Коментари - Слави Трифонов продаде родната си къща | Лайф.dir.bg
назад

Слави Трифонов продаде родната си къща

В някогашния дом на шоумена вече живее младо семейство

Обратно в новината
| Редактор : Стелиян Стоименов

Коментари - Слави Трифонов продаде родната си къща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Автора на тази простотия, редактора и коментиращите идиоти първо признайте пред останалите ако сте имали наследствено жилище държите ли го или го продадохте. Вземете се върнете по родните си села щом милеете толкова много за селската си къща.

Не може да се вярва на човек, предал бащин имот и родова памет, въпреки че е много богат. Долу ИТН, Слави и чалгата

новият лидер бил селинджър от северозападнала българия,каква е мислихме каква стана.той не бил аристократ говорещ 5 екика ,познаващ и Grosslatino, интелигенцията,предимно лекарите разбират какво значи. Ама то кореняк софиянец 4 то поколение няма как да обича чалга !!!

Бреййййй-ьсвист и простотия лъха само от вашите тролско гербарски постове!!! Е като я е продал,да не мислите,че ще ви даде парите на вас???? Простажи!!! Давай Слави,ти си най-подходящия за управлението на България!!!

Е, и? Да не е направил нещо лошо?

Грешката на Слави е само една : Как може да си позволи да не ПОПИТА Мая Манолова КАК ДА СИ ПОДРЕДИ КАБИНЕТА! Той без нея НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРАВИ!

Страшна жълта новина. Аз пък вчера се обръснах.

Съвест, задник, приятели, привърженици, всичко продаде на добра цена.

Щом родния си дом продаде какво му пречи да се продаде и родината.

Тази статия по- тъпа и жълта едва ли можеше да е. Особено интересните “факти” накрая че купивачът е военен, но няма пари от тия мисии да си купи една къща на село и се налага богати роднини от Италия да събират тия сигурно не повече от 5 хиляди. Това сте изпуснали да измислите колко точно е струвала таз сделка. Леле, леле.

Не е въпроса за колко пари я е продал, а защо . Забравя си рода Саможивляк !

Е защо да не се откаж от бащината къща?На кои наследници ще я показва,дето се вика ни дете ни коте.Човек който не може да създаде семейство и отгледа деца как ще управлява държавата.Американците са много умни- президент може да бъде само семеен с деца, да е част от нормалните.Дърти моми и дърти ергени не ми ги хвали.Значи нещо не са у ред.

Славчо мрази тия спомени за произход. Напомнят му че навремето е тропкал във външен клозет тип "кенеф". Пък по време на соца той дошъл в София да стане музикант и искал да е част от културния соц елит, но осъзнал произхода му колко го дърпа назад в сравнение със софиянци и деца на софийския соц- хайлайф, като Марта Вачкова например с която са почти набори. После започнали първите гладни години на демокрацията и с ученето на виола Славчо разбрал че освен да продава мартеници в подлеза на ЦУМ друго няма да може да постигне. Трябвало му нещо друго. И така,.... е другото повечето го знаете.

там пише Сделката, чиято стойност не е известна, се е осъществила още преди няколко месеца и е била движена предимно от сестрата на телевизионния водещ, която е оформила нужната документация, заедно с помощта на майка им, като лидерът на "Има такъв народ" не е участвал по какъвто и да било начин в продажбата на недвижимото имущество. след като не е участвал как е продал къщата? Я по-добре напишете за испанските имоти на Борисов или за английските на Метафчийски. Това ще бъде интересно за читателите.

Първо Слави е роден в Плевен Второ селото се казва Тодорово от 70 години, Учиндол го лапнаха тъпите жълти вестници които много държаха да звучи по-селско името. И изобщо кво ви интересува кой как разполага с имотите си,Вие нали сте от грАдО.

Колко трогателно. Разплаках се. Това нито е първият, нито последният подобен случай. Какво може да правиш с пустееш имот? По-добре го продай, защото издръжката е скъпа, а ако никой не живее там - почти безсмислена. Отделно, не съм убеден че къщата е на Слави. При положение че майка му е жива, и е живяла сезонно в тази къща - най-вероятно тя е била собственичката.

Къщата трябваше да стане музей на Слави Трифонов!

Какво трогателно есе!

За протокола-това е родната къща на майка му, която е родом от селото. Слави е роден и отраснал в Плевен, бил е само от време на време там като дете. Не търсете под вола теле...

Добре че я продаде, щото можеше да я направи и паметник на "културата"...

Утре като ти ритнат канчето просто, къде,ще го свреш, безродник такъв

Нито го харесвам , нито съм гласувал за мего . НО! 1. Всеки има право да прави каквото ще със собственоста си ! 2. хамериканците живеят средно в един дом по ЕДВА ПЕТ (5) !!! години ! 3. ако една недвижимост не ти носи нито пари нито удоволствие - защо аджеба ще я притежаваш ? Заради данъците ? Едва ли ! 4. това е и една от причините нашите села да са пълни с : недостроени, неизмазани изоставени и неподържани къщи : с безброй наследници и точно толкова : безхаберници . Ама на всички тях -страшно им е мило за родния край ! Това е нашия масов манталитет , и той няма нищо общо с учиндолския сфинкс !!!

