След раздялата с Шакира: Пике се среща с 23-годишна студентка

Клара е изтрила всичките си профили в социалните мрежи, за да не намерят нейна снимка, но в Туитър все още има

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за мен тук е пълно с объркани хора, които издигат в култ секс с 20 годишна- ма хора луди ли сте, на 20 си неориентирана, малка и не знаеш какво правиш. Пикът на жената, за мен, е 36. Ако щете.

Шакира , Шакира , ама и тя хвана баИра...

Друго си е сервитьрка, нали ?

и Шокира-ната да се съблича пред камера, че май друго не ѝ е останало... И после няколко статийки: "Ослепителна на 60!" и тем-подобни, плюс двете котки :)

да хапваш младо агнешко, а не някаква прехвалена дърта овца!

Докато на жените не им светне лампата, че фантазии и реалност са различни неща, ще има оптимистки вярващи, че могат да задържат мъж с 10 години по млад. Сега човекът ще си отебе, може и пак семейство да създаде, за нея рапър с тауси или спортист на всеки месец и 2 котки за постоянно, нищо ново под слънцето...

Ами, да са живи и здрави! Момичето е решило да синуреди живота, ама дали ще стане ... ако не му роди дете до 3-4 години я пиши бегала! Шакира с какъв акълнго изтърва това момче - те си знаят, ама като кръшнеш, и разбереш, че новото е добре познатото старо, а и понякога бледо и доста по-некачествено копие, брзо-бързо се връщаш назад!

Има си пари угажда си

Ей ся ми стана ясно що на колене е моли Шакира да го вземе обратно. Ама пусти кон, не трае: чуждата трева да опита, може пък да е по-зелена...ама надали!

Ти не четеш ли, с 23 годишна е , да не мислиш, че страда

И като е на 23 какво... Леле колко заблудени индивиди от "мъжки" пол има. Знаеш ли колко 23 годишни знам дето не стават за нищо. Нито за легло, нито за маса нито дори за компания. И преди да кажеш, че съм дърта и завиждам....на 27 съм и се чуствам прекрасно в кожата си. За щастие имам и акъл.

Секс машина като Пике не може да се задоволи само с една жена.

Човека ше си отебе сега, както е стоял на сухо от сума ти време.... Кака му не му е пускала напоследък.

"Тази ли е новата ти, за която чух? Да не би да си дрогиран, че я видиш тук? " ;)

Тоя е мноу тъп! Да я беше изчакал да завърши, сега ше тряя да и взима той изпитите.

У Испания какви пиченца има, а той с какви се занимава ... Че и от цела Лат Америка може да си избере и то не курва с джуки. Верно, че е грозник малко, ама пак една от 100 хил. може и да го хареса, а и все пак футболист се бара, известно лице. В същото време всекакви маймуни и дъртаци пляскат млади красиви пичета ...

Жерар Пике грозник? Бий си два шамара да се освестиш!

К'ъв бивш?! Той и настоящ не е бил - нямат брак, само общи деца, така че пито - платено!

Новата е същата като старата само че по млада

Дир-а, кви са тия заглавия тип Златка? Ай малко по-сериозно. Иначе новата изглежда като старата, само дето е 12 класи по-надолу. Вероятно обаче го засмуква божествено.

И има време да стои при него в Барселона ;-)

Такъв е кръговратът на живота. Студентката е 12 години по-млада от Пике, и в същото време е 22 години по-млада от Шакира.

И по-грозна

е ненормален

Защо?

Па то новата е като старата. Ама по-нова. Иначе браво де.

И по грозничка.

Ужасно е грозна, особено по бански. А 50 годишната Шакира е мечта за всеки гларус.

Таз е от нашта маала.

Можеш ли да схванеш колко са успели и двамата, независимо заедно или разведени? И новата му. Друг свят, бейби, в паралелна за теб вселена. Не можеш дори да си я представиш. Стой си в обора.

Туй ку..ве е почти четвърт век по-младо от Шакира, но не може да се сравнява с нея... Но оня другарин фитболярин явно отегчен от това, че има най-доброто от най-доброто ще я понапомпа докато не замязи на раздрана чанта и после ще я изрита и ще продължи на надуваеми кукли... Класата и чара и на Шакира няма как да докара с новото, тъпунгера...

А бе ти я гледаш на клиповете Шакира усмихната,убава....ама като жена може да е някоя уруспия и Пикето да е пропищял от нея.

"aма като жена може да е някоя уруспия и Пикето да е пропищял от нея" E ти Шакира още малко я изкара Мария Захарова айде посмали малко

С това дънково костюмче, както се е барнал,Пике-то не мож го позна, ва

щото не е Пикето, ва. Това е Ник Джонас

Ето так се степенуват:: ТЪП( Хамалин), по- ТЪП( Боксьор), Най- ТЪП ( ФУТБОЛИСТ).. НЕ се занимавай с футболисти.... Българската Армия , Васил Левски , Христо Ботев и са убивали такива Предатели като Наско Сираков, Мъъри Стоилов, Гриша Ганчев, Боби Михайлов, Лечков, Домусчев от Лудогорец и всякакви негри- маймуни и са ползвали парите им за Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО..

или вижте Пикето на новата:)

Нищо особено не е.

Че тя новата е като лошо копие на старата. Като е искал още от същото - Шакира изглежда по-добре. Ама какво да очакваш от задръстените звезди на Пеп Гуардиола

Все тая каква е? Важни са ТРИ неща В СТАТИЯТА! НОВА! СТУДЕНТКА! МЛАДА!

Го наместих в другия крачол...

Тъкмо се чудех какво става с тези хора,защо не ни уведомявате още по-навреме ?!

Студентката си била изтрила всички снимки и профили....че толкова ли е трудно да я издебнат папараците и да и направят ново портфолио,да не би двамата с Пика да са станали отшелници на необитаем остров,хах

Студентка, бате! Може да е грозна и тъпа, но е младааа!