Коментари - Сталоун предлагал Porsche и апартамент на Памела Андерсън, за да бъде неговото момиче № 1 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро ми се струва, че кака Пам май хвали стоката, че нещо залежава напоследък. На дърти години не ѝ остава много освен да пише мемоари. Дрогата и пиячката яко са ѝ размътили мозъка, а чичко-паричковците налитат на младо… мъка

И аз така предложих на Цецка Цачева, ама тя избра Бойко Борисов за съжаление!

Вижте й само краката. Без коментар. А и "Рамбо" нещо го е закъсал в кръста и не може да вдигне...картечницата. Голям майтап ще е да ги съберат - той като спасител на плажа, гя - морска русалка да се гмурка с поясчето и въжето, после уста в уста, спасителката.....Дано като се сецнат, да мирясат. Свърши тяхното време. Няма вече бицепси и трицепси, няма вече пращящи цици и задници...... И какво му остава на човека в живота? Сал един НОИ го чака, и преизчислена пенсия на всяко 7-о число......ако не духа и не вали над опашката пред пощата или не г о смъкнат за резил, че пътува без билетче в трамвая.

Нищо чудно да го е казал на майтап, но тя поради тъпота да е решила, че е сериозно. Или поради възрастта си да е забравила контекста. А иначе такива истории винаги ще почват с "едно време ..." и там ѝ е проблемът.

Вдига си акциите на милфски години. Напоследък само здрава карнобатска евня не и стига

Абе как всичките като поостареят малко и започват да се сещат как преди не знам си колко години някой ги е изнасилил или им е предлагал пари за да направи нещо си с тях... Що никоя не си казва по-рано?

Тя жената не казва, нито обвинява, а просто си припомня:) Има разлика. Същат работа , както Стивън Тайлър си припомня как е ръмпил малолетни и непълнолетни старлетки. Що не си припомня в книгата как е ръмпил сичко живо дето мърда, грозно , гърчаво, пияно и дроирано, щото и он не е знаел в повечето време на кой свят е. Щото нема да върви с имиджа му на роквезда ебалник. Същото и с Памела Андерсън и нейните .

сам

чичо Слай ако те е искал нямало е да те пита :)

сам

един лев-прав и си му в краката мила моя

На 55 ?!?!? Явно разгулният живот я е поизхабил доста. В Холивуд след грим така изглеждат на 70-80...

ТОва, което пише в Новината е като за София.. В София е пълно с всякакви чужди ШПИОНИ( араби, негри,, китайци), които искат с ПАРИ и подкупи да си купуват жени и да ЗАВЗЕМАТ България. Тая има достатъчно пари... САМО арабите си купуват жени с пари, и считат жените като стока, и затуй ходят с покрити лица. В БЪлгария , и жени и мъже си ИЗБИРАТ мъж( жена)... ВАЖНОТО е да мачкаш всякакви мангали, които искат да ИЗНЕРВЯТ всички с аларми, кучета и бомбички.. И да убиваш директори на Вииваком, които се ДОМЪКВАТ наблизо, за да НЕ погрозняват жените и мъжете и да НЕ се разболяват от РАК и Левкемия.. Все пак жена( мъж ) си избираш за дълго време... И ако са те КУПИЛИ като ПРЕДМЕТ, може да те изхвърлят, също като предмет.. Още по- зле е ако някакви мангали решат да ОГРАБЯТ някоя жена за да я правят на просякиня, проститутка... Същите са тия от фирмата - Топлофикация, които искат да те ограбят.. И после ще ти ПРЕДЛАГАТ да ти купуват нещо.. Куршум за такива !!!

Чък Норис никога нищо не предлага.

Е са остава и тая да се присети че е била изнасилена преди 35 години нищо че е майката на всички курви

Коври винаги е имало и винаги ще има!

променила си е визията до неузнаваемост

Па тя взела, че му отказала. Понеже не е "такова момиче".

Пишете, че я е изнасилил, пък те да се оправят ...

Защо чак сега Памело? Когато поостареете почвате да се правите на интересни. Всичко е за париииииии!

Тя нищо не иска, написала си спомени по спомени като Харалабми и неговата крава, с лека доза фантазия, за да прави тираж. А на Сталоун от екипа излезнали и се обясняват като ученички в стил гузен негонен бяга, поне да си мълчаха като на Харалмби кралския осарник;)))

И на 55 е арна кака Памела. Винаги много съм я харесвал :)