След 17 години любов Лиза Боне и Джейсън Момоа сложиха точка на брака си

Освобождаваме се един от друг, за да се превърнем в онези хора, които искаме да сме, заявиха те в изявление

Обратно в новината

Коментари - След 17 години любов Лиза Боне и Джейсън Момоа сложиха точка на брака си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбабичосала се е.

Не си подхождат

Предпочитам Калоян Николов - по-евтиното копие на Джейсън Момоа.

тва е Сандокан

И майка му:))))

И твойта майка също ;)

С двата ножа

Просто не мога да изпия толкова алкохол, за да си легна с тази! Ужас, дори да е единствената жена в света! Как може някои мъже да нямат вкус?

Неговата работа е да е актьор-манекен. Сигурно тренира по 4 часа ежедневно и по още 4 ходи по фризьори и козметици. Жената очевидно има други приоритети. Вече приличат на майка й син.

Ама то не е задължително да си лягаш с нея, па и с когото и да било друг. Сигурно знаете, че някои хора не лежат, а правят секс, а и между другото, секс може да се прави и без да си в легнало положение, ако лягането е такава пречка :)))

Тоя я е разпорил кат риба

Този сигурно е решил да се връща в джунглата и затова се налага..

Написаха заедно красива история, която никой не може да им отнеме. Любовта не се губи, жива е. Поздравления за това решение. Дано наистина е взаимно осъзнато.

Ама много си наивна. Не четеш между редовете. Начинът, по който представят нещата е изявление, че не се понасят и, че всеки е свободен и отворен за нови авантюри. Останалото е признателност, че все пак има плод от този брак. Кое му е красивото, като то се очакваше да стане така?

И аз съм романтик. Мандръсам на лунна светлина.

Ами какво да кажа. Як и мускулест, хубавец. Той бил на 25, тя на 37. Всички 25 годишни добре озглеждащи мъже искат да чукат засукани каки, особено тези на които са лъскали като малки. На 25 е лесно да казваш едни неща, че винаги ще е така. И след 17 години като те завърти славата, а ти все още си як, мускулест и хубавец, а на жените им падат гащите само докато минеш покрай тях, малко е изкушаващо да не овършееш няколко декара сливи, при условие, че твоята дома вече е сушена. Към 40-така мъжете ги удря една муха и тръгват да се доказват, че във вълшебната пръчка още има магия, но не се знае докога ще е и затова влизат в магическа серия. Накрая магията като почне да свършва или някоя слива иска да я осребри ги застига съдбата на Крис Нот и чашата става пръв другар. Тъжно.

Добър анализ, адмирации !

Наблюдения просто ...

ти си меркантилна пача с товар от несполучливи връзки и несподелени любови

Ми не. Просто работата ми е такава, че искам, не искам ги виждам такива неща. Пък и какво общо имам аз с хищническите щения на някой, който решил да си харчи "магията" на макс. Че на някой му дървя пръчката не е мой проблем. И вярвам много жени ще се съгласят. Тъпото е, че колкото повече ги режеш, толкоз по-нахални стават и накрая, разбира се, си меркантилна пача с емоционален товар. И ако не са ти го набили физически, гледат по някакъв друг начин да те надупят.

защото си селянка с несполучливи връзки. Надценяваш се. Магията с пръчката си остава наточена, с или без стимуланти. За нея може да се каже същото което за него. Той просто е по-известен и може да си прави каквото иска. Тя е дърта но може да използва крокодилестия си вид и да намаже по някой извратеняк. Не го жали Крис Нот, лесно се връзваш на ПР, скейтърчКе.

дърт пръч, който вярва, че ще го бъде винаги, асо изобщо е бил. Но иска да вярва. Ти да не си Джейсън Момоа? Я виж в огледалото.

Доло горе си права! Но с Крис Нот случая е друг! И там не свършват парите а путкопотока не спира!

на 40 ли спря да му става на твоя ма

На сушената слива й трябва малко лубрикант и воала...

Ами и, какичките са привлекателни, но пък те първи стават лелички. Мъжа е на 42 - в силата си, може би най-хубавите му години, а жената е на 54....колкото и да е алтернативна и интересна... 54.. Питайте Киро - той ще ви каже

Едно време му казваха изневяра, вече му викат "карантина".

