Анн Джи с нов златен медал по фитнес

Красивата R&B изпълнителка и трета в света на Miss Olimpia Natural, Сан Франциско – Анн Джи, отново затвърди своята титла Мис Фитнес България, като грабна златния медал от световната купа за България по фитнес Grand Prix Dionysopolis 2012.

Обратно в новината

Коментари - Анн Джи с нов златен медал по фитнес | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bravo!

Обяснявам за името: баща и бързал с мотора към родилното и се чудел какво да бъде името на новородената дъщеря. Дал газ, озвучил го с уста "анн-анн-анн" и така се появило името АНН! Просто и ясно!

има два вида рибки: декоративни и ядливи... е! да! има и отровни ама те са по-скоро в кате горията декоративни! затова и мъжете цъкат по струговано-фрезованите, но само ядливите намират широка почва :)) не коментирам красотата:външна/вътрешна ( то вътрешната е търговски продукт на силиконовата индустрия) а по-скоро ме еня дали ако си мотирам перфектна силиконова структура наподобяваща мускули ще спечеля приз за фитмес културен или приза ще го гепнат пластичните ми хирурзи?!? и още много други защотота имам... но за тях др. път! :))

Да и е честито.

Браво, Ани, изглеждаш страхотно! Поклон за усилията и труда. Много малко хора го могат това!

Все пак,как й е името на тая особа?Знае ли някой?

Ана Георгиева се казва. И е изпила 3 тона химия под "вещото" ръководство на оня бастун Киро Зоба от Младост.

Ана Георгиева се казва.Ама нали е по-модерно Анн Джи..ц ц ц...

Тази само попадия не е била...

Ето, това е спорт, подходящ освен за нормалните жени и за всички "мъжки момичета", които търсят изява в изродски спортове като борба или щанги за жени. Представете си напр. как би изглеждала тук Станка Златева с дадената й по рождение красота, която тя насила изражда в грозни мускули в един грозен антиженски спорт.

Къде виде красота у Станка Златева? Или на село такива си ги харесвате....

Доста тъпо е да разграничаваш спортовете на мъжки и женски. Какво лошо има, например, мъж да тренира синхронно плуване. Освен това, много от спортовете, считани за "женски" (сред които и споменатият), са доста по-тежки от някои от т. нар. "мъжки" спортове (като бодибилдинга).

Абе то нищо лошо в това мъж да тренира например синхронно плуване, ама от де у мъжа такава грациозност на движенията, която се изисква при типично женските спортове? И какво му е красивото на женско тяло с изваяни от незнам си какви добавки мускули?