17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принца определено е симпатяга но в нея нещо не ми харесва, та чак дразни! Прилича ми на рускиня но не от хубавите, но пък може да има други скрити :) силни страни.

да ме прощават раздаващите съвети как да се справим с живота, ама не сме опрели до тях. Живейте си вашия, ние жените си знаем - съвети на вас не ви даваме, щото все тая. А принца е велик смотаняк и ако не беше такъв по рожденое - принц де - щеше да бъде само смотаняк, без да е велик.

Да ме прощават от шведския кралски двор, ама униформата на принца е като на кондуктор от БДЖ.

Абе що не си го кажем-наследника на шведската кралска корона си е харесал жена, "уважавана" от фотографи, режисьори и богати господа . Лошо за тези, които са я уважавали невнимателно, защото сега ги очаква възмездие. За девойките, които мечтаят да станат кралици - не си мислете, че живота на "уважавана жена"(разбирай експлоатирана сексуално) е път към кралството. Шанса ви е по-малък от това да спечелите от тотото. Има и друго-превръщането ви в кралица не означава, че ще бъдете щастлива-справки Даяна, принцесата на Монако... с други думи, бачкане му е майката, зарежете пейметството.

"Даяна, принцесата на Монако"??? Е, голям разбирач си кой кой е и как стават нещата от живота. Ако си толкова информиран и в "бачкането" ти, каквото и да е то, дано не ми се налага да се докосвам до теб.

Значи не се хабете - в галерията няма снимки по бански.

Снимките са във видеото!

Ами, дами-пепеляшки, слагайте по едни бикини и полагайте активно началота на своята аристократична и кралска кариера. Щото времето си върви- я те оцени някой със синя кръв, я не. А и принцов-ергение комай не останаха много. И тогава- язък ви за чара и размерите.