3 шеги с деца на 1 април, които ще ви разсмеят до сълзи

Честит Ден на шегата от FabMama, която представя най-любимите си детски закачки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз бих ти намазал филиите...

Нелепо...

Средната възраст в село Шума е 74. И освен крайно бедни там други не живеят... Тоест ЦЦ е направил дом за възрастни хора... Това даже на 1 април няма кой да го повярва! :( Виж, ако кажеш, че е купил селото и в момента изселва хората оттам, защото ще строи магистрала до Годеч, за да може ББ да ѝ резне лентичката предизборно....

На всяка цена хумор не става, а и децата не умеят да лъжат. Госпожата много иска да отбележи денят на шегата, но ...

Четвъртата шега са веждите на ФАП-мамчето - някой й е казал, че са невероятни.

За тези, които поне малко разбират от маркетинг е пределно ясно, че всичко опира до реклама на паста за зъби “Бочко”.. нали не си мислите, че кулминационния кадър в края на клипа с пастата е случаен?

Ми не се смях до сълзи. Тъпи са и шегите на госпожата.

То ако почваш статия с това че като разказваш виц никой не разбира кога му е края по-добре да не сядаш да пишеш такава за 1 април и как правиш плоски шеги с децата. Явно трябва да се пълни с талаш. Остава да пуснат и някоя статия за баджанаците дон Божини и сина на тупето.

Даааа, много вече станаха хората с липса на чувството за хумор. И вицове, както едно време няма. И смях няма. Всеки се намръщил и се чуди каква неприятност да погоди на ближния си или каква му готвят на него, я колеги, я съседи, я правителство... Хора, нация която не се смее е обречена! Смейте се, шегувайте се, разказвайте вицове! Бъдете щастливи!

Четейки постовете, стигам до извода, че трябва да се отслужи панахида на хумор в България.

Ау, ти знаеш ли че имаш страшни очи!

Ох, издържах до появата на сладкото синеоко момиченце. За повече - неам нерви.

Абе, къде е Чеки Джиев?

Ами не не се смях

Ама с тази снимка не събрах смелост да "цъкна" клипчето...

Кога станахте такива? Като бях дете си спомням много усмихнати, весели лица, сега и в реалния свят и тук в коментарите откривам само негативизъм и недоволстство, по всичко плюете и дори в ден като днешния,в който се празнува хумора и смеха, вие пак не успявате да намерите смисъл... Жалко, никое зло, което ни се случва не ни оправдава да се оставим да бъдем пречупени така...

Винаги нацията ни е била такава, просто преди нямаше интернет, в който анонимно да си плюеш и мразиш, а това се случваше в къщи пред семейството, пред приятелите, съседите и другарчетата по чашка в кварталната кръчма. Пак се злословеше, завиждаше и клюкареше, ама някак си на местно, квартално ниво. Сега вече може и по Елтън Джон да си плюеш, и по политиците, абе по всички общо взето :)

Жалко за децата, дето тази "грижовна" майка храни на закуска с оризови сухари и някакви бисквитки. Те не от хубаво се опитват тези безвкусните оризови сухари да ги овкусят с кетчуп.