Винаги ми е било чудно какво са й харесали на тази дребна невзрачна женица двама от най-готините мъжкари в шоубизнеса: Кравиц и Момоа? Вторият пък и с повече от десетилетие по-млад от нея...

Сигурно има златен паспорт между краката

Както казваше една дружка: "Може пък да й е напряко"...паспорта :)))

Кефят максимално! Браво пичове! Не, че ви дреме от моята оценка, но я имате: 6(шестица) по шестобалната!:)))))))

ами дребни и невзрачни женици обикновено се чудят какво харесват мъжете в другите жени. Тази жена има излъчване и екзотична красота. И е имала двама от най желаните мъже. А каво имаш ти? Една женска злоба и завист.

Си явно дебела и грозна свиня, която нико не ще еве

Излъчване и екзотична красота има Момоа. Боне с тия расти и личице на маймунка изглежда всякак, но не и привлекателно

Позна. Дебела съм, грозна съм, липсва ми един преден зъб, краката ми са криви, имам тежък диалект и мъж не съм виждала от абитюренския, когато бяхме кьор кютюк пияни:)

А има и друга мисъл, че красивите жени са за мъже без въображение!

И сега кво? Кой от двамата взима пералнята и кой телевизора?

Е той сега е известен, може да ебе секви кучки - с големи цици, с малки цици, отпред, отзад, не тоя спаружен чироз.

Е що тъй тез хора. Сега цял ден ще ми е криво и няма хич да ми върви ракията.

КАК СА ИЗДЪРЖАЛИ 17 ГОДИНИ ЗАЕДНО? За любов пък изобщо без коментар. Пълно НЕсъвпадение по всичко - и затова има трябваха 17 години за да го разберат?! По-добре късно отколкото никога.

Пълна липса на сходство казвате от позицията на кого - Вашата личен опит от личните Ви взаимоотношенията с тях, външния им вид, персонажите, за които им се плаща да пресъздават пред медии и в работата си, разни репетирани с мениджърите им интервюта ? Винаги ми е било интересно как разни хора проектират собствените си лични желания и мироглед, които имат в личен план върху други съвсем непознати хора и се изказват толкова категорично, без дори да имат бегла представа от истинската същност , характерите, предпочитанията на линостите, по които се превъзнасят или не харесват. Хора това, което искате или харесвате вие в една връзка или човек, в повечето случаи се разминава с това , което останалите искат или търсят.

Айде оше една, която го изчака да стане достатъчно известен и богат и накрая да го зареже. Тоя има тяло на Бог, кинти, като за световно, така че няма какво да се притеснява. Само да внимава бившата, като стане на 65 да не го обвини в изнасилване.

В случая с тези двамата е леко противоположната ситуацията. Момоа, беше в 10-та глуха в началото на връзката им, бил е още в началото на кариерата си, когато единствената му разпознаваема роля беше в СтарГейт Атлантик - Сай Фай сериалче за ограничен брой фенове на франчайза Старгейт, а тя по онова време е утвърдено име в средите, в които джиткат. Той сам е заявявал , че на нея е голяма част от заслугата за израстването му в този бизнес. Започна да се говори комерсиално като име за Момоа след участието му в Игри на Тронове , след което последва по-сеириозното развитие на кариерата му и съответно не закъсня и кризата на средната възраст - то там при него изтрещяват нещата както си му е по реда - мотори, китари, пиене , фенки...

Вчера една дама нс преклонна възраст каза много мъдри думи за днешните жени. Мислят си, че те избирали мъжете, а не обратно. Само че има една подробност. До определено време и двамата могат да искат и да търсят. Мъжът може и на стари години да търси и да си поиска, но жената премине ли 40 години трябва да я потърсят и да я поискат, иначе става за смях на всички.

Точно така, разкарай бабата и си вземи нещо младо.

До тук - 23 баби четат коментарите и завиждат

мъже мислят така

Ти тъпако какво си мислиш, че на 50 ще излизаш с 25 годишни ли бе смешник.

И що не ,ма...пАтко