17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Само на мен ли ми се виждат 2 пъпа на снимката? Да не би да е раждана от две майки ?!

Ай сега. Ние сме сме раждали и кърмили глупостите на себеподобните й. Няма как с кърмене да свалиш 20 кг за 1 месец. Всичко става постепенно, Щото със сррес най-малко ще й спре кърмата, която се съчнявМ, че има.

А как и е кърджалийката?

Чудя се как някоя инфлуенсърка не е показала снимки от раждането или процедурите преди това. Най -важно е, че е отслабнала и пак е във форма. За съжаление субекти като този често са пример за подражание :-(

Света е в бедствие, а вие ни занимавате с боклуци

На новите мами първата работа е да се похвалят колко кила са свалили. Явно кила са свалили, дете са родили, но акълът не им е дошъл. По мое време следяхме, колко е наддало бебето, а не колко е свалила майката.

Туй досадно помакинче е по селски амбициозно

Защо не си бръсне корема ? Влакната на първата снимка ми идват леко в повече ...

Криско, там дето целуваш аз съм се празнил. :) Лек Ден :)

В сайта или курви или феминистки.

Не ги разбирам подобни хора като тази особа. Родила близнаци преди две седмици, би трябвало светът й да се върти около грижата за тези деца, да изгради и утвърди връзката между майка и дете. Наща мома е по-загрижена за имиджа си и за това да не забравят , че е била мис еди какво си. Първото нещо, което прави е да публикува снимки , с цел да демонстрира неотразимото си тяло. Втората й работа е да влезе в обяснителен режим колко е тежала преди , колко тежи сега и да публикува още кифленски снимки в подкрепа на телесната й маса. Моме, не се хаби, ще си докараш след родилна депресия, на никой не му пука с колко си напълняла и с колко си отслабнала, освен на 20 души от социалния ти кръг.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

не ща к@рви

Само маструбуращите се интересуват от такива тъпи новини. От тази новина затъпях още повече. И една лоша новина от музикалният свят - Тази сутрин намериха Криско жив и здрав.

Помакиня , не ѝ знам религията , но явно и позволява курволъка . Моля нормалните жени да ми обеснят нещо, щото явно съм много смотан и не ги разбирам тези работи. Една жена като роди, според мен има нужда от възстановяване , все пак са болки, стрес , радост от събитието , хормоните играят и така нататък . Радваш се на детенцето си , в случая даже две! И след две седмици вече се снимаш разголена - за почитателите !?! Да се покажеш ..и какво показваш, отпуснат след родилен корем , размекнат пъп и не заличена линия Алба. Всичко това е нормално, минали са само две седмици от раждане на близнаци , но ЗАЩО държиш да се показваш ! Какъва жена е това ? И реципрочния въпрос - какъв е мъжа до нея?

Намерили са се двамата и се размножават..... :-/

Като тръгне да прохожда детенцето ти ще се стопиш. И ако сама си гледаш къщата и детето и не разчиташ на баби, гледачки и обслужващ персона ти гарантирам да влезеш в дънките си отпреди забременяването много скоро

Изрод ! Пу, пу, да не.ми е уроки, ужасно грозно същество !

болиме кура

да извадите като продукция на системата - икономическа, образователна и т.н.? Браво, че да ви честитим новата мутация и със здраве да ви управлява. Един ден това детенце ще попита "Мамо, а ти каква беше като млада?" А не дай бложе да попадне и на снимки. И.....това ще е краят, балонът ще се спука тотално.

Всякак ми е противен тоя миндил

Плеймейтка значи проститутка-играчка която след употреба се прехвърля на следващия платежоспособен.Докога ще рекламирате такива твари.

Чисто говедо

Коя е Ася от всичките снимки на различни претендентки за плеймейт? Те не си приличат една с една въпреки че имат същата безизразна физиономия

Изсвиньете..ма аз да попитам само...За един преател де . Сега ли требе да си го преместя в левио крачол или после ?

Да забременее с близнаци при тегло от 44кг си е направо чудо. И е нормално първоначално да свалиш повечето кг, трудните са последните 5кг. Ама като име зор да се гърчи. На мен моите 5 не ми пречат...

