17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е НИКОЯ,не я пробутвайте.Има значение само за родителите си.

На тази няма ли кой да и' обясни, че след всички отвратителни изказвания за майките на деца с увреждания би трябвало да се е свряла в миша дупка от срам. Явно на нея толкова и е умствения капацитет, но тези около нея...........?????????? Защо поне на тях не им стана ясно, че тази особа предизвиква преди всичко негативни емоции с появяването си.

Някой ще ми обясни ли каква ''зведа'' е тая та са я лепнали тук и кой въобще се интересува от нея???

Защо ни занимават с тотални простотии ежедневно и хладнокръвно ... и защо точно на 22 се чувствала, а не на 24 или 19 и 7 месеца. Ташак

Защо ли си мисля че е по реално да каже че се доказва като на 2 години???-инфантилни приказки само и само да напомнят за себе си от това семейство..

Ако целта на пластичните операции е била да заприлича на скумрия, хирургът е гений.

Чудите ли се какво работи въпросната дъщеря? А сестра и? Нека ви подскажа - години наред се водят на работа във федерацията по художествена гимнастика, без кракът им да е стъпвал там, само прибират на края на месеца. Мама добре се грижи за цялата фамилия, сега и Наско уреди. Пари се има пак и пак, публикации в дир всеки ден!

Тая?

Изглежда на 45 години и не е хубава, като сестра си.

Тя пък сестрата една неземна красавица, мани, мани...

Да спре да пише, че се излга!

Майка ти и днес да се съблече, ще събере армия от онанисти.

"Повръща ми се от такива майки", "Държавата не ви е длъжна" ДИР защо трите?Не трябва ли народа да види що за елит има?

Джако е жив

Ще ми кажете ли че иначе няма да мога да заспа

Какво важно е направила тази за България или нещо значимо в някоя сфера ,напр.изкуството.... ,освен че е дъщеря на Илияна Раева и Наско Сираков,че пишете за нея ?Просто е тъпо.Кифла.

Чувство се на 22, но изглежда на 40.

Статуята не я прочетох, но виж коментарите са друго нещо... :-)

Добре си изглежда, но все едно е оскубан Наско на младини.

имате в предвид, когато любителя на хазарта бе на 45 г.?!

и изглежда на 50

Я разкажи как италианеца от Ломски произход те пореше с голямата сабя?

не е никак уместно това напомняне за Алекс Ломки. Човекът не е между живите, Светла памет. https://www.marica.bg/balgariq/sarceto-na-pochinaliq-aleks-lomski-bilo-napalno-razdrobeno Сърцето на починалия Алекс Ломски било напълно раздробено

Баце Джако

Готова е за PR на Герб, и без това мястото ще се оваканти скоро. Може и имот в Бистрица да й уредят, все пак баща й спасява Левски.

Шест пръста разтояние между двете очи!

ТАТИ пак ще лапа от футбола, пей сърце...

В това семейство всички са слънца, луни, звезди, красавици и какво ли още не...Станала на 36 г.... Ами, добре. Дай боже да доживее до 106 г., след като се чувстваш на 22. Това, всеки случай е "голяма новина".

Таз снимка много страшна бе! Горкото бебе, сигурно изпада в ужас събуждайки се срещу това лице! И махнете я тая най-после! До гуша ни дойде от маман и двете и ...

"Защото днес и аз вече съм майка и без да ми казваш, знам какво е да имаш дъщеря. " - представям си непрекъснатото дуднене на Илиана Раева да обяснява на децата си какво е да си майка. Това обяснява напълно поведението и характера на Славея, просто не й е бил даден шанс да мисли по друг начин, горкото момиче ...

А та жените, които раждат в 7-мия месец е възможно и бебето да се роди тъмнокожо .. ;-)

На този дарявали син, на онзи- дъщеря, а на вашето семейство мозък и премереност- кога?

Бай Гошо си сипа една ракия!

Ексхибиционизма и празноглавите на тая фамилия вече са писнали на всички. Всички нормални хора се чувстваме като Джоржд Флойд под колената на полицай(мир на праха му) от постоянното им навиране личното ни прострнаство. Не можем да дишаме вече.Нетърпими са нетръпими сте и вие тройкаджии списвачи които постоянно ни ги навирате. Ай сектир бе.

Съгласен съм с теб, но кажи ми честно: какво образование имаш? Защото само в няколко реда на написаното от теб има поне десетина сериозни граматически, стилови и словоредни грешки... А иначе, за тази, която визираш, както и нейните съфамилници, си абсолютно прав!!!

Както се казва преминала е вече

В кой век живееш? 36 е отлична възраст!

На 36 като на 22 и акъл на 16 години.

