17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е истински мъжага, не като сегашните джендъри и гейчета

slaveina

Страхотен актьор. Повечето му роли са перфектни.

Услужливо сте пропуснали критиките му към еврейското лоби в САЩ, след което беше оплют и низвергнат от медийната машина, използвайки аферата му с Роксана.

Тоя филм - Смело сърце е ВРЕДЕН за Великобритания... Така САЩ, настройват тия в Великобритания да се бият едни срещи други- англичани срещу шотландци.. Все едно някой да настройва Софиянци срещу Пловдивчани в България. В САЩ, правят всякакви Идиотски филми....

мдааа, явно за историята като наука не сме чували.

Неграмотно написана статия и снимки с текстове без връзка помежду си

С една дума ВЕЛИК.

Mad Max I , II - това са филмите които го вдигнаха до небесата. А по това време той даже не е имал книжка за управление на МПС. Да е жив и здрав, филмите с него са силни, не бозави като сегашните артисти и млади "таланти". Айде с здравеи за много години на всички.

Разкажете историята цялата, щом истина ще говорите. Разкажете, че съпругата поиска развод заради връзката му с една до момента никому позната рускиня, която успя да забременее и го осъди на чудовищна издръжка. От тогава и кариерата на Гибсън тръгна надолу, а за своите 65 е много състарен. Тепърва щял да прави продължение на Смъртоносно оръжие, че то сърцето му няма да издържи и на една сцена. Толкова няма пари вече, че е готов да развали това, което сътвори на младини. Да се откажеш от децата си и от съпругата, която е била с теб от бедните ти млади години и ти е родила 7 деца - деградацията е неизбежна.

Мел Гибсън има перфектно симетрично лице и тези различни по цвят косми по него го състаряват.Има страхотни сини очи и усмивка. Новите зъби са ослепително бели и тази белота стои неестествено и натрапчиво. Въпреки всичко остарява красиво.,,Страстите Христови,, само показват как твърде многото любов убива.Бог е позволил да убият единствения му син- а синът от любов към отца си е позволил да се случи.

Единственото с което си прилича с българските си колеги е алкохола,но за жалост останалото е разлика.

Повечето велики хора са пили или пият. Проблемът е в това,че повечето пиещи не стават велики.

Съчетанието актьор,режисьор,мъжага не се среща никъде по света. И като добавим,че човека вярва в Бога,а не както повечето в Хуйливуд в другия?

Пак правиш кавали.

МЕЛ ГИБСЪН Е ЛУД ЗА 100 ПЪЛЕН " ИЗРОД" ,НЯМА ПРОПУСК, РОЛИТЕ ИЗИГРАНИ ОТ НЕГО МУ ПОДХОЖДАТ ПЕРФЕКТНО. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ.

ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО МНЕНИЕТО НА ЛЛЛ, АПОКАЛИПТО Е СТРАХОТЕН РЕЖИСИРАН ФИЛМ.

А пък на мен ми се струва, че в "Отплата" е 100% себе си и му отива най-много това амплоа!!!!! Симпатяга е, де да беше малко по-височък, и не на 61, а на 161 щяха да го търсят колежките да забащеят и замамеят от него.....ха-ха-ха. Такива велики единици като него, Пачино, Де Ниро, Хопкинс си отиват...Но за сметка на това се нароиха купища млади дрисльовци и сополанковци с претенции след пет-шест боклука и екранни бози.....И ще ни оставят това да гледаме в идните две-три десетилетия. Само нежни раними герои и разгонени малки парцалеси...... И като се даде тон и старт на тази вълна, тя се разлива чак до края на света, след което и на Балканите, ха-ха-ха!

Де Ниро много деградира напоследък...

Ххора,работили с него перз 90-те,казват,че от всички роли до сега Мел Най Си Е Мел в Смъртоносно 4.Лафове и мръсни вицове денонощно.

На мен лично, друг един негов филм доста ми допадна - Апокалипто. Страхотна ружисура.

"Hacksaw Ridge" е филмът му.

Един от последните велики не евреин.Вече велике обикновени няма да има.Звучи ли ви добре.

Чифутите го намразиха много след филма му за Христос!

Всяка година той превежда милиони левове...

Един от най-талантливите режисьори за мен /като актьор имам други фаворити/. Класическа жертва на класическа златотърсачка и като цяло всяка жена, с която е бил, е успяла да му отмъкне каквото е могла. Тъжната картина на човека с пари, край който всички си правят сметки.

С жената, от която има седем деца е бил женен ппвече от 25 години, от времето преди да "захлеби". Факт е, че е бил алкохолик, имаше и много слухове за афери. Не е бил лек характер изобщо. В крайна сметка жената не е издържала и изобщо не може да бъде обвинена в златотърсачество. Виж следващите вече...

Това с "милионите левове", които раздавал, е култово! В България обичаме долари, защо пък в САЩ да не обичат левове...

КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ-ВЕЛИКАН!!!!ТОВА ДА НЕ Е ДЖАРО, ХО,ХО.....

Неразказаната истина за Мел Гибсън е че предаде Христа и унизително клекна на евреите като се отказа от всичко в което вярваше и което изказа в култовия си филм Страстите Христови! В еврейският Холивуд не са позволени филми в които евреите са лошите.

повече инфо?

Клекна е силно казано,но има истина.С филма "Hacksaw Ridge" - "Възражение по съвест" от 2016 пак се върна в Холивуд след повече от 10 г. изолция.Имаше други филми през това време,но те бяха от НЕЗАВИСИМИ компании и финансирани изцяло или частично от Мел самия!

никога няма да му прости за "Страстите Христови".