Нали мъжът и не обичаше изявите и медийното пространство. Ами да я спре, ще ни направи услуга

Извинете, но по- притеснителното е, че така наречените influencers нямат абсолютна никаква етика. Да промотираш, че за две седмици си възвръщаш теглото преди бременността, е не само нездравословно, но и опасно. Това не бива да е стандарт, към който младите майки да се стремят. По-добре да се снимат естествени, за да е ясно, че дебелите коремчета след раждане, са нещо напълно нормално!

Тя, че е глупава , глупава е. Ама тези дето ни занимават с нея какви са?! Дали майка и е горда със снимките на дъщеря си? А тя няма ли да се притеснява да ги показва на децата си? Ама на кой му пука!!! Нали е в "новините"

Горда е майка й, нали тя я е възпитавала в ценности. И баща й също.

Айше Капчикова забрави кога се * за пари, за да си плати наема на квартирата. Криско, макар и късно, й би шута.

Извинявайте, ама това ли Ви е новината?!?!?! Като пишете постоянно за такива "звезди" какво искате да постигнете?! Тази по бански, онази родила, третата кърмела..... и каква е точно новината, че не разбрах. И аз имам снимки по бански, родила съм три деца и съм 48 кг. Но не занимавам и приятелите си с това. По-добре не пишете нищо, вместо да вдигате акциите на разни кифли!!!

нали си плащат...

Коя е тая гурва?

Знам ли.Някаква специалистка по нищоправене.Доста има такива.Малко хора са специалисти по нищоправене.Не правиш нищо първият ден,не правиш нищо вторият ден и някъде към десетият почваш да се катериш по стените

И кой точно се вълнува от такива снимки и новини!?!?! Има много красиви жени без силикон и раждали и красиви...

Ей...не спря да се натрапва... току що родила позира по бельо. Ами не ми допада гледката, сори. Това е пошло. Така е, като няма с какво да изпъкне, се излага по недостоен за майка начин. О времена, о нрави!

Така си изкарва парички. Будалите я обсъждат, я тя си прави рекламата

Егати отврата!

Не че нещо, но двете снимки нямат нищо общо.. в случай че е публикувала втората, за да "подплъти" първата...

Как ги кърми близначетата с тези силиконени бомби. Забравих близнаците ги ползват силиконовите бомби за биберони залъга, да не плачат, а не за хранене...............

На първата снимка е със сигурност тя. Вижда се ясно линия алба.

Или е прекалила с пластиката по лицето, или е естествено погрозбяла покрай бременноста. Да са живи и здрави близнетата.

Таа па пача коя е ?!?! Кво пълните тоя парцал дир-а с разни мимолетни мумии??? Бааси - махам се от тоа сайт ...

Коя е снимката с проблема? Всичките са много нескопосан фотошоп.

Не мога да разбера, защо постоянно ни занимавате с леки жени, при това малоумни. Сигурно си плащат за тия измислени статии, но все пак имайте милост към нормалните хора!

Как защо? Нали трябва да се набива в главите на новото поколение такава информация. И после тая да стане техе идол /звезда/ и да започнат да подражават. "Една лъжа казана 100 пъти става истина". Не помня кой го беше казал.

Какво означава “лека жена” и има ли “леки мъже”? Интересно ми е как работят сексистките ви мозъци, които категоризират жените на леки и “тежки” според визията и сексуалността им докато мъжете остават някак си извън подобни класификации.

цветенце

Има и леки мъже, при това кооолкото щеш. Проституцията е най-древната професия и далеч не се практикува само от жени.

.....тя била и кривогледа бе ! С две бебета ,кога има време да се пъчи за снимки и да ни показва каква "красавица "е?

Ама много е важно как изглежда една жена баш след като е родила. Голямо напъване да покаже колко е слаба. Родих пради 24 дни. Имам 5 кила за сваляне. Хич не ми дреме, че още не си влизам в старите панталони. Тяло, което се е променяло 9 месеца, има нужда от време, за да се промени наобратно. Иначе ще е стрес за организма. Жал ми е за жените, които се напъват да отслабнат скоростно след раждане, за да уйдисат на мъжете си. А тези мъже пък, които настояват това да стане бързо, не са мъже! То не е само до килограми. До хормони е, а те имат нужда от време да се балансират след бременността.

Подкрепям

Че те ще ти трябват тези 5 кила. Чакай да видиш след някой и друг месец, какъв маратон те чака! Мани ги кифльоците, те не са жени в смисъла на думата на жена, секс робини са, тяхното предназначение е друго и никоя с всичкия си не иска да е на тяхно място!