17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без Ники Кънчев? Нямам интерес!

Най-накрая нещо смислено по телевизията! Билалов е радост за душата!

С този водещ Билалов дори Риск Печели с Къци ще е по-интересно.

Че кво му беше на Къцамун ?

Народа в момента е с интелект да участва само в семейни войни и да се радва на простотии , а те "стани богат" ще ми връщат където се искат енциклопедични познания.да в момента е с интелект да участва само в семейни войни и да се радва на простотии , а те "стани богат" ще ми връщат , където се искат енциклопедични познания.

Нали виждате ,че тези ,които участвуват стигат до 1000 лв най-много,само първите най-лесни въпроси,като изгърмяват 3 -те жокера,за да са сигурни ,че поне с тази сума ще си тръгнат и после не се озорват за по-нагоре.Отказват се.Някои от тях са даже толкова глупави ,че се чудя как се решават да се явят на екрана,ядосвам се като ги гледам и се чудя как ги допущат.

Няма нищо общо с воденето на шоуто,според мен некадърен!

Не е вярно, ще се излъчва по 78тв и водещ ще е учиндолеца рептил.

Джаро не става за "Стани богат" Липсва ми Ники Кънчев.

да направят сигурните суми 50 и 250лв, а въпросите нагоре да са от енциклопедия до научна докторска степен... смешници! За реклама взимат милиони, но на участниците дават стотинки и то с 300 мъки и подигравки. Билалов е пич, бо не хареса ли някого, го скъсва от подигравки.

браво на БТВ за предаването,браво и за избора на Михаил Билалов-симпатичен,интелигентен... На Ники Кънчев нивото му е най-много за биг брадър,вип брадър и др. брадъри: просташки чалгарски предавания със съответно избраните участници от утайката на обществото. Там Ники К. бе в стихията си да заформя и подклажда махленски тип скандали,да акцентира единствено върху долните страни на хората... Тя,простотията така се насажда, особено сред по-младите...

Супер!!!!!Наи-после любимата ми игра се завръща.Не знам как мога да се запиша и колкото пъти да кандидатствах не са ме извикали на проби.Не знам как се избират участниците,но някой не заслужават да участват.Дано този път ако имам късмет ще кандидатствам,но не знам дали ще ме одобрят.

Успех, дано Ви извикат и успешна игра! Не се отказвайте! ;)

Местя го.

Сумите трябва да се вдигнат малко, а и трябва да има предварителен подбор преди да излезе играч.

Защото за играта взимат пари от теб или от данъците...? Всички суми трябва да се вдигнат, а цените трябва да са като през 1981г. нали?

Браво , Браво,