Златка Димитрова спечели ”Big Brother All Stars”

Плеймейтката, известна като Черната Златка, спечели втория сезон на "Big Brother All Stars". Наградата е нов автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Златка Димитрова спечели ”Big Brother All Stars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курва призовава в пошло предаване по политическа телевизия чалгаризираните идиоти да пращат смс-и в подкрепа на убиец. Добре дошли в Булгаристан.

E,всичко българско и пошло спечели

Ама освен златката и журналистите повярвали че е "спечелила":)))))Всеки нормално мислещ без дори да го е гледал знае че това е поредната манипулация и ако някой се е излъгал да пусне есемес за нея е било за да помогне на Боби, без дори да си направи труда да провери че е стигнал до това състояние след като е затрил два живота.Нека да се оправи, нямам нищо против, но когато се искат пари за благотворителност би било логично да сме наистина ПРОЗРАЧНИ...

Я аа колко била дълбока тинята на Европейското дъно!

Предрешена победа на това ултра тъпо същество... Още от средата на предаването водещият не даваше и дума да се каже против нея... Верно че това не е конкурс за нобелови лауреати, но да не знаеш ти столиците на Англия, Белгия и Австрия, че дори и на съседни нам страни, е хайде нема нужда... Държава на Златките, на Патрашките, на мутрите и на комунистите и на техните подлоги... това предаване е живо доказателство за това. За предишния Вип Брадър се пишеше че Станка ще спечели, така и стана, сега така стана и с тоя кон... тъпи продуценти, още по тъп и докарвателен водещ...

Оле, докъде стигнахме, Златките да са ни модел на подражание и любими ,,звезди"...

+1000

100 СНИМКИ ???? ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ?СПРЕТЕ ДА НИ НАТРАПВАТЕ ПРОСТИ И ФАЛШИВИ ЕЛЕМЕНТИ !

кви са тия истории на тая златка праве се че реве а пък без сълзи. целия биг брадър е нагласен. лео трябваше да е победителя

всички в студиото бяха толкова лицемерни,и онази с голямата глава от сленг и онази кривата туркиня...а наи лицемерна беше онази с многото очила..бягаите надалеч

Да е жива и здрава! Да си използва автомобила само за хубави работи!

чакай,нали щеше да го дари благотворително?

и това е няма как да поумнее колкото и да я гримират - не поумнява

Златка разведе ли Миро?

Ако е било "благотворително" ще да е било бая сладко:))))

И 5 минути след това господарите бяха заснели скеч с тримата "финалисти":))))Голяма "победа" бе злати:))))големо нещо ама нека някой ти разясни че НЯМАШ заслуга за това....защото ако трябваше ЛИЧНО за теб да гласува някой щеше да бъде Миро и себеподобните ви дружки.

Спечели играч, който беше с гърди напред пред останалите участници, благодарение на благотворит.си кауза! Не беше редно, защото така се предрешава вота! Но и никой друг не заслужаваше да спечели! Лео- скучен и все се скатаваше в опитите си да остане неутрален! Бидейки мъж, трябваше да влезе поне в словесен двубой с Джийсън, заради ексцесиите му; русата Златка решила да се променя, да става по- въздържана- ОК, но не можеш с едно щракване на пръстите и когато на теб ти скимне, от антипатична личност да станеш симпатична; Денди- макар и оригинален, и забавен, и артистичен, не можа да си изиграе картите срещу Златките, защото показа безпринципност и излишна грубост!;Райна- пиуето :)) има доста да поработи над възпитанието си, над добрия си вкус и над това да се научи да се съобразява с околните и техните чувства, а не само себе си да гледа (защото тя беше мн. обидена на Коцето и даже плака, че я е нарекъл "селянка", но не видях тя да е по- мила в отношението си към околните!;явно е на принципа:"На чужд гръб и 100 тояги са малко!"); Черната Златка- оффф, горката жена! 1-во тр. да излекува манията си за непрекъснатото чистене и т.н., а след това да провери дали няма биполярно разстройство- не желая да я обидя, а съвсем сериозно я съветвам да се погрижи за психичното си здраве! На всеки може да се случи и не е срамно да се обърнеш към психолог! А, иначе, емоционалната й интелигентност е на ниво 3-годишно дете :( В това отношение Русата Златка е мааалко по- добре- тя в това отнош. е поне на 5 годинки :)) Ами, доста простовати момичета са си, няма какво да се лъжем и то не само поради факта, че не знаят столиците- такива знания могат да се наизустят, а защото им липсва природна интелигентност- тази, с която човек се ражда! Та победител, ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ДОСТОЕН ТАКЪВ В КЪЩАТА НА ББ, Е БОБИ- момчето, за което Ч.Златка събира пари! НЕ Е ЛИ ОЧЕВИДНО, че не тя е победителя, а той?! Поне за мен е така, стига тя наистина да се откаже от наградата си в негова полза!

