Според нова книга: Принц Чарлз повдигнал въпроса за цвета на кожата на внуците си

Той попитал Камила как ли ще изглеждат децата, а тя отвърнала: "Ще бъдат прекрасни"

Обратно в новината

Коментари - Според нова книга: Принц Чарлз повдигнал въпроса за цвета на кожата на внуците си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пути! като не знаеш! Недей да сереш своето незнание по темата путок! Първо на първо, немските танкове дори Т-3 и Т-4 са превъзхождали руските танкове по някой параметри коитосъщо са били доста важни! Наличието на радио, съответно по доброто командване по време на боя! Наличието на отлична немска оптика Цайс съответно и мерачите са стреляли по точно по врага! Наличието на широк корпус съответно и по добра ергономика и удобство за екипажа! Понеже и Т-3 и Т-4 са пуснати в ппроизводство няколко години по рано от Т-34 са имали и отстранени всички дестки болести. Да! И съответно един на един руските танкове да били по-добри, наличието на дизелов двигател по трудно се пали от дизеловите и е по икономичен, широки вериги по добра маневренпост и проходимост, наклонена дебела броня и мощно 7.62мм оръдие! НО ТАНКОВЕТЕ НИКОГА, ПОВТАРЯМ ЗА КОЗАЦКИ ДЕБИЛ КАТО ТЕБ, НИКОГА НЕ СЕ БИЯТ САМИ! Така че немците са успявали да превъзмогнат недосатъцитена свойте машини и да ползват предимствата си, като са заобикаляли в тил или по фланговете по-мощните руски танкове! Основната част от руските Т-34 и КВ-1 в някой случай до 70-80% са загубени по време на отстъпление ,А НЕ ПО ВРЕМЕ НА БОЙ и то поради липса на гориво, боеприпаси и резервни части! И тъпо пути като тебе да ми обясни къде казвам че Тигъра е разработен след Т-34 малоумнико! НИКЪДЕ НЕ ГО ТВЪРДЯ РЕЗАНЯШКИ ТУРКЕСТАНЕЦ! Т-6Тигър е разработван още преди ВСВ ие имало дори прототипи на Порше! Но чак след като немците срещат Т-34 и КВ-1 се активизират за да го довършат и пуснат в масово производство! А пантерата никога не е бил на-добрия танк на ВСВ! Най-добрия танк е Т-34/85 който с неговото 85 мм оръдие с балистика на зенитно оръдие е прошивал и Пантерите ( с техните 77мм) и Тигрите като консерва! Най добрия танк , е този който може да унищожава вражеските танкове без проблем като Т-34, и който е лесен за масово производство като Т-34, който изисква малко ресурси и ценни суровини като Т-34, и който е най-ремонтопригоден в бойни условия пак Т-34! Факти путик! ГФакти туркестанска гняз

"Чудя се как ще изглеждат децата?" Това ли ви е расизма!? Тези са болни мозъци. По-големи расисти от черните няма. Те виждат расизъм дори и в обикновено любопитство.

Значи, ако си черен и се чудиш какъв цвят ще бъде бебето на мулатката и белия, никой нямаше да коментира, нищо лошо нямаше да е станало. Но бял да да има такива мисли ... как смее. Кои са расистите питам? Стига с тия цигански номера! Имам приятелка мулатка, която ми каза, че най-големите расисти са мулатите. Белите ги мислят за черни, черните за бели. А те горките нито едното, нито другото. Може да не им е лесно, но то на кой му е? Баста! Всеки може да си мисли и чуди каквото си иска. Не виждам нищо обидно. Факт: В Африка можеш да кажеш на някой негър, само ако ти си по-черен от него. В същото време те ни подвикват “Ей ти белия!” Що за двоен стандарт!?!

Дано не приличат на прабаба си, че не е много красива.

Арчи не е от Мегън, той е от Бяла майка и е доста светличък, но интересно каква е Лилибетка?

Въпрос, зададен от най - грозният член на тези хрантутници тип кралски. Чудно защо и Хари не прилича на чарлз , а на един треньор по езда на Даяна. Та така с приликите и разликите- ами опасно си е. Има опит чарлз , след яркочервената коса на Хари - Чарлз казва истината само веднъж.

Ама ако е питал как ще изглеждат не е същото като какъв цвят ще бъдат. Работата е гузен негонен бяга, май.

Какъв цвят ?? Само негрите приказват за цвят.. Просто, Хари се е еббал с някаква циганко- негърка и се е появило някакво мангалче. Ако идиоти Хари слуша негърската ПРОПАГАНДА( негрите спят с всякакви животни и маймуни), може да му дадат и някое маймунче за дете и съвсем да стане за ПОСМЕШИЩЕ.. Хари най- добре да се отърве то тя циганко- негърка проститутка.. Тая Маркал се еббала с всякакви маймуняци, преди да се ожени за Хари..... или по- точно, преди мангалката Маркал да ИЗЛЪЖЕ Хари да се ожени за нея.

Внуците повдигнали въпрса за маймунската физиономия на дядо си

Абе оставете принца бе. Прав е да се притеснява човека,въпреки, че само едното притеснение ще му остане. Я вижте оная банкерката, дето едно време беше сервитьорка и сервираше шкембе-чорба. Дъщеря и се хванала с някакъв индобългарин, син като патладжан. Та чак пари му дава жената да остави дъщеря и. Че такива българчета щеше да натрака набързо... не ти е работа.

Споко , Чарли.... Ще са черни! Хахахахахаха...не бе не се панирай! И както би казал Алф:Майтап бе Уили!

Вече не може да се пита за цвета на деца родени от бели и мулати ????? Това вече е обидно???

Все едно да питаш - А какви ли очи ще има? И айде расист. Някой съвсем изперкват като разберат, че за читав актьор не ги броят.

Само да не приличат на дядо си .. всичко друго е допустимо.

сам

и като прабаба си...