След Холивуд Мария Бакалова завладя Кан

Актрисата присъства на премиерата филма с нейно участие "Жените наистина плачат"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха.

Като менекенка мисля че няма данни а нещо забравя че е артистка.С обикаляне по тия килими кариера не се прави.Повтаря грешките на Григор.Мисли повече за купона отколкото за.....

Само едно искам да ви кажа: Досега няма човек, който да е постигнал и 1/2 на това, което Бакалова е постигнала, чрез безразборно плюене по форумите, само да си знаете.

те така се опитват да се доближат до нея

Голяма е шматка , но ме кефи.

Коментирайте, бе!

Kenn1111

Да уточним Може да постигне.Но не и като се мота по килимите това едното.Второто миналата година беше най слабата за киноиндустрията и сумати фолми преместиха премиерите си за тази!Затова и изобщо филм като този Борат влезе в номинациите.Иначе щеше да е в класациите за Малинките!

Май забравихте набързо за Нина Добрев. Нина все още е по-успялата от двете - и като известност, и като финанси.

Каквото й да облече, няма как да избяга факта, че си е девойче от комплекс Меден Рудник

Тук из медиите ни я представят като едно от най-актуалните имена в Холивуд, а наскоро четох статия с най-търсените млади актриси от кастинг студиата в момента, нейни наборки като Аня Тейлър-Джой, Флорънс Пю, Емма Корин бяха включени, а нашата звезда я бяха забравили.

Нито Холивуд, нито Кан е завладяла! Просто е една от множеството пеперудки, които пърхат за място под слънцето в тоя мръсен бизнес.

Хайде пак се изхвърляте със заглавия. Защо не написахте нещо и за другите актириси? Те по-малко внимание ли заслужават, нали и те са българки?

Очакваме я да завладее Марс. Както е тръгнала непокорени висини не останаха. Най-красивата. Най-талантливата. Най-моралната. Упс, тъй де. Най-успешната. Покорен съм от интелектуалното и женственото и излъчване. Чаровната и усмивка говори за дълбочината на сензитивната и душа и любовтта и към прожекторите. Камерата я обича. Като фон е идеална.

Точно така, за Мичето или превъзнасяне, или завиждаш!

тези вежди модерни ли са сега само питам за информация

И един мармот завива шоколада....

Завладяла Холивуд, сега и Кан завладяла! Както е тръгнала в близко бъдеще ще завладее и Бургас.

Бакалова ,Божинката и Дришо ,това са титани

Не и завиждам, нямам отношение, просто ми е антипатична. Гледах, признавам само клипа с нейното участие от филма Борат, стана ми неприятно. Ако е нещо да се гордеем на национална основа има няколко имена на българи, които са получавали Оскар. Едното момче беше получил оскар за специални ефекти - симпатичен, перфектно говореше английски, въобще като цяло хубаво впечатление ми направи, лично мнение.

Сега и маникенка ли стана?? - много и рунтави веждите, бе!!

Не разбирам защото е цялото това шумулене около тази особа. Да, взели я във филм, но не е направила някаква потресаваща роля, дето дълго след това да се кефиш. Не разбирам.

Не мога да си обясня защо толкова много ми прилича на Меган Маркъл... горе-долу е симпатична, но защо така й решат веждите? Това някаква нова мода ли е?

Това подобие на рокля + рибарските ботуши е без коментар. Изглежда нелепо. Това не е ли типично облекло за нашите кифли, виждал съм Светла Тъпото с подобен стайлинг.

Виждали сме ги тези завоеватели на Холивуд. Една година ги помнят и след това никой не се сеща за тях.

Съжалявам, че ще нараня на някои хора егото, но по-добре да сме представени от жени като нея, а не като русите златки, николери и подобни ексземемпляри. Тая поне се облича за разлика от някои други

Еврейски филм против Тръмп с българска актриса, която играе девойка с леко поведение. Нека изпълни някоя по-сериозно роля, пък тогава да говорим.

Изчакай. Като я позабравят, ще й се наложи и да се съблича.

пача...

анцугчето е посредствено стилната и "визия" на шундата от кадри в шитнята за борат маменцето и оценила хубава ти е шундата мами и аз с такава те изхраних пазия. как една грозна и бездарна пача се хвали..

Кефи как преди да стане не знаехте коя е и нищо не пишехте за нея, сега все едно ви е първа братовчедка.

беше ме гнус да я гледам в тъпашки филм

Поема ли го отзад?

Най-великите сме.... ако не ни изядат бездомните кучета докато се прибираме.

Български филм е с премиера в Кан, но това въобще не е важното в статията. Цялото внимание пак е към това девойче със смешните вежди, което дори ни е в главната роля. Само тази българка ли сме задължени да покрепяме? Анимационен филм на Лина Калчева също е в селекцията на Кан, но дори едно изречение не се сетихте да напишете за нея. Феновете на Марийка защо не подкрепят така настървено и другите българи творци, които се опитват да постигнат нещо??

Тя вече е продукт. Ще изглежда така, както я направят.

Грозотия.

Няма голяма разлика, хвани едната удари другата.

Пожелавам и успех от сърце,но гледах филма Богат и го намерих за ужасно Тъп.

Пише се мЪнИкенка.

А ти поемаш ли го отзад? Разпран педерас.

Завладяла е тя, стратосферата ... Няма грам харизма, за съжаление

Мрънкате ли, е, овци..

А ти гледа ли филма? Там Мария се съблича ... и се виждат детайли, много е вулгарно.

кога успя и на некое франсе да напрай свирка. оправео момиче браво

Стайлингът на Луи Вютон е потресаващ ...

Брей, туй момиче, бре! Сега каква награда няма да му дадат?

Нина Добрев е в пъти по-добре, нищо че не е в Кан сега.

Дреме й на банковата сметка на Нина, че не е в Кан!

Много хубава естествена визия.

Като й гледам бъдещите продукции не виждам нито блокбъстъри, нито филм на някой голям режисьор. Хайде да не се зажлуждаваме, че е новата Джоди Фостър.