Стефан Вълдобрев: 3 минути са достатъчни, за да кажеш всичко

След 10 години артистът се вижда на голямо световно турне с "Обичайните заподозрени"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страхотна фамилия.сам ли я измисли.ти си роден некадърник.благодаря ти

Страшно сте добри! Обичам ви!

Доста некадърен тип е Стефчо.

Много си се запуснал бе, човек. Не е като да си броиш стотинките. Постегни се малко, пооправи си зъбите, докарваш го на дядо на 50. Срамота.

свирят на по 5 места !!!..

Аман от "легенди"

Коя е дамата, най в дясно на снимката- " По- полека"- Младежки театър Пловдив? Разкошно момиче!

Да си пише песните, харесват ми, особено "Ивана", но като артист е слаб, гледах го в театър 199.

плагиат голям

Забавни са му песничките, а с такива музиканти покрай него е наистина лесно.

Стефчо, обясни го на съдията по дело за Топлофикация.

Senator1

Стефане, виждаш ми се малко напълнял. Имам един приятел, който досущ като Ленин-три пъти печели във Варна за двойник.После имам и друг, който е досущ Горбачов. Филмът „Перестройката“ май че ще обере овациите на цял свят. А за сценария имам купища материали, които до сега не са изнасяни. Ще ти покажа оригиналите на лозунгите с които сининикаквите другарчета взеха властта и я осребриха. Най-важна ми се вижда сцената при която Горбачов отива на отчет при Ленин и получава първо шамар и строга критика. И че бъдещите, така му било писано, ще му направят паметник до едно магаре. "Който казал и направил е Човек.Който не казал и направил е лъв.Който казал и не направил е Магаре! И като финал включваш онзи виц в реч на Ленин, кога ще дойде комунизмът в СССР и японският професор който казва, че след 40 километра.

Весела непринудена, непретенциозна музика. Като изключиммузикантите просто Вълдобрев има много талант на режисьор, но не може да е голям печец. Истина е, обаче, че е добър фронтмен, което много компенсира и прави шоуто много прилично.

Мая, "работа", споменава за нея е интервюто