Коментари - Средиземноморската диета в комбинация със зелен чай подмладява мозъка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една година съм живял в Кипър. Рибата липсва напълно, но калмари се ядат доволно, пържени нездравословно. Салатата е само с домати нарязана на едро като за прасета, почти няма лук, сиренето им е непознато. Гюведжи, яхнии с червено месо праскат доволно, а за десерт много сладки и вкусни торти. Така че храната е точно както е и тука общо взето. Но въпреки че ядох доволно и редовно отслабнах за една година точно с 20 килограма, което се дължи на климата който наподобява вечна сауна - висока влажност и високи температури. Според мен най-важно за здравето е да си млад. Остарееш ли яж, пий и си носи новите дрехи, защато всеки момент може да гушнеш букета.

В стария Свят се яде само бяло брашно, а всичко друго е кръмно - за храна на стоката.

След година и половина на ежедневен калориен дефицит един дебелак да отслабне само с 2 килограма? Нещо тук не е както го описват!

Е свързано с консумацията на зърнени продукти. В средиземноморската диета те са изключение и се консумират рядко, плодовете също. Основно се консумира риба (месо), млечни (животински произход) и зелени листни зеленчуци

И затова половината италианци са с Алцхаймер.....

И защо - да умра с млад мозък, поради старо и болно тяло. Не, благодаря!