Коментари - Стефан и Гала заведоха дъщерите си в горещия Дубай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гълъбинка заведе жиголото си/и отрочето му/на чалгарската дестинация Дубай.

сестрички

Какво е свършила Гала през живота и?

Петел с три кокошки...

Обществото трябва да се надигне срещу такива апаши като Гала, Златките и безброй телевизионни бръкниносовци и да им се спре кранчето. Вместо да ни ги навирате, докато българина работи нон стоп и едвам изхранва децата си, накарайте такива индивиди вместо в Дубай да дарят пари за някое болно детенце. Грозна и жалка картинка! Едни угоени нищоправци ни се натрапват, въпреки, че българите многократно натъртват, че НЕ желаят Гала в ефир.

Мамата е завела челядта в Дубайя на почивка.

Цял живот въртя колелото, сърба кафе в делничен работен ден, плямпаща клюки и всякакви простотии, сега ,кога ние дето се гърбихме цял живот и пак сме на работа по Коледа ...до безкрай ...тя в Дубай ... Те така да я наредиш, а не ,както майките ни разправяха на времето ...."Учи мама, за да не работиш"... Е,учихме ,ама след "10-ти" ...образованите не се котирахме много -много... "Читавите" ,"предприемчивите" и ....УСПЕЛИТЕ ...излязоха от спортните зали..."Симеоново" ...разните му заведения в които са работили като бармани , сервитьори...модни агенции за мЪнИкенки и разните му шофьори на "високопоставени" лица и спец.служби.

завистливко

Стефан е безличник и бозав...а Гала е явно банкомата.Дано един ден го осъзнае!

Стефан на ръце да носи Гала, че без нейте кинти няма пътешествие.

Пътувала съм много, но никога не съм парадирала с това Някак си кофти е, всеки си има притеснения, проблеми, а ти да кажеш-“ей, ако знаеш какво селфи си направих” Идват празници, престанете с тази показност. Дарете на пенсионерите в България, на семействата, които не могат да посрещнат празниците, защото нямат ток или вода. Тези хора им е все тая вие къде сте! Много деградирало племе сме щом само рож.ден на Благо Джизъса и тена на Никол Станкулова. Дир-а засремете се с какво ни занимавате!

Тези имаха късмет, че нормалните българи се изнесоха от държавата, та тези да могат да изпъкнат с какво ... със селянията и простотията си, не виждате ли предаванията им се превърнаха в семейна идилия, пробутват се един друг, отвратителна страна, пълна с фалш, корупция, измами и смърт на млади хора, всичко е ужасно тук!

Сега ако съдиш по себе си е така, не обиждан другите.Това, че никой не е се е старал с възпитанието ти, а ти не си се старал много с ученето става проблем на околните ти.Ами заминавам тоалетни и чинии по запада много.

Първо можеш да се научиш да пишеш правилно, защото нищо не ти се разбира, и второ - човека е прав!!!!!

Стефчо добре си живее на издръжка на Гала. А тя вече изнемогва, от шоу в шоу, даже и по повече наведнъж, само и само за да му осигури висок стандарт. Тя се сбръчква и уморява, а той цъфти и си свирка.

Това са годините и гена

Те: Този да си седи в хотела на басейна и да не досажда докато сме на шопинг и след това на дискотека. Той: Да бях поне сам с някое младо гадже (де късмет!), а не тези 3те да ми пилят нервите

Много е красива Мари Константин, не прилича на майка си.

Мари прилича на баща си. По-красиво е от Гала, която е по-груба в лицето. Стефан я нищо без Гала, откъде вади това самочувствие. На Алла Пугачова последният мъж поне е милионер. А Стефан е на издръжка и с претенции, че не искал деца от нея (казано в Биг Брадърс или прочетено накъде по интервюта), защото работил върху себе си или нещо подобно. Лежи на нейните пари и слава. И това ако е мъж. Но щом тя си го е харесала и избрала..

А котката на вуйчо пресече улицата, качи се на едно дърво и се оригна.

И какво сега,тези от голямото добрутро пак на скъпа ваканция,то Дубай,Малдиви,круизи,скъпи ресторанти,изобщо" Холивуд"!То няма лошо в пътуванията !Ами да бяхте взели и едно дете от дом за сираци да го разходите,Коледа е на прага,вярата в доброто.А тези фукъри,проумотъри,че и единия написал" скивайте"!

Какво му е на този Дубай чак толко ли е престижно да се ходи там? То стана все едно ходиш до Комлука в Бургас и се връщаш....

Dubai беше престижно, интересно и вълнуващо, докато не паднаха визите. Сега всякакви глупаци и еснафи ходят, един ред не са прочели, не знаят къде са. Стария Дубай, преди двадесет години, беше селекция, и чужденците там, а те преобладават, не бяха кои да е...

Тия кви са муцки двете

Не ми ги давайте за пример.Бъдни вечер и Коледа са християнски празници и се празнуват със семействата. Не давайте такива и........... за пример на младите. Нека запазим традициите си. Време за почивка има цяла година, защо това трябва да е на тия празници?

Винаги съм се чудил на хората които ходят в Дубай като в някаква свръх луксозна и интересна дестинация.Пари да ми дават пак не стъпвам там.По-скоро ще отида до Йерусалим да видя култура история отколкото да гледам хиджаби и да внимавам да не погледна някоя жена че да не ме арестуват.

