Коментари - Софи се изнесе, децата на Трюдо остават при него | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при него. Ясно!

Този е най големият боклук, мошеник и лъжец управлявал Канада. Той би казал и излъгал за всичко само да задържи властта. Нашият Киро канадеца му е точно копие, както и повечето от П.П. и Д.Б.

твоят идеал за лидер е Пyтuн! Пример за целият свят и гордост за всеки московит!

С твърд и дебел пур е шляпкано лицето и д.упето. Затова иска да се развежда. Харесало му е мъж да му диша във врата и да го прониква.

Това придава друг смисъл на думата проникновение.

Двамата живели щастливо заедно цееели 18 години. После се появил Макрон ...

Ааа нйе бе, он че си оножда млади путлета у дупето а она че си тръка дома сама пражолата, и че трапи ама друг пат, сигурно трима негари са и пунили хралупи те за оспокоенийе Ама оно сите политици са извратеняци и шибаняци, кочо да им го тури!

Няма да е путлета обаче!

Якичка англосаксонска. Бицепсите респектират. Но и той си е пухкаво мече. Банална история, като на всеки втори на улицата. Интересни са ми тези "лидери". Те семействата си не могат да закрепят, нации ще водят... Смешно е това.

Разправят с макрон се шие

Какво ни занимавате с този мазен пуяк, хванала го е някоя стажантка и той понеже е празноглав си е помислил, че е много убав, жена му е щастливка, че се е отървала от това дебелогъзото.

Хубава секси путка, която иска непрекъснато помпане, което Джъстин не може да предложи.

тая повлекана докато се рпавеше на феминистка и дърдореше глупости по тв, мъжът и е намерил заместничка. някоя по-млада, по-малко километраж и с шлюз от който не са изстреляни три торпеда. та така дами, докато гледате сексът и градът и си мечтаете за кари брадшоу, мъжете ви си търсят други. които мога и намират.

Абе те жените повече иэневеряват дори от мъжете, эатова хората масово психиясват и остават сами, всеки гледа да е.е и дотам, нишо сериоэно.

Баси, тая кака се помпа яко, гледам на зуката снимка братле кви бицаги е отпрала, не е истина, тая ако му шибне един на тоя родител 1 и ше го нокаутира, честно

Тия по семейно си ходят с маски? Егати ковидарите долнопробни, че и децата замаскирали!

Не знам дали знаеш, че над 90% от канадците от 0 до 100 години бяха ваксинирани лееееко доброзорно. Процентът на смъртно уплашени те е много голям. Доста хора са с повече от 6 ваксини. Да не говорим, че носенето на маски и непрекъснатото мазане с дезинфектант е доста разпространено все още.

Много му е малко пилето..

Може да се е влюбила в Путин . Напоследък за жените на запад е модерно .

Ей най-после ще може да се омъжи по любов нашия херой...

Нищо неочаквано. Обикновено жената взема къщата и децата остават при нея, а мъжът се изнася. И тук е станало така.

AMA DA ZNAETE "MAZA" I ZA KOJ SCHTE SE OMAZI.....NAGRADA 50$...HA HA HA!

Не е и нужно. Има вакЦини - за всички без изключение! Така че няма как да се гледа по телевизията - всеки ще си го гледа и преживява вкъщи по един или друг начин. И по телевизията нищо няма да се казва. Всички ще се разболяват и умират от случайни, нямащи нищо общо с ваксването, болести. За съжаление! Сега чакаме Бил Кил да излезе по ТЕД и да ни предскаже следващата пандемия, за която даже вече можем и предварително да се ваксаме. Скоро ще стане задължително предварителното ваксване с топли топли ваксини, току-що опечени специално за нас и закупени с любезното съдействие на уруспията за скромните няколо десетки милиарда евро.

Тепърва ще бере плодовете на микса между либерастията и монархозависимостта на масите. Ще е невероятно. Средновековието ще ни се види като приказка.

праз! Въобще не мога тях да ги мисля!

"В мемоарите си Джъстин говори за мъката от разведените родители, което според него го е оставило с "усещане за ниска самооценка"." А сега не мисли ли за своите деца, оставил ги без майка? Явно е взел пример от баща си, от Безос, ... ПЕДАЛ!!!###

Фидел Кастро е баща му, вижте приликата на млади години на Кастро и на жъстин. Прочетете, гледайте публикации по канадски вестници от онова време. Влезте в канадски сайтове, Има, не е скрито

Фидел е "опънал", ама и доста други са я "опъвали", та не се знае...

