Тази снимка спечели конкурса „Златна есен“

Журито определи победителя в конкурса за снимки „Златна есен“. Победителят получава ваучер за покупки на стойност 250 лв. от SportDepot.

Обратно в новината

Коментари - Тази снимка спечели конкурса „Златна есен“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това катеричката на Ваня Червенкова ли е?

простотия

много е сладка

Честно ви казвам, всичките превъзнесени и прекрасни коментари дотук като че един човек ги е писал! Снимката е сладка, хубава, професионална, но при онези стотици снимки да изберете тази, а да не говорим за номинираните 20, просто не ми се връзва!

Поздравявам майстора на тази прекрасна снимка ! Браво ! А журито е избрало наистина снимката, която заслужава наградата !!!

Когато гледам Природата вярата ми в Бог се засилва. Той е най-великият творец!

Прекрасна е :)

Дайте линк да си ги свалим за десктоп.

delly

Здравейте, http://gallery.dir.bg/winners_3.php?id=6.

Благодарности. Ще ти викна едно довечера. D

А случайно да си искал/а разрешение от собствениците на снимките да си ги слагаш на десктопа???

Снимката победител ми харесва. Поздравления! А от повечето снимки се вижда, че есента освен дъждовна наистина е и много красива.

Коя ли катеричка ще спечели конкурса за снимка "незабравима сватба"?

Хахаха! Може да е някой язовец там! :)

Заслужена победа! Фотографът е уловил една невинна волна душичка, която внася толкова топлина в сърцата ни, освен есенно, снимката ми действа и Коледно: )

Избраната за победител снимка наистина впечатлява и очарова с непринудеността на запечатаният с фотоапарата момент. Създава у зрителя истинско есенно настроение. Браво както на фотографът, изпратил снимката, така и на редакционният колектив на дир.бг за заслужената награда. Останалите снимки в топ 20 също са много красиви, както и повечето от останалите участващи в конкурса. Единствено жалко, че тази година есента беше твърде кратка - едва има-няма два месеца.

Браво! Толкова са малко хубавите и позитивни неща в днешно време, че тези снимки са глътка свеж въздух на фона на цялата мръсотия. И наистина сте избрали двете най-хубави снимки.

Браво, заслужено е!

Сладка снимчица:) На мен лично по-силно впечатление ми направи фотосът с дървото - като излязъл от света на "Властелинът на пръстените".

Хубави снимки, особено тези снимани в гората.

Много свежо, има някакво особено настроение, доста снимки ми "грабнаха погледа". Относно сватбите - видях повече чалгарщина, която трябва да изглежда като непринуденост и естествено поведение и в повечето от снимките наистина е така. Единици са фотосите, в които се наблюдава стил, изисканост и елегантност. Каквото и да изберете, ще има разделение на мненията на два полюса.

Браво страхотна снимка!

Браво, хубава есенна приказка :)