Страхотен анализ! Надмина дори платените клакьори! Вижте другари, какво означава - интереса, клати феса - както са казали нашите братя, турците :)

Щом с това олигофренско предване се случват тези неща, мислте какво ще е по изборите - измзм и пари, надцакване, лъжи като лукуми - пка ще бъде пародия! Ами имате избор бе глупаци -Партията или Свободата. Кой както го разбира. Ако вие струвате 11-12 лева? ...

Какво направиха от това предаване българите, как го съсипаха , а ? Спомняте ли си първото му издание, колко интересно беше и на какво прилича сегашното?

Даа, много интересно беше. Даже си го записах на 3 диска - да си го гледам като ми домъчнее :) Аз и сегашните ги имам, ама на по 1 диск - че станаха много скъпи :) Мисля, че това много интересно предване за народа, няма да свърши никога :) Така де, нали народа го гледа, защо да не му го показват :) То е като изборите - и аз не искам старите парантии в новия парламент, ама те пак там се намъкват. Нали някой това иска :)

формата на това предаване е много тъп...Тя самата идея е уникално тъпа. Не българите са го развалили. То си е пълен боклук...

- ДОКТОРЕ ГОВОРЯ КАТО КОН, ИЗГЛЕЖДАМ КАТО КОН, МИСЛЯ КАТО КОН...... - НИЩО ТИ НЯМА ЗЛАТКЕ

Ама проблемът е, че рева като магаре.

Преди седмица и нещо минавах покрай един стенд с вестници и загледах заглавие в безкрайно жълтият вестник Уикенд, че било ясно, че Черната Златка ще спечели. Сега като прочетох новината в Dir-а ми стана някак си странно. То бива-бива съвпадение ама чак пък толкоз?!?

Кой нормален човек, гледа такива порнографии, като БигБрадър и останалите "състезания", сделки и какво ли не - всички са помия! Те са създадени за лумпените! Също и турските филми - такава смотани сценарии, такива селски отношения и ситуации, "велики интриги" и "семейни драми" - смях до сълзи за бабичките и женските с основно обрзование! Да смучат алкохол евтинджос, да гледат сеир и политически проститутки, а като дойдат избори - да са първи в тъмната стаичка. За останалите - Термнал 2! Може и 1 :)

щастлива България: комунистите си взеха борците за мръсната работа борците си докараха циганските оркестри и чалга певиците от кръчмите на жълтите павета докараха си и малоумните да кажем любовници :))))) и тея малоумни любовници станаха миски и магистърки :))))) вскякакви ПР специалистки и подобна сган :)))) всяка проститутка - ПР мениджър или рекламен специалист :))))) толкова е жалка картинката че вече не е смешно дори :)))))

Аййй, колко съм изненадана ... Въвй, въй, въй - как това хубави и спретнато момиче си взе обещаното ... Предполагам знае како да даде и на кого за това :) Не, че имам нещо против, аз такива тъпи предавания НЕ ГЛЕДАМ! Но имайки в предвид че сме в България, а тук всички подобни бози са уредени повече от футболните срещи - ХИЧ И НЕ МИСЛЯ, ЧЕ Е СТАНАЛО ПОЧТЕНО (както се говори в рекалмите). Пълен смях е това!

Златка - новото лице на NATIONAL GEOGRAPHIC-България!

ДО РЕДАКТОРА Мили господин редактор, бихте ли могли да сложите снимка или видео от това как тази дама се опитваше да плаяче насила, в процеса на което приличаше на раждаща биволица. Би било един ценен кадър за идните поколения.

Този сезон беше изключително лесен за разгадаване. Агентите на ББ бяха очевидни - Джийсън и русата Златка, макар и да бяха сложени в противоположни лагери, за разлика от предишния сезон. Очевиден беше и избрания победител - черната Златка. Благотворителната й мисия, вкарването й във ВИП сезона, показването на новопридобитите знания с изпитването още в началото, заиграването и телефония разговор с новия й любим Миро бяха все знаци че точно тя беше избрана да спечели този сезон. Като прибавим и това че агент Златка Райкова й е лична приятелка всичко беше много ясно. Всъщност нямам много против победата на черната Златка. В предишния ВИП сезон в който участва тя беше моя фаворит, но в този сезон доста преиграваше. Реването и чистенето наистина бяха в повече! Русата Златка беше по-добра актриса от нея и по ме кефеше.

Що се опитваш да занимаваш хората с глупости. Брадърът не е ли достатъчен.

Дано да не реши да прави обиколка на Европа с парите от наградата, че със тези познания по география ще стане мазало.

Не мога да повярвам. Паднах до там, да изгледам последните 15 минути от финала на тая боза. Кобилоподобната цвилеща кифла има отчайваща нужда от помощ - психиатър, логопед и начален учител. Като минимум.

Много точно казано! :)

Кънчев говори глупости с фалшив приповдигнат тон, както всеки друг път и неколкократно казва "И аз не знам резултата...Чакам да ми кажат..." Лошо изпълнение, слаб актьор. Златка се прави на изненадана и десет минути вие, имитирайки плач. И на нея не й се получи. Изобщо тотален провал. Ясно защо все повече хора избягват да е включват на Нова тв.

