17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти нито едното нито другото можеш да правиш така че....SHUT THE FUCK UP

Девойката има природна интелигентност, но оттам нататък е пълен провал и разочарование! Поведението и е на парцалеса. Бих се срамувала, ако дъщеря ми демострира подобно поведение...

Правилно, нито едното, нито другото ми е работа. А ти тази ли си, или си случаен simp?

Тъпо и изискващо, това е Даянчето! Позорно представяне!

Като представител на зодия лъв, Даяна е егоцентрична и от това следва да е и тъпа. Рядко срещани тъпачки са лъвиците.

Даяна разби семейството на Данчо, той също участва в това активно. После разби сърцето на Данчо, като се хвърли в обятията на Петър, който също участва в това. Накрая разби сърцето на Петър, а тя бе изхвърлена от Данчо от фермата. Всеки получи каквото си е заслужил. Всичко това беше противно за гледане, но опосумите си мислеха, че е забавно. Тая се орезили, Данчо се орезили, а Петър да спре да говори за чест, защото човек с чест не дърпа жената, по която два месеца друг припада.

Че в България основно се излъчват предавания от този жанр с песни , танци, или готварство. Докато в Западна Европа основно са застъпени игри тип quiz от които може да се научи много. Хммм...защо ли е така може всеки да си отговори

Спорно е дали има повече знания от Надя. Има по-дълги крайници и натискаше бутона първа. А и Надя не изглеждаше да си дава много много зор в игрите за 1, 2 и 3 точки

Даяна е свободна и може да си прави каквото пожелае! А че йорданчо е боклук, това е друга работа! Надежда пък е мизерна и гнусна твар. Ако искаше наистина да купи ковиоз, щеше да знае поне цената му. Щом е толкова важно за нея може да изтегли кредит и да го купи, ама на думи всички са велики!

Дая общата загибу интригантката Надя

Епохална новина, която ще кънти от урва на урва и от век на век!

няма такава пача

С песните и танците се предполага, че хората разпускат. А и никога не е лошо да се поглезиш с разнообразна храна или нови вкусове. Докато енциклопедичните знания от куизовете.. са или за куизовете или да се фукаш какви безполезни факти знаеш...

Браво на Даяна! Страхотна памет! Никой от пишещите тук хейтъри не може да направи това. Тя е свободна жена и може да се гушка с когото си иска,а не като вас,нещастници ,които се чудите как да се оттъркате в комшийката в асансьора.

колко мазга и лигня изтече не е истина

Защо си пишеш сама поздравителни коментари бе, Дидке? Ако беше умна, нямаше да драпаш за награда от риалити. Фенотипът ти пък е малко на кюнец, така че освен чикибойци, други кандидати няма да наредиш...къде си тръгнала изобщо? Хвани си сериозна работа. Еманципирани времена са.

незабавно изхвърли бабешката сива шапка!

Тук виждам само коментари на някакви жалки селски душички. Ще си ебете дебелите крави на село и ще праскате чикии на снимката на Дая. Ето това сте - средно статистическите имбецили.

А ти като си градски елит над средностатистическото, защо дъщеря ти Дидка не става за нищо и участва в риалитита? Нал' е образована, що не станА софийски предприемач?

Даяна влезе като обвързана жена и след цялата помия, която сътвори, все още се надяваше приятелят и отвън да я чака! Сама си го каза! Тая е тотална тъпа фльорца!

Проблемът и е под шапката.

С поведението си Даяна ми беше доста неприятна. В сравнение със змията Надя обаче започна да ми изглежда като някакво невинно детенце. И освен това Даяна се открои с интелекта си... или поне с удивителната си памет. А Надя освен с подмолните си ходове, с нищо друго не блесна.

Памет и интелект са две различни неща. Поведението и беше като на разгонена пуберка. Кукичка за наивници... Жалко за Данчо- пилее чувства и затова е манипулиран от нея. Тя го използва като торбичка на кенгуру.

Щот така иска!

Слущай сега аз пък какво ще ти кажа....Йрдан сам си разби севейството.Не му е Дая виновно,защото това момче така е оставило първата си жена-заради Камелия. И ми се струва,че той е толкова нестабилен и не знае кокво иска.Един чавек,който поставя собствените си интереси пред тези на сетето си,не става!