Познавам момчето на което е продал къщата и мога да кажа че е много добро момче и че къщата му е попаднала в добри ръце.

Каква потресаващо важна новина! Довечера ще си легна от мъка с обувките!

Той продаде една купчина избиратели на ДПС ама айде, къщата е по-важна :)

А камерите отмонтира ли ги или те влизаха в цената? Да знаем все пак и тази подробност, че не става ясно. Имаме и някои други въпроси ;)

Изпр()стелият български народ,който от злоба,завист,мързел,тарикатщина,гледане в канчето на другия и ограничен ум е загубил всякакво чувство за реалност и способност за аналитично мислене,отново бе излъган като шиле в стремежа си да намери някой,който да му даде и оправи! Вечно недоволен този народ за пореден път сам влезе в капана на своя егоизъм и алчност.България за първи път от 30 години бе тръгнала към морален и икономически прогрес,а те вдигнаха юмрука и поискаха промяна.Честито !

Шило

Решили са, продали са я. Нищо необичайно. Защо-тяхна им работа. Действително, една пустееща къща си е сериозен разход.

Можеше да не я продава. Да я беше превърнал в родна къща музей, за да знаят идните поколения какви велики личности са живеели в нея.

в родното му село хората го познават много добре още от малък и го недолюбват и поради тази причина не си ходи там. Знаят го що за бок-лук е дългия и заради това никой не гласува там за него. А да на прави дарение или да помогне за инфраструктурата абсурд. Кмета го е молил много пъти да помогне, но той мрази откъде е излизал и нехае.

Продадохме бащин дом, продадохме майчините коси, продадохме детството си, продадохме родината си, продадохме овците и козите и станахме столичани, продадохме братя и сестри, приятелите си, продадохме вярата в доброто и родовата памет, продадохме СЕБЕ СИ.

Желая успех на Слави във всяко начинание. Той е най - достойната и истинска личност у нас. Борбен, честен и независим. Феномен за нацията. Завинаги подкрепям ИТН. Силата е в истината.

Много си прав.. наистина е феномен за нацията. Не носи отговорност, ходи на сбирки на мултигруп, ближе задниците на всички управляващи, докато беше шоумен. Открадна шоуто на Тодор Колев и направи чалга вариант... Като гледам колко много хора са гласували за него, напълно си го заслужавате. И най-много ме радва послед да ви слушам волпите, че нямало пари за пенсии, здравеопазване, обучение и т.н. Няма и да има докато такива тулупи управляват.

Сега очаквам с нетърпение да кажете, кога Дългия ще посещава тоалетната си. Да не забравяте да ни информирате и за половият живот на мравките, обитаващи тази къща.

Бааати нивоната, еййй топ сте :D

Слави продал родната си къща, без да я е продал! Ебаси казуса!

Идеята е че той толкова мрази родната си къща, че дори се гнуси да я продаде, затова сестра му я продала.

Ако всички Цървули си покажат дупките от които са изпълзяли не знам какво ще стане. Да живее соца, който направи маса цървулковци лачени чепици.

Сега е време Бойко да продаде родният си палат в Банкя. След това и Ахмед Доган да продаде обора, в който се е родил, и в който е работила майка му, ромката Демире, тогава казваща се Димитра, намиращ се близо до едно силистренско село.

Трябва да я откупи държавата и да направи музей ....

Да, музей на чалгата!

Съгласен, вътре ще изложим гащите на първият македонски космонавт !

Купувачът защо не е могъл да спечели пари в чужбина? Толкова малко ли плащат на военните, та чак да разчитат на подаяния от гастарбайтери?

Слави Трифонов продаде родната си къща ... Сделката, чиято стойност не е известна, се е осъществила още преди няколко месеца и е била движена предимно от сестрата на телевизионния водещ, която е оформила нужната документация, заедно с помощта на майка им, като лидерът на "Има такъв народ" не е участвал по какъвто и да било начин в продажбата на недвижимото имущество. Търсим ефтинка сензация, а? Ем си продал къщата ама не е участвал по какъвто и да било начин в продажбата ... нямам думи

Абе вие малоумни ли сте? Какъв е тоя литературен анализ? Родовата памет? Знаете ли, че по Конституция, частната собственост е неприкосновена? Каква ви е работата да се занимавате с наследствените имоти на Слави Трифонов, че и да пишете пространно съчинение на темата? Това някаква домашна работа ли трябва да е?

какво ни интересува какво е продал чалгаря... голям праз.

Слабоумници като теб, нищо:-)

Защо четеш тогава?!