Спряха снимките на филм с Бил Мъри заради отношението му към жена

Направих нещо, което смятах за смешно и което не бе възприето като такова, казва актьорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо нашите женички не пищят, че били ощипани или сексуално насилени? защото за всички известни жени това беше доброволн избран път да се издигнат до каквато и да е позиция в целия обществен, депутатски , културен, научен и т.н. живот. , макар че са тъпи и некадърни. И сега ако кажат кой и кога - ще се "изложат".

Това да се беше случило преди десет години щях да помисля че сигурно става въпрос за обвинение в изнасилване. Сега не ме учудва че заради "шега" може да се случи подобно нещо. Когато се появи "me too" една жена обвини Дъстин Хофман че преди повече от 30 години в нейно присъствие направил шега която тя чак сега осъзнала че не е уместна. И следователно вече се чувства тормозена сексуално. Луи ЦК си призна за ма.стурбирането пред няколко жени (въпреки че попитал дали може) ама от петте една го обвини че докато говорили по телефона тя усетила че той прави подобни неща. Сигурно звездите са и го казали друго обяснение няма. Днес за шега от преди 10+ години за която вече си се извинявал може да ти отнемат воденето на Оскарите. За криворазбран комплимент можеш да получиш шамар на същите тези Оскари. Когато мъж упражни насилие над жена логично е да му бъде съсипана кариерата и да отиде в затвора. Ама ако жена упражни насилие над мъж тогава най-много всичко да завърши с опит за съсипването на кариерата на мъжа и един много публичен развод. Джони Деп беше изгонен от филмите по Хари Потър ама пък бившата му съпруга ще я гледаме в Аквамен 2 и сигурно в много други филми. Живеем в сбъркани времена.

Затова в Англия вицове не се разказват в петък....защото се смеят в понеделник В РАБОТНО ВРЕМЕ.

Ох, не ни занимавайте с глупости! Има толкова компромати около Зеленската особа. Защо не пишете за него дирнишки задници?

пищят за щяло и нещяло

Бил Мъри никога не си е криел симпатиите към Републиканците. Защо не натопят Робърт Де Ниро? Защото е заклет демократ! Оказва се, че и любимите на много хора актьори от Холивуд, се делят също.

Ей, тва вече да те е страх и майтап да си направиш, щото не знаеш как пачата ще го приеме???? Хубаво си беше едно време като ги мерметеха само защото не са сготвили... Мястото на жената е в кухнята.

С тъпаци не можеш да се шегуваш, можеш само да се гавриш...

Сигурно е казал нещо на Кикито. Нали е черна активистка, феминистка и какво ли не още. То стига да кихнеш около някоя такава и веднага те арестуват.

После как да има филми, като се хващат за всяка дума. Ей затова само гледаме как хората летят, някой хвърлят паяжини от ръцете си, а други правят дупки с поглед.

Давай,Били! Ти си матапчия,хич да не ти пука,че някоя дърта кобила,с мустаци,с 10-15 козметечни операции и пикае права не те била разбрала,че си казал да го духа! Майната и! Ние те харесваме!

Поредната маловажна глупост.

Добре е и българите малко да влязат в час с новите шеги, а не като ония простаци на Славито. То не бе майтапи за жени или цветнокожи. Ако бяха малко по на запад щяха да са фалирали от глоби.

Как ще намериш травестит негър в пълна тъмница, ами като кажеш , Осмихни са мЪ пЪча?

А какво да кажем за дребното човече от Семейни Войни

Ама с милиони $, а пък е хетеро и бял.

най вероятно е сбъркал джендър айдентитито на нещо което прилична на жена, но е 150кила и има мустаци, и се определя като нон байнъри. Добре, че тея фрийкове най-вероятно ще изчезнат преди "умните и красивите" в БГ да ги изкопират. Спрете земята, искам да сляза. Отсега съжалявам децата си, в какъв кувьозен свят ще живеят

Човека е на 70-80г бе……

И кво от тва като е 70-80, да не е умрял и да няма мераци или зле изтълкувано чувство за хумор:))

Не разбираш щот си прост. И аз на времето също мислех подобно, защото беше нормално у нас. Докато не отидох в Холандия един ден и разбрах, че хората се обиждат и те смятат за простак. Което си я вярно, защото няма нищо интелигентно в това.

Бил Мъри обаче не е стигнал до Холандия и си е останал простак.

Ама с милиони $, а пък е хетеро и бял.