17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коментарите доказват, че човешката памет е къса. преди време същата в лутане за слава и богат спонсор се беше забъркала със синчето на небезизвестната мангалка долорес арсенова (като клюка: тази по онова време министър на осв и бяха изпратили бърза помощ в мин съвет защото като се клецала със царчето симеонов се бяха вагинално заключили). та синчето й оправяще тази мома и ч беше завел в мадрид. и същата я бяхаа шили в исп бърза помощ, щото оня го зкарал голЕм. Е, т'ва ни е елит обществото.

Много държи да се показва по ТВ. Не знам защо ? Каква е тая мания на всички да са известни...? Славата много ги блазне. Иначе, да не се знае нищо за тях - кой крадял, кой лъгал. кой мошенник..?

Все ми се струва, че има повече зъби от останалите хора.

Май някой си е сложил силикон! Харесвам я, няма поведение на кифла, но не е честно да заема позицията в телевизията на някое ученобиво дете без издръжка от богат съпруф, учило за това години наред и налрся една мис идва и заема мястото заради визията си, а това не е всичко, което зрителите искат от една водеща все пак

изтрезней и пак го напиши. ама да е разбираемо...

Зрителите искат точно това! Не знам колко време се иска да се учи за четене от екран? Хората, учили журналистика, нека се насочат именно към позиции на журналисти, а не на кукли.

Екстра си е момето! Аман от комплексирани хейтъри и хейтърки които си вдигат самочувствието като пюят по хората!!!

Хората ти казват, че изглежда все едно е спряла бързия влак с глава, а ти си знаеш твоето.

Мило момиче , реЗко ми дреме какво казват хората , аз имам очи да виждам и достатъчно мозък за да си създам собствено мнение ! Това , че няколко "не вдигащи самолета" менове и няколко "свалящи го" щом ги зърне уомъни си хейтват си е техен проблем !

Наистина прилича на пекинез! Но със силикон :)

какво ни занимават как се възстановила...виждала съм я на живо...прегърбена и хилава...нищо не стува

Тая прилича на пекинез.

Славена Вътова

Моделка/миска и т. н., ваканция, силикон, водеща, мутра/мошеник или спортистче, секси, бански, коремче/деца/без деца - дотук няма новина което и да е името. Имаме обаче нова дума - "приказно", която явно замества "екзотично", това е новината.

Е със силикон, бееее! Аман от пластмасови кукли! Мислех, че поне тя е без ъпдейт...Не даваше вид на тия с основен идеал - изгледа на тялото...

"Не даваше вид на тия с основен идеал - изгледа на тялото..." ъъъъ, тя е моделка... каква друга работа има освен тялото си?

Мъжът и в затвора също така се усмихваше при определени обстоятелства...

Коя беше тази ?

идеята за това "предаване" е ужасяващо тъпа...

Айде още малко да позира и като дойдат бръчките целулита оня борсовия измамник ще я смени с по нова играчка :))

Бързо се е възстановила,браво,няма грам корем.Хубаво телце има,не е нужно да я плюем.Пък и всеки си плаща за грешките по някакъв начин,бог ще съди съпруга и не ние.

колко трогателно. ...макар че, на въпросният цолов сигурно всичко му се вижда като "приказна ваканция" след годините, прекарани в американския затвор за шашърмите му на Уолстрийт... виждам, че бнт, която е издържана от общите ни данъци, пуска някакво поредно негледаемо "шоу", водено от въпросната забравена миска, която е пълно логопедично недоразумение. каквото "шоуто", такава и "водещата", но защо от нашите данъци???!!! впрочем, в обществената бнт ще си правят компания с другата "водеща"-ели гигова...

Този много модерен го раздава. Пак си издействал отпуска от затвора.