Аз се чудя едно нещо... Миналата година във фермата,едната от участничките заряза мъжа си в ефир,заради афера с Митко Калйджиив,но никой не го обвинява ,че е развалил семейството и.Даже се изявява като телевизионна звезда....А сего голям рев срещу Дая.Как все жените такива и онакива,пък мъжете нивга не са? Йрдан сам си е виновин,той и се навря

Дайчето си е разпоретина..за друго не става

Да,прави си. Данчо е пълен глупак и излага всички мъже. Габровски пИд@л. Това обаче не пречи тази въшла да е абсолютен парцал. По детски наивна и глупава. А иначе самочувствието е до небето. Станала на 30 години почти и още търси одобрението на баща си. Зле възпитана. Ще я чукат и захвърлят 10-15 години и ще стане ,като Ванчето. Сама и досадна.

Проблемът тук е, че тя го подведе много. А после му каза "Ами.стой сега настрана, защото искам с Петър да видя как ще станат нещата". Супер нагла. А Йордан също сам си е виновен, че.пак се върна при нея- а тя няма морална стойност. Жалко за красотата й..

Даяна е потребител-нагаждач. Отива при този, който я иска повече в момента, може да даде повече в момента и изглежда по-добре. Като употреби или нея я употребят, ще се върне или минава на следващия. Много комплекси и нищожен вътрешен свят. Да си опича акъла, че нищо хубаво не я чака в този живот с тази си нагласа.

Даяна неможе да бъде винена за разбиването на семейството на Данчо. Вината си е изцяло негова , ако изобщо има вина в това да прекъснеш една връзка от която не си щастлив. Но хората обвиняват Даяна заради поведението и , което и според мен е поведение на пачавра. Данчо също се държи като пачавра , но до известна степен го оправдавам , понеже не е върху себе си.

Шоу за лапни шарани!Любимата сапунка на баба ми! Актрисата изигра добре ролята в спектакъла си,режисьорите са доволни от програмирани влюбвания,разлюбвания,триъгълници,изневери и т.н. Банковата сметка на Иван и Андрей набъбва от простия материал.

Баце тоз скелет кво да шляпам на него. Тая става само за хороркор . Нито е толкова красива, да не говорим ,че хич не е умна. Да ходи в Щатите и да продължава да танцува на пилон. За друго не става. Виж майка и бих я издънил в шоколада...

И за капак го обвини че я е предал. Боже господи, жива да не бях.тва жените са странно нещо.

+1 Самата истина

Дайчето изглежда интелигентна и зряла , но емоционалното и поведение е на около 16 години. Евала на Петър че въпреки красотата и я прочете и оцени вярно.

Освен това Даяна и Данчо бяха идеална двойка. Имаха доста близки интереси и характери. Петър е съвсем различен и изобщо не е подходящ за Даяна. Вечатлен че самия той самия го видя това , като каза че Данчо и Даяна са много по добра двойка. Не харесвам Петър изобщо , но немогат да отрека че наистина има известна мъдрост.

Даяна е в дреха на модна къща " Дафне "на снимката .Прекрасно изглежда!

Това момиче е толкова зле и толкова назряла, колкото беше във филма ,,Скъпи наследници " Мрънкаше, говори си под носа. Мисля си ,че бърка живота с някоя роля. Хубава е ,ама чак ослепителна -не

Много е сладка как остави Данчо с барани яйца и после го обвини че я е предал. Накрая пък беше много разочарована че след като 2месеца се натиска във фермата, приятеля и не и викал бебко. А той е 23 годишен....Просто има едно несъответствие във външността и на жена и същността и на дете.

Даяна, интелигентно ,умно момиче,а Надка е дребна, злобна душица.

Подкрепям. Единствено жена овен е по голямо зло. Тя е чисто зло.

Хайде следващия напуснал Фермата да е ДанЮ Инфантила.

Пу..да та е.а в малоумния.Майка ти сигурно цял живот са я дънили в шоколада.Та и ти за тва..

Ама тва е няква скрита реклама на нес кафе

Гледам само интелектуалното предаване Последният печели по БНТ с Орлин Горанов всеки делничен ден, много има какво да се научи там, незнам как ги гледате тези нагласени бози и сапунки

Ама тоз Мартин ги разцепи. тоа е някъв илюминат

Иван и Андрей със стоте хиляди да купят кувьози за недоносени дечица.Никой от участниците в този сезон не ги заслужава.

Мартин е просто удоволствие да гледаш интелекта му и каква памет има, просто невероятен, даье изумява, дано не го победят скоро да го гледаме още

Какво и да кажете негативно за Даяна, едно е вярно - тя е млада, хубава, интелигентна, като всяка ухажвана жена, често капризна и объркана. За първи път гледам Фермата този сезон и то само заради нея! Нито веднъж не я видях да вика арогантно или да се кара невъздържано с някой. Каквато и да е, тя е доста емоционално интелигентна!