монархозависимите зоват пачата софи н а малко име сякаш им е служителка а кърлежа с фамилия защо бе дирлайнари това с монаркокърлежите ви е карма и свидна горест!??

Деца

Така и канадката на Киро тъпото ще се изнесе и ще остави на Лена да му гледа децата

- пари има - едва ли е бита и стригана от мъжа си - има си резиденцийка да отседне - децата си ще вижда от време на време, а те дори ще я разпознават коя е Какво повече да искаш?? Бих казал - оставете я сега на мира и не ни занимавайте с публичния личен живот на посредствени политици!

"В мемоарите си Джъстин говори за мъката от разведените родители, което според него го е оставило с "усещане за ниска самооценка"." А сега не мисли ли за своите деца, оставил ги без майка? Явно е взел пример от баща си, от Безос, ... ПЕДАЛ!!!###

Толкова години да живее с такъв скапаняк...

Богаташкото Лай…о семейство не може да гледа, тръгнал цяла държава . Либерали и Демократи са новата комунистическа зараза………..до крак!!!!

Замесен е в педофилски скандал !

да се омъжва пък тя.

Боклуциии, боклуци!

тая сега без деца ще скъса синджира и ще пръсне баровете

брат! Живее им се!

Спецов харесва това и се радва на отворилата се възможност.

Живея 20 години в Канада. По смешен премиер не е имало. Имахме си Стивън Харпър и се набутахме с това педалче.

Ей да си прибираш веднага това недоразумение Киро Тъпото, че по-тъп премиер от него не сме имали ? Оня ден оглави протест срещу себе си

Я стига бе, не ни стига нашия Трюфо, ами и вашето Коте да прибираме. Избрахте си го, радвайте му се.

И ти си канадец колкото Киро Тъпиро, парцалче, една хартийка не значи нищо

Клаус Шваб никога не я е одобрявал!

И такива хора за какво ни ги показват ??? Стига вече . В България преди 80 години веднъж в живота са се женили . Живота не е бил лек , не е имало технологии като сега . Значи и таз е за стригане .... Ми то така излиза .

Тоя па. В кой живееш, бе!

#век

Най накрая Джъстинчо ще може да се обяви открито, че е от третия пол и да се омъжи

Това да не е Путин, бре? Заряза жена си, охранителя му чука Кабаева, а той се е усамотил в бункера с Шойгу.

май си ги посещавал, педалче?

Като го гледам, не мога да преценя дали повече прилича на тая купонджийка майка му или на Фидел Кастро... Че няма нищо общо външно с Пиер е очевидно.

Тоя е син на Кастро и е летял с Лолита експрес на Епстейн.

Един друг

Е, аз кво намеквам? Като гледам майка му ква е шматка, тези слухове доста натежават.

Нормално, децата винаги остават при майката :)

Може да има размяна на половете......

Бе оправете си сметките, бре! Как тъй Джъстин Трюдо е на 51 години сега, а уж по-големият му брат умрял през 1998 на 23 години. Излиза, че по-малкият Джъстин тогава е бил на 26. на 26, а уж по-малък!?

по_ малкият му брат е починал

Софи беше приятелка от детството и съученичка на по-малкия брат на Трюдо -Мишел, който загина в лавина през 1998 г. на 23 години.

Бяха писали: ПО-ГОЛЕМИЯ Редактираха го, след като няколко човека писаха. Много подло :)

Не мога да разбера, защо трябва да ни информирате за министър прецедателя на Канда и неговият развод?!? Какво точно ни интересува нас? Освен,, за пропаганда, не виждам за какво ни го натрапвате този комунист?!?

Пак сте се пообъркали. Трюдо е 7 набор,, а брат му по това, което сте написали излиза, че е 75, няма как загиналия да е по- големия брат от двамата

Софи беше приятелка от детството и съученичка на по-малкия брат на Трюдо -Мишел, който загина в лавина през 1998 г. на 23 години.

КАК НЕ СЕ ДОСЕЩАШ, ЧЕ ВЕЧЕ Е РЕДАКТИРАНО, ЗАТОВА СТАНА ПО-МАЛКИЯ. А БЕШЕ ПО-ГОЛЕМИЯ.

Обяснете ми как става така - Тя е с 3-4 години по-млада от Трюдо А е съученичка на ПО-ГОЛЕМИЯ МУ БРАТ ???

Ами пак са се изгубили в превода

Повтарял е 10 г. един и същ клас.

Снимка трепач, всички за ръчички и......с маски :) Много ме дреме за Трюдо (Троцкий) като то го сложат на гилотината скоро, ще гледам по телевизията........

В Канада няма гилотини