 100 процента с оня германец дето разби самолета с хората вътре.

Споко, този сигурно е втори пилот. Стои и гледа уредите и натиска по някое копче, когато първият пилот разреши

Не видях досега коментар, че думата СКРЪБ в българския се използва само, когато има смъртен случай!

Предполагам, че Андрей не харесва Стоян? През цялото време изглеждаше все едно подкрепя "чичо Митко" срещу "другият участник в двубоя" Нормално е да не го харесват. Сигурно Стоян го погачи с няколкостотин лева за прегледи. Губят се пари и ресурс