Браво, знаеш си мястото, Дубай не е за тебе! Кисело е гроздето, щом и пари да ти дават..!

Това семейство ли се нарича . Нещо от рода мойто и твоето бият нашето Само , че нашето го няма. Не ни ги давайте за примерно семейство. И на луната да постешнат Коледа все тая.,Простотията си е в тях.

Playboy magazine

Dago duha kakto go e duhala predi

пътуват 3 курви с 1 пидал.

?????!!!!!

Гала, Стефане, Марче, явно нямате реална самооценка, ако очаквате да ви се възхищават на лигнята и посредствеността. Много сте смешни, направо нелепи. Дори Благо Джисъса от съседната статия не е такъв клоун, кроти и си пафка там нергилето и командори Златка, иначе си трае замислен и се чуди коя нова да забие ;)

Този е рЕдък тъпанар.

Този на голям философ се прави. А Гала като започне да се лигави и да се държи не според възрастта си..а, да и вечно гледа да яде в предаването, случайно да не пропусне някой друг да хапне нещо, а не тя..

Евтинко

Леле, 20+ мнения и нито едно нормално - това българина е озлобял до безкрайност. Да се надяваме, че тази диагноза важи само пишещите по форумите и поне част от останалите, които полагат труд на други фронтове и нямат време за глупости, не са чак така...

Всички мнения са нормални

Що,какво да се коментира за няколко празни тикви?

Какво ни интересува за тази алергофрен Стефан

до кога ще ни занимавате с разни нелепи образи, които последно бихме взели за пример... Леля Галя (Гала е измишльотина) с 15 години по-малкия си партньор в леглото... А и Дубай... Неам думи...

Тези да не станали рекламни лица за туристически дестинации ?Да ги посещават безплатно,че дори да им плащат.Какъвто е номера с певачката Райна или Николетка никаквата.Ни в клин ни в ръкав публикуват снимки и репортажи за техните лични пътувания.ходили тук,ходили там,е и?Гала е съпродуцент на тъпото си предаване ,печели доста от реклами и яде програмно време представяйки банални и скучни истории.Имаше една реклама на АКБ "Форест" на Банев ,свързана с купуване на акции с мотото "печелете докато другите губят",та прибраха доста пари,а и после "Борсовия " посредник офейка,докато при Гала аудиторията зяпа,докато през това водещите трупат пачки.

Как па за толкова години не прочетох един "Вип" да прати снимка че ходил да почива или празнува в Масква или Русия Да се похвали че е бил в руския "рай"

Само да ти кажа, че Москва е по-красива от повечето европейски столици, а в Санкт Петербург е нещо невероятно и там екскурзията е по-скъпа отколкото в Дубай, но си струва много повече. Понеже си ги гледал само на картинки...Сигурно си мислиш, че Париж е върха , но няма как да си видял, че е пълно с бежанци и араби, че е мръсно и на две преки от Айфеловата кула французите не стъпват, защото живи няма да излязат. Въобще много си зле.

Андреа беше там преди седмица-две, похвали се

Ми ще ходят в Дубай. Като нямат пари за Банско...

Дубай? Много тъпо, всяка певачка вече беше там или в АД. Дайте нещо по-интересно.

Дано не се върнат.

Чул те Всевишния,Знайко....

за колко с аги пуснали в трика с пачата ?

Дубай отдавна не е луксозна дестинация, а признак по-скоро на пошъл вкус към средноевтини хотели. На Стефан дъщерята е по-красива, макар да не е надута. Изглежда интелигентно момиче за разлика от на мама кифлата без пълнеж.

Колко е тарифата?

По колко им взеха дубайците? За дъщерите

Дубай, Малдивите...Не ме впечатлява. Снобарски дестинции. Била съм и на двете места преди 15-тина години, когато Гала едва ли е чувала за тях. И какво от това, трябва ли да се тръби толкова къде Гала щяла да посреща Коледните празници - в мюсюлманска държава, ама е модерно. А аз пък - у дома, с децата и внуците, впечатлихте ли се?!

На Малдивите е гот.

И аз така.

О времена, о нрави....!!

Горещият Дубай изобщо не е горещ по това време на годината и не става дори и за плаж.Там сега ходят обеднели сноби,които много държат да ги възприемат като хайлайф.Ама хич не са ми интересни нито Гала ,нито нейния Стефан така ,че и на луната да отидат ми е все тая.

.... а аз бях до белият трон преди 15-ина мин., щ'от ги ядох един бобец и люти чушлета .... защо не пишете за мен ????

аууу..ама верно ли ..божеее.. в Дубай....ауу там никой не ходил..божееее...искам и аззз

По- скоро си един голям лигльо. Явно споделянето осмисля може би скучни му живот. Ако не каже къде е бил и какво е ял подозирам, че няма да може да заспи. О времена, о нрави!

Ще се опитам да подражавам на "звездита" Стефчо и тък като е моя възраст ще попитам: К'в го дървиш там и к'во мое да са скива? Питам щото нивга не съм бил при тарамбуките, а и не ме влече. Обаче и аз треба да съм оборотен и да отдида до Дубай. За какво се ходи там? Моля открехне те ме.

Домашния пудел на леля Гала пак джавка и весело върти опашка из социалните мрежи.Явно предколедната разходка в Дубай му се отразява добре.

Ох, успокоих се, че много я мисля Гала и Стефчо. Сега ще спя спокойно. Смешници. Като харчите лесни пари, поне не парадирайте.