И изглежда като на 46

Това семейство от малоумници не разбра ли,че никой не се интересува от тях. За тъпите и изказвания знаем. Какво работи въпросната нахалница.Трудов стаж има ли . Мама и татко са до време.

С какво е толкова важна тази особа , за да ни я навирате постоянно в медиите. Освен, че е дъщера на майка си и баща си, друго, с което да я свържеш, няма.

Има "особено мнение " за майките на деца с увреждания, това и е особеното.

тове е, защото е дете, на майка с увреждания

Нито един положителен коментар. И пак няма да им дойде акъла в главите прости на всичките бездарници от това семейство.

На снимките прилича на извънземно. Не знам как е на живо. Всъщност за тая ли девойка Сираков и Илиана се хвалиха по интервюта как са й сложили синтетични бомби? Тази ли е девойката, която обясни на майките на деца с уверждания, че те сами са си виновни, че са родили такива деца-зашото трябвало първо да се изследват , а после да направят аборт?!?!? Или за нейната сестра става въпрос? В едня нормална държава авторката на такова изказване би трябвало да се свре в миша дупка от срам, но в БГ авторката парадира по медиите. Дори и на сестра й да е било.изказването, и тя се показва по медиите, наскоро ги гледах и двете във фотосесия с огромни, явно изследвани за увреждания тумбаци.

За силикона, не знам, но беше казала, че от майките на деца с увреждания и се повръща и т.н.

На тази са всички отвратителни изказвания за чашките на деца с увреждания.

Не на 22, а на 12 години с кукличики да си играе. Факта, че се снима с детето като аксесоар.

И защо трябва да ни интересува Славея Сиракова .Малко ли ни занимавате с майка и и баща и -Ама хайде те са стара слава -Тази защо трябва да ни интересува.

Прилича на Майкъл Джексън.

абе не ме кефи в лице е мани бегай.

Може и като на 2 да се чувства, по-важното е, че е мега боклук, а баща и - крадец!

Да, ама изглежда на 55, а акъла и не 5-годишна. Поне знаем, че парите на Левски ще се влеят в дир в поредица от ежеденвни безсмислени новини и снимки.

Azzzzzzz

мм да като на 15 е грозотията

Каква е тая идиотска мода последните години да се кръщават децата с някакви чужди форми на имена, които отдавна се използват у нас с побългарените си варианти??? Защо Емили, а не Емилия или Ема? Защо малоумно звучащото Никол, а не Николета? Защо Ивон, а не Ива или Ивета? Защо Натали, а не Наталия? Подобни родители са с меко казано доста ограничен умствен капацитет, да не кажа и нещо по-грубо. Не е лошо да прочетат едно класическо в нашата литература произведение, казва се "Криворазбраната цивилизация"!

Ето една бърза справка с тези имена, които сте дали като пример за наши: Емилия – латински произход Ема – няколко данни за произход: немски ,арабски, еврейски, латински и древногръцки Николета - френска форма на Николина Ивета – френски произход Наталия – сръбски, румънски и руски произход Това че едно име е често срещано в България днес, не означава, че е с български произход или ''побългарено''. Изброените от вас имена също са били нови преди години, така че се получава ''присмял се хърбел на щърбел''. Имаме прекрасни български имена, факт, но е смешно да се възмущавате как може еди какво си име, като давате пример с други, които не са с български произход.

Добре знам, че посочените от мен имена са с чужд произход, но широко разпространените, поне до скоро, форми с окончание за женски род ми звучат много по-естествено в България. Това Никол или Ивон какво е? Момиче, момче, трети пол, трансджендър?!? Иначе и аз съм радател да се кръщават нашите дечица с прекрасни български имена, каквито имаме в изобилие-Ралица, Албена, Зорница, Мила, Славея, Рая, Пламен, Румен, Росен, Драгомир, Преслав и т. н. Явно четенето трудно ви се удава и не сте схванали смисъла на написаното!

Георги Пеев June 20, 2018 · Това е Славея Сиракова. Тя е млада, богата и известна. Известна е заради родителите си. Богата също. Тази млада, богата и известна жена написа във фейсбук по отношение на протестиращите майки на деца с увреждания следното: “След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всичко добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки път проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!" Това, пичове, е разпад. Разпад на ценности, но най-вече разпад на човещина. Това е нещо, което моят ум отказва да приеме.

ЗА всеки случай, ако случайно сте пропуснали или сте забравили коя е тая прасчова глава в собстевн сос.

Кой го интересува как с чувствува тая бездарна, натрапчива, нахална без всякакъв чар досадница бе, деба мама ви Дир-аджийска?

Да е жива и здрава, подула е нещо устата, а на попския ръкав операция правила ли е?

Не бе. Целувала е гореща ютия.