Содата за хляб потиска възпаленията

Този продукт увеличава количеството противовъзпалителни клетки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, нали на онзи итал. лекар, дето лекуваше успешно рак със сода за хляба му отнеха дорторския лиценз, тай май и го съдиха! Абе, тва ам. учени нямат никакво напрежение да откриват топлата вода!

Д-р Тулио Симончини ...

Да бе, и аз помня как опровергаваха, че содата имала антиракови свойства, като при това обявиха, че употребата е вредна. Вече не знаем на кого да вярваме. Освен ако тази новина е от старите, преди опровержението...Явно трябва да се търси повече инфо.

А може би някой не иска рака да се лекува толкова лесно и... евтино...

Прочете Димков как препоръчва да се пие содата, всеки ден сутрин на гладно в преварена вода

Ако се засилите да пиете сода, не е лошо първо да я "гасите" с малко количество вряла вода, и едва след като изстине да разреждате с минерална..

Не баш тъй.