Точно две седмици, след като роди близнаци, бившата половинка на рапъра Криско - Ася Капчикова, реши да покаже на своите последователи в Инастаграм, че почти си е върнала килограмите отпреди бременността. За целта носителката на титлата "Мис Плеймейт 2015" публикува в профила си снимка, позираща пред фотографския обектив по бял бански от две части.

Кадърът предизвика противоречиви реакции в мрежата. Докато някои хора се възхищаваха на фигурата ѝ, други подложиха на съмнение факта, че изображението е актуално.

Вижте снимки >>

Нещо повече, по-наблюдателните забелязаха, че то е минало през обработка с фотошоп, стеснила талията ѝ, чиито следи личат на фона зад нея. Освен това на снимката Ася е с по-къса и светла коса, което допълнително потвърждава теорията на част от потребителите в платформата, че фотосът е направен преди още да забременее.

Спорните коментари накараха Капчикова да заснеме нов кадър, само няколко часа след като качи първия.

"Тъй като предизвиках огромна полемика... това е снимка от преди малко. Забременях 44 кг. Родих с тегло 64 кг. В момента- 2 седмици след раждането, съм 50 кг, без диети, защото кърмя децата си и ще продължа да го правя! Чувствам се прекрасно, а и мисля, че изглеждам така! ENJOY!!! P.S.: Снимката е без фотошоп!", гласи посланието към публикацията ѝ.

В коментарите нейните почитатели я обсипаха с комплименти и я поздравиха за избора да кърми децата си.

"Красота на една млада майка, която се грижи за своите малки бебоци. Знаеш ли? Така с тези колограми си още по - женствена и красива!", пише потребителка.

"Изглеждаш супер, Асе, браво че кърмиш, само една майка, която го е правила знае какви усилия ѝ коства и че има нужда от много повече храна и течности от тези, които не го правят! Не се притеснявай от мнението на хората, радвай се на прекрасните си дечица, защото тези моменти отлитат бързо ,а перфектното тяло после бързо ще си възвърнеш, защото ти си упорита и ще го направиш", допълва друга.

"Няма по-красиво тяло от майчиното, тъй като на практика то пренарежда всички органи, за да създаде нов живот!", казва трета жена.