Дара Екимова направи ремикс на песен на Сленг

Ива Екимова и дъщеря й Дара дадоха интервю по повод 7-ата годишнина от гибелта на съпруга й - вокалиста на Сленг - Дими.

Обратно в новината

Коментари - Дара Екимова направи ремикс на песен на Сленг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ива трябва да пощади дъщеря си, ако има сърце и да я насочи към нещо стойностно.

Дано научи чужди езици и завърши висше образование, защото като певица не виждам как ще се осъществи. Няма чист, нито ясен глас, далеч е от дете - камбана, а ние това търсим. Участник, който да замени Крисия и дори да се представи по-добре - трудна работа!

гоУема скумрия е тая Ива, на детето са подбрали кофти стимка, на която наистина изглежда на 25 години, а дали може да пее е тема на друг разговор

Дотегна ми да чета за майката в публичното пространство, а сега и за детенцето. Аман от псевдо "звездни" кифли. То няма край от роднинската наша телевизия. Какво като е нечия дъщеря,всяко дете е нечие и какво от това? Липсва излъчване и визия на младо момиче. Жалко.

Гледах им интервюто. Ива казва - Не искам да и казвам какво да прави. Сама да избере... Само искам да има висше образование и да знае езици...:DD

Много ехо, много ефекти, детето е много малко да изрази чувствата в тази песен. Кофти избор. Както и да е, вече ни подготвят за поредната "звезда".

Добре де, всичко хубаво дотук, ама като толкова иска да пее защо трябва да е става с песни на баща й?! Това е тъпо! А до колко може да пее.. друга тема!

Детето е готино, но ако вляза в това студио, където го е записала това парче, и аз мога да го докарам... Мило дете, изживей си детството си и се радвай, бягай от светлините на прожекторите

Дара искам да ми го бара.....

Сега ще ни го пробутват и това още от малко, грозно и не може да пее. Обаче Дими беше готин пич, жалко че си отиде млад.

МНОГО БОЛКА И МНОГО ОБИЧ ИМА В ПЕСЕНТА !СЪЖАЛЯВАМ ДАРА!

Веселата вдовичка пак се е изказала неподготвена - какъв късмет, ако човекът до теб загине нелепо.

Първата снимка е крайно неподходяща за 13-годишно дете.

За 3ти път ще напиша ( за да го махнете отново), че цензурата в дир-а е смешна на фона на полуголите женски тела от рекламите в сайта.

Не бях чувал за нея преди да почине Дими.То не бяха партита след това, не беше чудо.Веселата вдовица.Ако не беше починал щеше сега да е разведена в 8 глуха.Глупачка.

Съзряла е вече, може да си прави ремикси, скречове.. там каквото и харесва.

Момичето пее добре и ремикса става. Само да не се цупи като кифла

алооо Дир-а, къде видяхте цинизъм в думата муцка...

Жени и момичета, ще си направите голяма услуга, ако не си избутвате напред така устите. Много е смешно и тъпо.

haha казват му duckface в превод патешка уста, популярна гримаса във виртуалното пространство на всички кифли ,търсещи внимание.

ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН! А за изпълнението на песента, добро е.

Боже мили! Как е възможно тая женица цЕл живот да прави "кариера" благодарение на мъжа си самоубиец. Няма новина, свързана с нея, в която тая да не каже как трагично е загинал мъжа, все едно на война е бил. А се самоуби по изключително тъп начин. А сега и отрочето им се хвали с това? Баси! Тия хора от коя планета са?

СТИГА ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!ДЕТЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО!!!!!!!БИЛО Е САМО НА 7 ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!

КВО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ,ТОВА ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА 13-14 ГОДИШНО МОМИЧЕ ИЛИ ПО СКОРО НА К....

Ремиксът е пълна катастрофа...жалко за хубавата песен. Още едно бездарно детенце на "VIP" - ове ще бъде пробутвано в музикалното и медийното пространство благодарение на родителите си, при положение, че няма нито талант, нито визия. Жалко за наистина талантливите деца, които няма кой да ги лансира.

Не напразно и лепнаха на тая Ива веселата вдовица,щом казва че сега е жена с късмет.

да, какъв късмет е да загине мъжът ти, ма продължава напред жената

Мъжът и се самоуби. А тая какво точно продължава? Да опява наляво и надясно "мъжът ми умря дайте ми пари". Това ли те възхищава?

Трудно ще му е на това момиче със скромна, поне засега, външност на фона на ефектната му майка, в случай че то и/или майката държат непременно да стане публично известно. Явно засега няма какво друго да се използва за пръв напън, освен да се експлоатира всеизвестната песен на бащата.

да са живи и здрави и да не ни занимават със себе си, тъй щото не се нищо съществено

Наследила била талант и чар. И скромност, явно.

тия тъпи селфита са отвратия пълна

Аман от чуздици "Селфи" -автопортретна сника или самоснимка -Егати чуждопоклонничеството

Драснипалниклечица, а? Иначе и аз в повечето случаи мисля като теб.

"Автопортретна" е една изконно българска дума според теб, явно. Освен това се пише "чуЖдица". На мен думата "селфи" ми е симпатична и няма с какво друго подходящо да се замени, без да е тъпо.

тия кифли реклама си правят.

Колко дебелокожа трябва да е тази Ива Акимова, за да заяви, че е "жена с късмет", именно в такова интервю, което е по повод годишнина от смъртта на съпруга й?!

Или откровено глупава - просто е забравила, че бащата на детето й загина в катастрофа, иначе си е с късмет!

Ако ми позволите малко черен хумор ..ми жената може точно в това да си вижда късмета бре

Браво, умеят да извличат полза от ситуацията.

Не е лошо, че посредствени хорица търсят поле за изява в медиите, след като не могат да привлекат вниманието им с нещо стойностно. Лошото е, че медиите им дават това поле на изява. Явно просто няма стойностни хора и събития, които да заслужават обществения и медиен интерес. Това даже не е само лошо, то е жалко!

ми тя всъщност какво е наследила от тези родители от които чак толкова няма какво да се наследява!!! горкото момиче кой го лъже че е талантливо и кой го лъже че майка му е за наследяване!!!

Тия ще печелят цял живот от славата на Дими. Щом Ива се има за жена с късмет, тежко му на Петрозар.

О Т В Р А Т

В ден на траур и помен е редно да има смирение и почит към починалия, а не песни и веселби, интервюта и позиране. Бог да го прости Дими, заслужаваше нещо по-добро!

Ужас! Не ни стига Ива, ами сега и Дара.... Това, медийното присъствие, се предава по наследство, май.

На веселата вдовица дъщеря й само прее...цаква хубавата песен.

На муцка го е докарала. Сега остава да си намери и един Мечо и е готова.

направила джуките като чалгаджийска кифла. Какво да очакваш с такава майка!

А колко е пораснала и каква хубава жена е станала дъщерята на Дими. Хубаво е, че пее браво!

На 14 г.?

Тя ако беше от малцинството вече щеше да има второ дете ...

А бе, зор ще го направят певица това дете... Не че не може да пее, може сигурно, но музикалният пазар у нас се свежда до участия. Именно от участия идват приходите на певците ни... Няма албуми, дори Пайнер прави по един концерт годишно... Ако има талант да пише песни ще е по-добре, мисля че това ни е проблема... иначе гласове си имаме...

Дарче, остави на хората да преценят дали имаш талант и чар, а и за визия също. Дими, какъвто и да е да почива в мир.