Въпреки че Коледа се свързва предимно с уюта на дома, има много хора, които предпочитат да прекарат празника далеч от него. През последните години в България навлезе тенденцията краят на декември да се прекарва на екзотични дестинации, под жарките слънчеви лъчи.

Вижте снимки >>

Такъв е случаят и с тв водещата Гала, която в момента се намира в Дубай, заедно със своя любим Стефан и двете им дъщери - Мари Будева и Никол. И двете момичета са от предишни връзки на двойката, но това не означава, че не се възприемат като едно семейство.

Преди ден Стефан публикува селфи в официалната си Инстаграм страница, на което четиримата позират пред най-високата сграда на света, построена от човешка ръка - Бурдж Халифа. Небостъргачът в Обединените арабски емирства, чиято стойност възлиза на 1.5 милиарда долара, е висок 828 м. И макар да все още да е абсолютен рекордьор, очаква се скоро да се построи дори по-високо здание, което ще се издига на 1300 м височина, отново в Дубай.

"С трите ми принцеси и типично оформената за тия ширини брада, абсолютно се сливам с местните пичове. Кофти обаче, че си чух гласа, в каченото преди малко стори...тъжна работа. Ще се върна към нямото кино или ще ползвам субтитри. Засега просто ще честитя рождения ден на Атанас Колев", написа към кадъра Стефан, като не пропусна да поздрави изпълнителя, с когото се сприятелиха по време на участието си на тв реалитито "Vip Brother", за личния му празник.

Преди броени часове той качи още едно изображение в сайта са фотосподеляне, на което се намират в асансьор с огледална кабина.

"По колко ли образа имаме? Колко показваме? Пред кого - какво показваме?
Скивайте: почти целият ми свят в един асансьор.
Вярно - голям, модерен, златен и блестящ; движи се бързо и даже приказва... Ама щеше да си остане полупразен, ако не бяхме такива пъстри, различни и разноОбразни. Снимал съм три жени около мен - показал съм пеесеитри (53) вселени; знам, че не е всичко. Очевидно съм адски кораво копеле.. Но по-скоро голям щастливец", гласи посланието към фотографията.