17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли е любимият филм на Шиши? Lol Или той не е сложил ръка на дир.бг още?

Колкото по як е "ДЖИПЪТ", толкова по- далеч ще тичаш за ТРАКТОР. Няма връзка с темата, но ми се пииска да го споделя

Прииска се пише. Отговор: Съжалявам готвя пет манджи едновременно и в тарапаната пропуснах буква. Посипвам си главата с пепел от рози

Да се хвалиш, че готвиш пет манджи, когато има толкова гладуващи деца. Нямаш ли кака усет, няма ли такт у теб?

Си го купихме на касетка и си го въртяхме. Ядхме филии със сирене!

От гледна точка на днешна дата-бозичка е :-))))

Здравейте, Ние сме семейство от 3-ма души със собствено жилище от София Притежаваме и ваканционен имот на българското Черноморие а също така наследствен имот -къща в Родопите В течение на годината пребиваваме както следва: 1-2 месеца на Черноморието 2-3 месеца в Родопите като се включат и почивните и празниците и около 7-8 месеца в основното жилище в София. Навсякаде ползваме Интернет защото в днешния съвременния живот не е възможно по друг начин Също така ползваме и Телевизия тъй като не искаме да пропускаме любими а също така познавателни и информационни и спортни канали Поради това сме принудени на всеки от адресите да активираме абонамент въпреки че винаги в даден момент пребиваваме само на един от адресите. Въпросът ни или Предложението Препоръката Претенцията ако щете е : Защо няма тарифен план при който може да включи няколко адреса за такива хора като нас, които считаме в днешните съвременни условия не са никак малко и ако не с 3 има поне 2 но дори и с 4 План който автоматично може да активира само единия адрес на който си в момента и който да е на цена примлива и справедлива за действително ползваните услуги. За справка в момента за трите адреса плащаме 145лева месечно А пак повтарям полваме във всеки момент винаги само единия от трите абонаменти.

Квартира! Можеш ли да помогнеш?

Аз пък продавам стар форд ако ти трябва Малки обяви

Толкова имотни , пък така пресметливи. Вместо да плащате и за трите имота и да пръскате парите си залудо (както може би правят другите хора) вие се циганите по тънката лайсна. Ако разберете някой ефтин тарифен план свиркайте, че аз пък имам пет ,но пък не гледам телевизия. Жалко, че се разминаваме

Продавам старо легло масив с подматрачна рамка. Може и замяна за гърне за Опел Астра 2001 г.

И защо трябва да ни интересува тази годишнина?

с неправилно преведено заглавие, недомислица от прехода, коя беше смъртта, коя беше грозна... И докога източноевропееца все ще гледа от американскитр филми??? Тук визирам особено рашата, там са луди на тема американци. Гледам по София пълно с ам. пикапи, коли, мотори, комбойци, баровете ни ам., ненормална история, а уж сме е Европа. С други думи много филми гледаме, и много им се връзваме, а този пак да повторя е пълна боза с две-три хубави момичета, но бездарни актриси.

Да ходиш по баровете някои го превърнаха в професията! Дори не искам да си спомня помията от това време. Всичко завършва по един сценарий!? Съжаляваш или умираш! В памет на умрелите алкохолици!

Пълна боза айрян от миналото!

Беше готино филмче, имаше и една друга песен, много яка.

Буквално преведено е "Грозна като койотка". Има "Coyote Ugly", което по-скоро се превежда като женски койот, който ще си отхапе крака, но няма да се даде да го люби мъжки. И ще се направи на умряла, заради което. Заглавието идва точно от женски инат, но преводачите не стават.

Да и в София имаше такъв бар... и аз работех в него

аз работех там, парнаджия

Аз пък не съм работил там!

Kenn1111

Хубаво филмче беше.Даже си спомням че в София отвориха такъв клуб за известно време.

А в живота все повече се потвърждава!