След новината за Кейт Уилям се появи с Джордж на публично събитие

Двамата подкрепиха любимия отбор на принца в края на миналата седмица

Обратно в новината

Коментари - След новината за Кейт Уилям се появи с Джордж на публично събитие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симпатичен ми е, особено в сравнение с тъпия му брат, бритсовете извадиха огромен късмет, че той е първороден. богат или не, стовариха му се големи неприятности с отвратителния брат, починалата баба, която крепеше семейството, педифила-чичо, болестта на баща му, а сега и тази болест на младата му, хубава и много приятна жена. ясно е, че тронът го чака. ще се качи на трона не като разглезен лигльо, а като човек, който знае, че животът не жали никой...

Толкова я харесвам тази жена, прекрасна е..... красива, умна, възпитана, образована, роди 3 деца и все още е топ тяло. Моля се, да се оправи!

"Уилям е запален футболен фен още от ученическите си години. Той е и президент на Футболната асоциация (ФА)." Вижте хората какви президенти на футбола имат, а ние ... Гонзо.

Безделници

Пожелавам ти точно такъв тип безделник да станеш , да се спукаш от същото безделие като него :) Бас ловя, че на втория месец, ще пропищиш орталъка да те пратят поне в някой кол център да работиш, ако не те искат на къра..Та и Мегънчето си викаше така , ще веее тоалети и ще харчи пари на данъкоплатциеце за бляскави дранкулки, ама нещо избяга при първа възможност

Света за лошата новина. Тая е дала фира:) Ще го влачат и после ще направят едно шоу за гоите. Любовника и знаем, че го свитнаха.

Покай се! Тази жена има 3 деца, дано оздравее по-бързо!