След максимално отлагане: Джин от кей-поп сензацията BTS влезе в казармата (снимки)

Той публикува своя снимка с бръсната глава, като се пошегува, че изглежда по-добре отколкото си е представял

Обратно в новината

Коментари - След максимално отлагане: Джин от кей-поп сензацията BTS влезе в казармата (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се сбогуване със мършавото ти семейство?

Не знаех че пиене може да ходи в казарма, къф е тоя джин и къде е тоника

Леле. 300 военни и полицаи за охрана, а имало ,,десетки,, , колко 20, 40 60 фенове. Много строги тия в Корея

Мяу

Прилича на редник Джейн в азиатски вариант -

боли ме кора

Коя е тая на снимката?

МАЙОРА като млад

Там дали се праскат като в руските казарми?

Във всяка една казарма , затвор или друга затворена система се праскат, кой с коготе или каквото се уреди.

Нито един фен не беше на изпращането, защото той така помоли. Имаше единствено и само журналисти, които отразяваха събитието и всеки един от тях отбеляза как феновете са зачели желанието на артиста. Ако си правите проучванията по-добре, а не преписвате новини отгоре- отгоре и вие може да станете по-добра медия!

Гледам, че корейчетата още ги страхуват с Ковид. Всички са маскирани. Нали уж бяха на световното в Катар. Там по трибуните не видяха ли, че хората могат да живеят и немаскирани?

В Корея и общо взето в тази част на Азиа винаги се е носело маски и дълго преди Ковид. Ама крепостен селянин като теб откъде ще знае такова нещо.

освен заради болести, в Азия последните 20год във всички държави там носят и маски срещу прекомерно замърсен градски въздух. Най-замърсен е в Индия, ама там не носят.

в япония 2019-та., ноември. В метрото имаше хора с маски, и в аптеките се продаваха, вкл'ючителнои за деца с картинки. Там всеки, който е болен, си слага маска в затворено помещение, за да не заразява околните. Имаше едно детенце, пишеше си домашно или нещо такова във влака, с маска и дори с нея като кихаше или искаше да си издуха нослето, се криеше зад тетрадката за да не притеснява околните. манталитет :-)

Тук по Българската територия манталитета е друг . Идват колкото се може по-близо да ти приказват и ако могат да ти кихнат в лицето са на седмото небе от щастие. Ако се разболееш почват да ти разправят , че не са те причината да се заразиш .

Време е да възстановят казармата в България - примерно 1 година, 3 месеца обучение и 9 месеца строителни войски, за нула време ще бъдат построени магистрали, заводи и др. инфраструктурни обекти.

Демек, щото Буци 12 години краде, сега доброволно да се построи всичко, което трябваше да бъде построено, ама с безплатен труд... хахахах Пичага, всички са на Терминал 1

Функционал

Сбогом на мършите.

Преди да пишеш, провери откога се строи магистрала Хемус. Ако ти е трудно да потърсиш, ще ти кажа - от октомври 1974г. И да, още не е построена. Ама само Бойко ли е бил на власт през това време? Или идвате да си правите вятър на устата.

Направо 2 години казарма. И една определена етническа група вместо да живее на помощи, да ходи да чисти боклуци по улиците и пътищата, не да се чуди какво и откъде да открадне, докато забременява Айшето с 5то и слуша Софка.