Златка Д. е добродушна, красива, весела - напълно достатъчни качества за една жена. С такива качества може да успее и по цял свят една жена. Докато всички кресльовци тук в България със злобата, завистта , начумереността си ще са загубеняци и кирливанци и тук и по света.

тя е грозна злобна и тъпа :)))) май забравихте много бързо предишното й участие :)))) заплашваше с побой и избухваше през 5 мин :)))) и най-вече направи англия столица на франция :))))) а стига а

чакай малко бе! добродушна, красива, печели цял свят. ние като че ли не сме пообиколили света? като че ли не сме добродушни и красиви... ти от коя година и от кой век се изказваш бе? цената на пътуване до америка или азия е дето се вика една заплата. както се вика - и ния ядем бонбонки тик-так и пушим цигари кент!

има много успели български гражданки като нея по света. Основно в най-древната професия.

Не зная откъде правите тези изводи, но лично я познавам от Смокини и искам да ви уверя че сте в голяма заблуда - Браво бая народ е успяла да изиграе!!! Няма по лицемерно, надменно и тъпо мутренско същество!

успява се с труд и уменя, а не с красота и веселие, което не е характерно за златка и цо., от подобни консуматори наготово /по-точно фабрики за ла.на/ светат няма нужда, никакав полезен принос са обществото. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, НИТО ЕДИН ПОЛОЖИТЕЛЕН ПОСТИНГ НЕ ПРОЧЕТОХ ДОТУК ЗА "СЛУЧКАТА BIG BROTHER" И ОПОРОЧЕНИТЕ МУ ВОДЕЩИ !!! ДА,ТЕ ДОСТОЙНО ЗАСЛУЖИХА НАШЕТО ПРЕЗРЕНИЕ,СПЕКУЛИРАЙКИ С НАШИТЕ ВОТОВЕ, С НАШИЯ ЗРИТЕЛСКИ ИНТЕРЕС !"КЪНЧЕВ И СИЕ" И ПАТРАШКОВАТА СЪЗДАТЕЛКА НА "ДЪРЖАВАТА НА ЗЛАТКИТЕ" СНОЩИ СИ СЪЗДАДОХА НОВА ДЪРЖАВА... ! ХАРЕСВАТ МИ ОПРЕДЕЛЕНО ВАШИТЕ ПОСТИНГИ ПО-ДОЛУ , ТЕ СА НАЙ-КРАСНОРЕЧИВИЯ ОТГОВОР ЗА НОВОТО ИМЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА !

това е падение ,подигравка със всички известни и истински VIP личности.срам за продуцентите на това предаване

Е отх тая злата ми омръзна - все реве като заклана. То не бе в черешката на тортата, то не бе в биг драдърс. Само зяе да реве. Неграмотна, грозна и ревлива. Никога нема да я взема тая черна златка. /Затова я пиша с малки букви/.

и каква звезда е черната златка? това че си показва пут.....а прави ли я звезда?

Какво се палите бе,да са гласували максимум 10000 човека.Когато останаха 3-ма Кънчев каза,че Златка и Денди са 2-ри и 3-ти и ги делят 200 гласа.После каза че има обрат във второто място-т.е Златка е била 3-та.В рамките на 20 минути от 3-та спечели с 60 на 40% което значи малко гласове.А този италианец да си ходи в Италия.Ако иска да се пробва да стане звезда и в Германия или Англия ама там по-вероятно е да бърка боламачите в някое ресторантче по цял ден без да е конкуренция сериозна конкуренция на Бекъм.

Е кой от участниците беше звезда? Сборище на проститутки и фитнес инструктури....

италянецат за разлика от златка е работлив и ще успее и в която друга даржава да отиде /факт че се е оправил сам в балгаря/ а простата златка в собствената си страна за нищо не става и чака някои да я оправя.

"балгаря" ???

Ех, че прост народ. Заслужавате си мизерията.

абе като се замислиш реално подобни формати едва ли ги гледат и още повече едва ли гласуват с смси ядрени физици мога да приема че такива са участниците такива са гласуващите но основния проблем е манипулативното пробутване на тея малоумни мутреси с леко поведение от страна на водещи и продуценти!!!!

от Нова телевизия, която СЪЗНАТЕЛНО лъже и иска да изкара голяма част от зрителите тъпи като Черната Златка. Пак съзнателно показва това и други подобни, разпрлостраняващи простотия предавания във времето, когато ДЕЦАТА са още пред телевизорите. Просто целта е да се срине и малкото, което е останало.

ЗЛАТКА - ПРЕЗИДЕНТ НИКИ КЪНЧЕВ - ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ

Браво Златке, браво Димитрова - ти си най-голямата BG ALL Star! (моля системата да не транслитерира ;)

Това разрешено ли е от Ендемол, да скалъпите сценарий, главни герои второстепенни роли, и да играете реалитито театро?

А какво ще кажете за следващата благородна постъпка за която сподели пред Гала - Сега като се върне в Бургас щяла да дари дрехите на баща си в дом за стари хора. Просто се разплаках, хълцах от умиление, смуках валидол. Каква благородна постъпка - да се разделиш с дрехите които се чудиш къде да им намериш място.