Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея, днес навършва 36 години. Тя сподели, че всъщност се чувства на 22.

Този рожден ден е по-специален за Славея, тъй като е първият, който празнува, откакто стана майка на малката Емили.

В своя Инстаграм профил голямата дъщеря на семейство Сиракови е публикувала дълго и трогателно послание, в което описва как се чувства на рождения си ден и благодари на своята майка Илиана Раева:

Вижте снимки на Славея >>

"Днес вече на 36г. се чувствам щастлива и се радвам на рождения си ден пак, като малко дете. По-близко съм до четиридесетте, но си оставам на двадесет и две. Този Рожден Ден ще е много специален, защото моето слънце, луна и звезда Емили ще празнува с нас. Днес обаче, аз искам да благодаря на един човек, който преди 36 години ме е дарил с живот... на моята любима мама Илиана Раева! Благодаря ти за грижите, любовта и, за това че си толкова добра баба, мамо. Защото днес и аз вече съм майка и без да ми казваш, знам какво е да имаш дъщеря. На жените с най-голямото сърце Бог дарява синове, а на жените с най-чистата душа Бог дарява дъщеря."

Снимка: Instagram

Славея Сиракова роди първото си дете - момиченце на име Емили, през март тази година, а първите снимки на бебето показа точно като поздрав за 57-ия рожден ден на своята майка Илиана Раева.